Jos mikrofonia ei kuulu, voimme vahvistaa sitä

Tietokoneemme mikrofoni ei kuulu? Onko meillä ongelmia puhelimen mikrofonin kanssa? Katsotaan yhdessä kuinka ratkaista.

Ne, jotka soittavat paljon videopuheluita tietokoneestaan ​​tai puhelimestaan, ovat varmasti turhauttavia kuulla keskustelukumppanin sanovan, että he eivät voi hyvin tai kuulevat äänemme hyvin kaukana, vaikka olisimme hyvin lähellä sisäänrakennettua mikrofonia. tietokoneeseen tai puhelimen runkoon.

Vaikka saapuvan äänen laatu riippuu myös käytettävän mikrofonin laadusta, voimme silti soveltaa muutamia pieniä temppuja mikrofonin äänenvoimakkuuden vahvistamiseksi, jotta kaikki voivat kuulla meidät.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka vahvistaa mikrofonia kaikissa laitteissa käytössä nykyään, jotta meistä tuntuu hyvältä seuraavassa live -zoomauksessa tai vältetään huutamista seuraavassa puhelimessa tai tabletissa soitetussa videopuhelussa.

Indeksi

  Kuinka vahvistaa mikrofonia tietokoneessa

  Jos meillä on ollut äänenvoimakkuusongelmia Windows 10: n mikrofonin kanssa Zoom -konferenssin tai minkä tahansa videopuhelun aikana, voimme ratkaista ongelman vahvistamalla mikrofonin äänenvoimakkuutta käyttämällä Microsoft -järjestelmän tarjoamia ääniasetuksia.

  Jatka painamalla oikeaa alakulmaa olevaa äänenvoimakkuuskuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitsemalla valikko Avaa ääniasetukset, painamme eteenpäin Laitteen ominaisuudet kentällä Syöttö, painamme oikeassa yläkulmassa Laitteen lisäominaisuudet ja lopuksi avaa välilehti Tasot.

  Siirrämme palkin kohdistimen avautuvassa ikkunassa Mikrofonin esivahvistus oikealle mikrofonin vahvistuksen lisäämiseksi (desibeleinä ilmaistuna).

  Kun mikrofonin esivahvistusta on muutettu, nostamme myös äänenvoimakkuuden yläreunan maksimiin ja yritämme soittaa testipuhelun käyttämällä Skype tai avaamalla sivuston Mictest (johon meidän on annettava oikeudet käyttää mikrofonia).

  Jos käytössä olevan mikrofonin lisäominaisuuksista löytyy myös välilehti Parannuksia avaa se ja valitse kaikki hyödylliset äänet, jotka vahvistavat mikrofonin sieppaamaa ääntä, kuten äänet Välitön tila, Äänen vaimennus, Akustisen kaiun poisto Ja DC -kompensoinnin peruutus.

  Mikrofonin vahvistaminen Macissa

  Macissa ja MacBookissa voimme vahvistaa mikrofonia yksinkertaisella tavalla painamalla kuvaketta Järjestelmäasetukset Dockissa (tai avaamalla sama valikko vasemmassa yläkulmassa olevasta Apple -painikkeesta) ja avaamalla valikko Ääninapsauttamalla välilehteä Sisäänkäynti ja valitse lopuksi käytössä oleva mikrofoni luettelosta.

  Käytettävän mikrofonin valitsemisen jälkeen meidän tarvitsee vain selata palkin osoitinta Tulon äänenvoimakkuus oikealle, kunnes olet tyytyväinen tulokseen.

  Esivahvistusta on parempi olla liioittelematta, koska meillä on riski saada päinvastainen vaikutus: jos vaikutus on liian voimakas, tunnemme häiriöitä äänemme sieppaamisen aikana, mikä pahentaa tilannetta.

  Joistakin MacBook -kirjoista löytyy myös ääni Käytä ympäristön melunvaimennusta, jonka suosittelemme aktivointia suoran zoomauksen tai videopuheluiden aikana otetun äänen laadun parantamiseksi.

  Kuinka vahvistaa mikrofonia älypuhelimessa tai tabletissa

  Android -laitteissa ja iPhonessa / iPadissa voimme tehdä hyvin vähän parantaaksemme mikrofonin laatua, koska kaikki riippuu laitteeseen integroidusta laitteistosta: jotkut puhelimet sieppaavat äänemme erittäin hyvin, toiset taas tuntuvat kauheilta (etenkin liikenteessä tai ihmiset).

  Tämän ongelman ratkaisemiseksi emme voi toimia sovelluksen kautta, koska kaikki testatut sovellukset ovat todella huonoja; mutta jos mikrofoniongelma on todella liian ilmeinen, suosittelemme, että yrität käyttää paria langattomia kuulokkeita, joissa on parannettu mikrofoni, kuten nämä Langattomat kuulokkeet mikrofonilla alkaen 20 €.

  Näiden kuulokkeiden avulla voimme saavuttaa todella täydellisen äänen talteenoton helposti suuntautuvan mikrofonitankon ja Bluetooth-tekniikan ansiosta. Jos etsimme jotain vähemmän näkyvää kuin kuulokkeet, voimme aina käyttää kuulokkeita Samsung Galaxy Buds Live.

  Näissä kuulokkeissa on kaksi mikrofonia ja ulkoinen kohinanvaimennus, joten voit soittaa kenelle tahansa ja pitää Zoom -neuvotteluja puhelimestasi tai tabletistasi ilman mikrofoni -ongelmia. Jos käytämme iPhonea tai iPadia meidän on tietysti keskityttävä Apple AirPods Pro 200 € asti.

  Nämä kuulokkeet integroituvat täydellisesti Apple-järjestelmään ja mahdollistavat äänemme tarkan kaksoismikrofonin ja Applen patentoiman ulkoisen äänenvaimennusjärjestelmän ansiosta, mikä tekee FaceTime-videopuheluista ja videoneuvotteluista ainutlaatuisia Zoomin kautta.

  Löytääksemme muita vastaavia kuulokkeita, meillä on päivitetty luettelo , parhaat Bluetooth -kuulokkeet älypuhelimille, jotka ovat samanlaisia ​​kuin AirPodit.

  Päätelmät

  Ne, jotka työskentelevät paljon tietokoneella tai älypuhelimella, tietävät, milloin on tärkeää tulla hyvin kuulluksi laitteeseen integroidun mikrofonin kanssa: seuraamalla yllä olevia temppuja pystymme aina vahvistamaan mikrofonin sieppaamia ääniä, jotta kaikki keskustelukumppanimme kuulevat meidät paremmin ilman häiriöitä.

  Jos PC -mikrofonin ongelmat eivät ratkea, voimme aina ostaa ammattimaisen mikrofonin, kuten ELEGIANTTI USB PC -mikrofoni alkaen 20 € ja voidaan liittää yksinkertaisen USB-portin kautta (se asennetaan itse, joten ajuria ei tarvita).

  Näet myös ne, joilla on äänenvoimakkuusongelmia puheluissa tai videopuheluissa kuinka lisätä puhelun äänenvoimakkuutta älypuhelimessa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up