Install Asenna Microsoft Solitaire Collection uudelleen Windows 10: een

Microsoft Solitaire on ollut osa Windows -käyttöjärjestelmää yli 25 vuoden ajan ja luultavasti yksi kaikkien aikojen eniten pelattuista PC -peleistä. Vaikka Microsoft on poistanut klassisen pasianssipelin Windows 10: stä (katso kuinka saada Windows 7 -pelit Windows 10: ssä), Windows 10: n tarjoama Microsoft Solitaire Collectionin moderni versio on yhtä hyvä.

Microsoft Solitaire Collection -peli Windows 10: ssä sisältää yhteensä viisi erilaista korttipeliä: Klondike, Spider, FreeCell, TriPeaks ja Pyramid.

Jos sinulla on ongelmia jonkin Solitaire Collection -pelin kanssa tai jos Microsoft Solitaire Collection ei avaudu Windows 10: ssä, voit korjata ongelman asentamalla Microsoft Solitaire Collection -pelin uudelleen.

Indeksi

  Solitaire Collection -pelin uudelleenasentaminen Windows 10: een

  Microsoft Solitaire Collectionin uudelleenasentaminen ei ole helppo tehtävä, koska peliä ei voi poistaa muiden kolmannen osapuolen sovellusten tapaan. Peli voidaan poistaa vain komentoriviltä tai kolmannen osapuolen ohjelmalta, koska se on osa Windows 10 -sovelluksia. Voit kuitenkin asentaa Microsoft Solitaire Collection -pelin uudelleen vain viidessä minuutissa.

  Alla on kuvattu kaksi tapaa asentaa Microsoft Solitaire Collection -peli uudelleen Windows 10: een.

  Vihje: Ennen uudelleenasentamista voit yrittää nollata Microsoft Solitaire Collectionin ongelman ratkaisemiseksi.

  Asenna Microsoft Solitaire Collection uudelleen komentoriviltä

  Vaihe 1: Avaa Windows PowerShell järjestelmänvalvojana. Voit tehdä tämän kirjoittamalla Windows PowerShellin Käynnistä -valikon hakukenttään tai tehtäväpalkin nähdäksesi Windows PowerShellin hakutuloksissa, oikealla painikkeella Windows PowerShellissa ja napsauta sitten vaihtoehtoa Suorita järjestelmänvalvojana .

  Vaihe 2: Kirjoita PowerShelliin seuraava komento ja paina Enter -näppäintä. Voit myös kopioida ja liittää komennon. Ei tarvitse kirjoittaa.

  Get-AppxPackage * solitairecollection * | Poista-AppxPackage

  Kun olet antanut komennon, poista ja poista Microsoft Solitaire Collection Windows 10 -tietokoneesta painamalla Enter -näppäintä. Kun komento on suoritettu onnistuneesti, voit sulkea PowerShell -ikkunan.

  Microsoft Solitaire Collection ei saisi näkyä Käynnistä -valikossa tai muilla alueilla.

  Vaihe 3: Sulje kaikki käynnissä olevat ohjelmat ja käynnistä tietokone uudelleen kerran.

  Vaihe 4: Avaa Store -sovellus, kirjoita Microsoft Solitaire Collection Store -hakukenttään ja paina Enter -näppäintä, niin näet Microsoft Solitaire Collection -pelin hakutuloksissa.

  Vaihe 5: Napsauta Microsoft Solitaire Collection -ruutua siirtyäksesi sen viralliselle sivulle Kaupassa.

  Vaihe 6: Napsauta lopuksi painiketta Vapaa ladata ja asentaa peli.

  HUOMAUTUS: Tämä koskee vain käyttäjiä, jotka käyttävät paikallista käyttäjätiliä kirjautuakseen Windows 10 -käyttöjärjestelmään. Windows -kauppa edellyttää, että kirjaudut sisään Microsoft -tilillä, jotta voit ladata ja asentaa sovelluksen. Kun sinua pyydetään kirjautumaan sisään, tutustu myymäläpelien asennusoppaaseemme vaihtamatta Microsoft -tilioppaaseen, jotta et vahingossa vaihda paikallista Windows 10 -käyttäjätiliäsi Microsoft -tiliksi.

  Vaihe 7: Kun peli on asennettu, käynnistä se Käynnistä -valikon hakukentän avulla ja nauti pelistä. Siinä kaikki!

  Menetelmä 2/2

  Asenna Microsoft Solitaire Collection uudelleen CCleanerin avulla

  Jos et tunne PowerShelliä tai saat virheilmoituksen Microsoft Solitaire Collectionin asennuksen poistamisesta PowerShellin kautta, voit poistaa Microsoft Solitaire Collectionin suositun CCleaner -ohjelman avulla. Näin voit tehdä sen.

  Vaihe 1: Lataa ja asenna ilmainen CCleaner -versio.

  Vaihe 2: Käynnistä CCleaner, napsauta Työkalut ja sitten Poista -välilehti nähdäksesi kaikki asennetut sovellukset ja ohjelmat.

  Vaihe 3: Napsauta hiiren kakkospainikkeella Microsoft Solitaire -kokoelmaa, valitse Poista ja napsauta sitten OK-painiketta, kun näet vahvistusikkunan.

  Kun olet poistanut asennuksen, käynnistä tietokone uudelleen kerran.

  Vaihe 4: Avaa lopuksi Store, etsi Microsoft Solitaire Collection ja asenna se sitten. Niin yksinkertaista!

  Kerro meille, jos sinulla on ongelmia Microsoft Solitaire Collectionin uudelleenasennuksessa Windows 10: een.

  Oppaamme kaupasta ostettujen sovellusten / pelien uudelleenasentamisesta Windows 10: een saattaa myös kiinnostaa sinua.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up