Ilman pääsykoodia: Näin Nollaat iPhonen Macilla tai Windowsilla

Unohdetun iPhonen pääsykoodin vuoksi tee nollaus tietokoneella, palauttaen laitteen tehdasasetukset ja turvaten tietosi. Noudata ohjeita sammuttamisesta, palautustilaan siirtymisestä ja iTunesin tai Finderin käytöstä.

Jos olet unohtanut iPhonen pääsykoodin, nollaa se Macilla tai Windows-tietokoneella

Onko iPhonesi lukittu ja olet unohtanut pääsykoodin? Siirrä iPhone tietokoneen avulla palautustilaan, niin voit tyhjentää sen ja ottaa sen uudelleen käyttöön.

Milloin iPhone täytyy nollata?

 • iPhonen nollaus on tarpeen turvallisuussyistä tai ennen laitteen myymistä.
 • nollaus poistaa kaiken ja palauttaa laitteen uudenveroiseksi.
 • nollaus ei ole ensisijainen ongelmanratkaisukeino.

Ennen iPhonen tai muun iOS-mobiililaitteen nollaamista

 • Nollaus on pysyvä toimenpide.
 • Varmista, että kaikista tärkeistä tiedostoista kuten valokuvista ja videoista on tehty varmuuskopiot esimerkiksi iCloudiin tai henkilökohtaiselle tietokoneelle.

Vaihe 1: Varmista, että sinulla on tietokone (Mac tai Windows-tietokone)

Ennen iPhone nollauksen aloittamista, varmista että käytössäsi on toimiva Mac tai Windows-tietokone. Tietokoneella on oltava tarvittavat ohjelmistot, kuten iTunes tai Finder, asennettuna sekä USB- tai USB-C-kaapeli yhdistämistä varten.

Vaihe 2: Sammuta iPhone

Ennen kuin iPhone voidaan palauttaa, on se ensin sammutettava. Tämä tapahtuu painamalla ja pitämällä sivupainiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta samanaikaissesti, kunnes jitterit haha sua välähtää ja puhelin sammuu. Irrota laite mahdollisista yhteyksistä ennen sammutusta.

Vaihe 3: Siirrä iPhone palautustilaan

Kun iPhone on oikeaoppisesti sammutettu, se tulee siirtää palautustilaan. Riippuen laitteesta, tämä tapahtuu yhdistämällä laite tietokoneeseen, samalla kun painetaan ja pidetään alas tiettyä fyysistä näppäintä iPhonessa. Näppäimet vaihtelevat mallin mukaan: esimeriksi sivupainike, äänenvoimakkuuden pienennyspainike tai Koti-painike.

Vaihe 4: Palauta iPhone Mac- tai Windows-tietokoneella

Palautustilassa oleva iPhone on mahdollista nollata käyttäen Macin Finderia tai Windowsin iTunesia. Käyttöjärjestelmästä ja laitteiston versiosta riippuen tarvittavat askeleet voivat vaihdella, mutta pääsääntöisesti prosessi sisältää laitteen valinnan ohjelmassa ja komennon 'Palauta iPhone' suorittamisen.

Tarvitsetko lisää ohjeita?

Lue lisää ohjeita Applen tukisivuilta, mikäli kohtaat haasteita päivityksen tai palautuksen aikana. Tällaisia saattavat olla esimerkiksi erilaiset virheilmoitukset, jotka voivat liittyä huoltoon, kyberturvallisuuteen tai tietosuojaan.

iPhonen tietojen turvallinen tyhjentäminen ennen myyntiä, vaihtoa tai lahjoitusta

Kun olet varmistunut, että iPhonesta on tehty asianmukainen varmuuskopio, voit turvallisesti tyhjentää kaikki sen tiedot. Näin varmistat henkilökohtaisten tietojesi suojan ja teet laitteesta kuin uuden seuraavalle käyttäjälle.

Indeksi
 1. Jos olet unohtanut iPhonen pääsykoodin, nollaa se Macilla tai Windows-tietokoneella
  1. Milloin iPhone täytyy nollata?
  2. Ennen iPhonen tai muun iOS-mobiililaitteen nollaamista
  3. Vaihe 1: Varmista, että sinulla on tietokone (Mac tai Windows-tietokone)
  4. Vaihe 2: Sammuta iPhone
  5. Vaihe 3: Siirrä iPhone palautustilaan
  6. Vaihe 4: Palauta iPhone Mac- tai Windows-tietokoneella
  7. Tarvitsetko lisää ohjeita?
  8. iPhonen tietojen turvallinen tyhjentäminen ennen myyntiä, vaihtoa tai lahjoitusta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up