IPhonen tehokas tyhjennys ennen myyntiä tai vaihtoa: Seuraa näitä ohjeita

Myydessäsi käytettyä iPhonea varmista yksityisyytesi suoja: poista pari Apple Watchista, tee varmuuskopio, kytke 'Etsi iPhoneni' pois ja palauta tehdasasetukset. Poista SIM-kortti. Swappie tarjoaa tyhjennyspalvelun.

Vanhan Apple iPhonen myyminen

Myymällä vanhan Apple iPhonensa voi moni tehdä tilaa uudelle laitteelle ja saada samalla hieman rahaa käyttöönsä. Mutta ennen kuin luovut puhelimestasi, on tärkeää varmistaa, että olet toteuttanut asiaankuuluvat varotoimet yksityisyyden ja tietoturvan takaamiseksi. Seuraavassa on ohjeita ja toimenpiteitä, jotka sinun tulee tehdä ennen myyntiä, annettaessa laitetta pois tai vaihtaessasi vanhan iPhoneni tai iPadisi, niin että henkilökohtaiset tietosi pysyvät suojattuina.

Valmistelut ennen iPhone-älypuhelimen myymistä

Ennen kuin iPhone lähtee uudelle omistajalle, on kriittistä poistaa kaikki henkilökohtaiset tiedot laitteesta ja tallentaa halutut tiedot turvaan.

Poista Apple Watchin laitepari

Ensimmäinen askel on katkaista yhteys mahdollisesti kytketyistä laitteista, kuten Apple Watchista. Näin varmistat, että myös älykellon tietosi ovat turvassa.

Luo varmuuskopio kaikesta, jonka haluat tallettaa

Ennen laitteen tyhjentämistä on suositeltavaa luoda sen tiedoista varmuuskopio iCloudiin, iTunesiin tai Finderiin. Näin varmistat, että tärkeät valokuvat, viestit ja muut tiedot pysyvät tallessa.

Kytke 'Etsi iPhoneni' (Find My iPhone) pois päältä

'Etsi iPhoneni'-toiminto on olennainen varkaudensuoja, joka tulee kytkeä pois päältä ennen laitteen myyntiä.

Palauta iPhone takaisin tehdasasetuksiin

Palauttamalla iPhonen tehdasasetuksiin voit varmistaa, että kaikki henkilökohtaiset tiedot, kuten valokuvat, viestit ja sovellukset, poistuvat laitteestasi.

Poista puhelimen SIM-kortti

Älä unohda ottaa SIM-korttiasi pois iPhonesta ennen sen myymistä. SIM-kortti sisältää yhteystietoja ja henkilökohtaisia tietoja, jotka eivät saa siirtyä seuraavalle omistajalle.

Swappien tarjoama tyhjennyspalvelu

Swappie on palvelu, joka ostaa käytettyjä iPhoneja, mukaan lukien rikkinäiset puhelimet. Yritys tyhjentää päätelaitteet tietosuojan säilyttämiseksi, joten sinun ei itse tarvitse tehdä tyhjennystä ennen myyntiä. Swappie myös huoltaa ja myy tehdashuollettuja iPhoneja, antaen vanhoille laitteille uuden elämän.

Lisätietoja

Löydät lisää tietoa iPhone- ja iPad-laitteiden myynnistä ja valmistelusta Apple Storesta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. On tärkeää toimia huolellisesti ja ottaa kaikki varotoimet henkilötietojesi suojaamiseksi.

Indeksi
 1. Vanhan Apple iPhonen myyminen
 2. Valmistelut ennen iPhone-älypuhelimen myymistä
  1. Poista Apple Watchin laitepari
  2. Luo varmuuskopio kaikesta, jonka haluat tallettaa
  3. Kytke 'Etsi iPhoneni' (Find My iPhone) pois päältä
  4. Palauta iPhone takaisin tehdasasetuksiin
  5. Poista puhelimen SIM-kortti
 3. Swappien tarjoama tyhjennyspalvelu
 4. Lisätietoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up