Kirjoitussuojan poistaminen tai poistaminen Micro SD- tai USB -kortiltani

Tuolloin olemme jo opettaneet osioimaan microSD -kortin, ja kun otetaan huomioon tällaisen artikkelin menestys, uskomme, että tämä on hetki, jolloin monet käyttäjät arvostavat muita tähän aiheeseen liittyviä opetusohjelmia.

Totuus on, että kuten tiedämme, microSD -kortit se voi osoittautua erittäin mielenkiintoinen ja hyödyllinen tapauksissa, joissa haluamme lisätä laitteidemme kapasiteettia tai tallennustilaa. Samoin kamerat käyttävät valokuvia niin, että ottamamme valokuvat jäävät niihin ja niiden lataaminen tietokoneelle on erittäin helppoa. Kuitenkin useammin kuin kerran kaikki ei ole ruusuista.

Ajoittain huomaamme itse asiassa, että microSD -kortit aiheuttavat meille ongelmia, kun otetaan huomioon, että ne voivat tulla mukana kirjoitussuoja, ja aiomme ehkä päästä siitä eroon. Vaikka ensiaskeleena voimme sanoa, että voi olla vaikeaa löytää ongelmien erityinen syy yritettäessä kirjoittaa näille muistikorteille, on yhtä totta, että ratkaisuja voi olla muutama.

Seuraavaksi haluamme näyttää sinulle, mitkä ovat yleisimpiä virheitä, joita microSD -korteilla voi olla kirjoittamisen kieltämisessä, ja mitä ratkaisuja meidän on harkittava. Kaikki mitä tarvitset voidaksesi suorittaa tämän vaihe vaiheelta on oltava tietokone ja microSD -kortin kanssa, siten, että pystyt sitten tuottamaan heille tämän muutoksen.

Mistä tietää, onko MicroSD -kortti kirjoitussuojattu?

Ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon tämän tyyppisissä ongelmissa, on, että sinun ei tarvitse tehdä muutoksia microSD -korttiin, ellet ole varma, että se on kirjoitussuojattu, joten yritämme vahvistaa sen.

Esimerkiksi hyvä tapa tehdä tämä on tarkistaa näiden korttien yleensä sivulla oleva kytkin, jonka ei pitäisi olla lukittu tai suojattu tila, koska siinä tapauksessa kytkin ei anna meidän kirjoittaa.

Kuinka avata SD?

Jos kytkintä ei ole aktivoitu tai kortissamme ei ole tämän tyyppistä kytkintä, meidän on otettava huomioon, että on olemassa ratkaisuja, joista voimme tarkistaa sekä sen ominaisuudet että käytettävissä oleva tila.

Esimerkiksi hyvä tapa tarkistaa on liittää kortti tietokoneeseen, löytää se Oma tietokone -ikkunasta ja napsauttaa hiiren kakkospainikkeella hiirellä nähdäksesi sen ominaisuudet.

Tässä ikkunassa on ensin tarkistettava, että meillä on paljon vapaata tilaa työskennellä sen kanssa. Joskus ongelma ei ole siinä, että se on kirjoitussuojattu, vaan sillä ei vain ole vapaata tilaa.

Samalla tavalla sinun tulee tarkistaa tälle SD -muistikortille tallennettujen tiedostojen ja kansioiden määritteet, koska joskus niitä saattaa löytyä tallennettu vain luku -tilaksi, ja siksi et voi työskennellä niiden parissa, voit palauttaa tai korjata vioittuneet tiedostot.

Jos edellinen askel askeleelta ei ole hyödyllistä, seuraavaksi sinun on yritettävä käynnistää se uudelleen SD -kortin ominaisuudetJoten jos joku on muokannut määritteitäsi tai tiedostojasi, palaa normaaliin toimintaan.

Näissä vaiheissa on noudatettava seuraavia vaiheita:

 • Kun microSD -kortti on kytketty tietokoneeseen, avaa CMD -ikkuna järjestelmänvalvojan oikeuksilla ja suorita komento

diskpart
luettelolevy
valitse levy [N] (N: n vaihtaminen SD: n kirjaimeen)
attribuutit levy tyhjä vain luku
Diskpart poista SD -määritteet

 • Kun olet suorittanut nämä komennot, microSD -korttisi pitäisi toimia normaalisti, eli ilman kirjoitussuojaa.

Jos näin ei ole, on vain tehtävä varmuuskopio kaikista microSD -kortilla olevista tiedoista, ja alusta se sitten, koska muuta vaihtoehtoa ei ole. Sitten voit siirtää sovelluksia microSD -kortille ilman ongelmia.

USB -laitteet ovat erittäin hyödyllisiä tiedon siirtämisessä nopeasti paikasta toiseen, jopa tärkeiden tietojen tallentamiseen jonkin aikaa. Niillä on puolestaan ​​kokoonpano, joka suojaa heitä kaikenlaiselta tietojen kopioinnilta. Ongelmana on, että joskus tämä voidaan poistaa käytöstä ja Windows jättää sinulle kauniin merkin, joka sanoo "Kirjoitussuojattu levy”, Näin vältät, että voit kopioida mitä tahansa kyseiselle USB -laitteelle.

Seuraavaksi haluan opettaa sinulle tarkasti kuinka poistaa USB -kirjoitussuoja askel askeleelta, näyttää siltä, ​​että tiedän liian monta vaihetta, mutta voin vakuuttaa teille, että ne ovat lyhyitä ja nopeita sekä helppoja, joten lyhyessä ajassa nautit USB: stä niin kuin pitäisi, on huomattava, että jos se, mitä kerron sinulle myöhemmin, ei toimi, saattaa olla yksi tai toinen ongelma, jota kommentoin hieman alla, joten kiinnitä huomiota.

Kuinka poistaa USB -kirjoitussuoja

 • Ensinnäkin sinun on yhdistettävä USB tietokoneeseen.
 • Tämän jälkeen sinun on siirryttävä Käynnistä -kohtaan ja suoritettava sitten.
 • Nyt sinun on kirjoitettava "Regedit" ja paina Enter -näppäintä.
 • Siirryt rekisterieditoriin, josta sinun on löydettävä seuraava sijainti "hkey_local_machine system currentcontrolset control storagedevicepolicies".
 • Katso paneelia, jonka näet oikealla, sinun on napsautettava kahdesti näppäimellä hiiri, jossa lukee Write Protect.
 • Huomaa, että on yksi, joka sanoo "Arvotiedot", sinun on asetettava 0.
 • Kun olet valmis, sinun on napsautettava OK lopettaaksesi kaiken.
 • Sulje tämä ohjelma ja poista sitten USB tietokoneesta käynnistääksesi sen uudelleen Tietokoneeseen ja liitä se uudelleen.

Teoriassa sen jälkeen, kun olet tehnyt kaiken, mitä mainitsin aiemmin, kun asetit USB: n tietokoneeseen, kaiken pitäisi toimia tavalliseen tapaan, jos se ei toimi, se tarkoittaa, että sinulla on laitteisto -ongelma joten siinä tapauksessa sinun on vaihdettava laitetta, sillä voi olla jopa virus, ja siksi sinun on käytettävä jonkinlaista virustentorjuntaohjelmaa voidaksesi korjata sen 100%. Toivon, että tämä artikkeli oli hyödyllinen sinulle, on todella uskomatonta, kuinka voit ratkaista tämän ongelman tällä temppulla, ja muutaman minuutin kuluttua sinun ei enää tarvitse käsitellä tätä ongelmaa, joka voi olla melko ärsyttävää.

"Piirityksen tai saarton" tyyppi, jota kutsutaan "kirjoitussuoja”On erittäin hyödyllinen ammattivalokuvaajille, jotka käyttävät paljon muistikortteja, koska meillä on inhimillisesti taipumus tehdä virheitä, jotka haittaavat kovaa työtä. Ja virheiden riski useiden korttien välillä on erittäin suuri. On mielenkiintoista, että korteissa on nimikirjaimet SD, joka englanniksi olisi (Secure Digital) digitaalinen suojaus.

Kuten jo mainitsimme, nämä kortit ovat kaikki kannettavat laitteet, kuten: digitaalikamerat (valokuvat ja videot) kannettavat tietokoneet (kannettavat ja tabletit), pelikonsolit.

Vaiheet "kirjoitussuojan" poistamiseksi SD -kortilta

Sinun pitäisi tietää seuraavat vaiheet poistaaksesi Kirjoitussuoja SD -kortilta. TEHDÄÄN SE.

Vaihe 1: Poista muistikortti digitaalikamerasta

On järkevää ottaa huomioon, että poiston sijainti ja menettely voivat vaihdella. Tarkoitan, se tulee riippuu kahdesta tekijästä:

 1. Malli
 2. Kameramerkki

Tässä vaiheessa on erittäin suositeltavaa tutustua valmistajan käsikirjaan, varsinkin jos käytät digitaalikamera ensimmäistä kertaa.

Vaihe 2: Paikanna korttipaikka kamerasta

Tätä varten on löydettävä pieni välilehti. Monissa tapauksissa tämä on jossain kammion reunassa. Uusimmissa malleissa tämä ura on käytännössä huomaamaton paljaalla silmällä, joten jos sitä ei löydy heti, on suositeltavaa lue käyttöopas mainitusta esineestä.

Vaihe 3: liu'uta kameran DS -aukon kielekettä

Tämä toimenpide suoritetaan liu'uttamalla virtalukko tai kytkin ylös. SD -paikka kamerassa. Näin jatkamme kortin hankkimista.

Vaihe 4: Aseta SD -kortti tietokoneeseen tai kameraan

Siellä meidän on testattava, onko meidän pakko avaa kirjoitussuojatai sen puuttuessa, kun suoja on poistettu; Mistä tiedämme? Jos poistettaessa kuvaa se katoaa kuvaryhmästä. Kun työskentelet tämän kaiken kanssa, on tärkeää tietää, millaisia ​​SD -kortteja voimme kohdata jossain vaiheessa, sekä sen laaja valikoima markkinoilla:

SD -muistikorttityyppi kameroille ja muille laitteille

Otamme huomioon, että "SD -muisti " Siinä on neljä korttityyppiä:

 1. SDSC
 2. SDHC
 3. SDXC
 4. SDIO

Ja korttien koot:

 • SD tai alkuperäinen vakio
 • Mini SD
 • Micro SD

On huomattava, että micro SD -koko Sitä käytetään laajalti tableteissa ja matkapuhelimissa. Itse asiassa on olemassa erityisiä sovittimia, joissa näitä mikrofoneja voidaan käyttää suuremmissa porteissa. On mielenkiintoista, että laitteet, joissa on SD -paikkoja, voivat käyttää MMC -kortit ne ovat ohuempia, mutta eivät päinvastoin, SD -kortit eivät sovi MMC -paikkaan.

Samalla tavalla USB -kortinlukijan kanssa sitä voidaan käyttää Compact flash- tai PC -korttipaikoissa. Ja toinen tosiasia on, että samalla tavalla voit käyttää miniSD -kortit Y micro SD SD -korttipaikkoihin sovittimen avulla.

Kirjoitussuojauksen poisto

Kirjoitussuojauksen poisto tarkoittaa toimenpidettä, jolla poistetaan tiedostojen kirjoittamista estävä suoja Micro SD- tai USB -kortilta. Tämä voi olla tarpeellista esimerkiksi silloin, kun halutaan muokata tai tallentaa uusia tiedostoja kortille.

Kirjoitussuojauksen poisto Micro SD- tai USB -kortilta voidaan tehdä useilla eri tavoilla riippuen kortin ominaisuuksista ja käytettävissä olevista työkaluista. Yksi yleisimmistä tavoista on käyttää kortin fyysistä liukukytkintä, joka mahdollistaa kirjoitussuojauksen poiston tai asettamisen päälle.

Toinen tapa poistaa kirjoitussuojaus on käyttää tietokonetta ja muokata kortin tiedostojärjestelmää. Tämä voi vaatia erityisiä ohjelmistoja tai komentorivikomentoja, joten on tärkeää olla varovainen ja varmistaa, että toimenpide tehdään oikein.

Mikäli kirjoitussuojaus on edelleen ongelma eikä sitä saada poistettua edellä mainituilla tavoilla, voi olla tarpeen tarkistaa kortin fyysinen kunto ja mahdolliset vauriot. Vioittunut kortti saattaa aiheuttaa kirjoitussuojausongelmia, ja tällöin kortin vaihtaminen uuteen voi olla ainoa ratkaisu.

Indeksi
 1. Mistä tietää, onko MicroSD -kortti kirjoitussuojattu?
  1. Kuinka avata SD?
 2. Kuinka poistaa USB -kirjoitussuoja
 3. Vaiheet "kirjoitussuojan" poistamiseksi SD -kortilta
  1. Vaihe 1: Poista muistikortti digitaalikamerasta
  2. Vaihe 2: Paikanna korttipaikka kamerasta
  3. Vaihe 3: liu'uta kameran DS -aukon kielekettä
  4. Vaihe 4: Aseta SD -kortti tietokoneeseen tai kameraan
 4. SD -muistikorttityyppi kameroille ja muille laitteille
 5. Kirjoitussuojauksen poisto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up