Kuinka käynnistää Windows-käyttöjärjestelmä ulkoiselta kiintolevyltä

Haluat asentaa Windows-käyttöjärjestelmän tietokoneellesi, mutta menettämättä arvokkaita asiakirjoja tai tietoja tiedostoistasi. Tässä näytämme sinulle kuinka käynnistä Windows ulkoiselta kiintolevyltä askel askeleelta ja ilman komplikaatioita sinulle.

Tietokoneissa on valikko, josta voit valita, miltä laitteelta haluat käynnistää tietokoneesi käyttöjärjestelmän. Mikä tarkoittaa, että voit käytä ulkoisia kiintolevyjä, jotka ovat erittäin hyödyllisiä varmuuskopioita tehtäessä. Tiedot voidaan palauttaa jopa vaurioituneelta ulkoiselta kiintolevyltä.

Toisaalta saatat ihmetellä, mikä ulkoinen kiintolevy on ja mihin se toimii ja miten voit käyttää sitä henkilökohtaisessa tietokoneessasi. Selitämme yksinkertaisella tavalla kaiken ulkoisesta kiintolevystä, se on käytännöllistä ja helppoa sinulle ja tietokoneellesi, tulee toimimaan tehokkaasti.

Indeksi

  Mikä on ulkoinen kovalevy?

  Ulkoinen kiintolevy on tallennuslaite, joka on helppo asentaa, ja sen kuljettaminen on helppoa. Se ei kuluta energiaa eikä aiheuta järjestelmälle yleensä mitään haittaa, koska sen tarkoitus on toimia teknisenä tukena.

  Tämän laitteen tehtävänä on myös tallentaa asiakirjoja ja ennen kaikkea sisältää Windows- tai Linux-käyttöjärjestelmiä. Lisäksi siinä on myös kyky tallentaa tietokoneohjelmia tärkeä käyttö kannettavissa tietokoneissa tai pöytätietokoneissa.

  Mikä on sen pääominaisuus

  Kiintolevyn tärkein ominaisuus on se se on yleensä mikro tai pieni verrattuna tavallisiin tietokonelevyihin. Yleensä niissä on kotelo, joka suojaa niitä iskuilta tai vastaavilta vaurioilta, mikä takaa laitteen pitkän käyttöiän.

  Kiintolevyillä on tunnetut liitännät, kuten USB 2.0 ja USB 3.0, mukaan lukien laiteohjelmisto, jolloin voit käyttää niitä millä tahansa tietokoneella. Nyt kun tiedämme, että se on kiintolevy, mikä sen toiminta ja kapasiteetti on, selitämme alla, kuinka saada tietokone käynnistymään ulkoisella kiintolevyllä.

  Vaiheet Windows-käyttöjärjestelmän käynnistämiseksi ulkoisella kiintolevyllä

  Seuraavilla vaiheilla saavutat tavoitteesi, tallentamalla, alustamalla tai vapauttamalla tilaa tietokoneesi kiintolevyltä turvallisesti ulkoisen kiintolevyn avulla. Muista käynnistää tietokoneesi hyvällä ulkoisella levyllä, sillä sen avulla voit ratkaista yleisiä ongelmia pöytätietokoneissa tai kannettavissa tietokoneissa.

  1. Ensimmäinen asia on mennä aloitusikkunaan ja painaa asetuksia, ja sitten annat sen uudelleenkäynnistyksen.
  2. Sitten sinun täytyy liitä ulkoinen kiintolevy käyttöjärjestelmään, kannettavan tietokoneen tai pöytätietokoneen USB-porttiin. Tälle ulkoiselle kiintolevylle on asennettava käyttämämme käyttöjärjestelmä.
  3. Katkaise nyt tietokoneesta virta ja varmista, että tietokone on sammutettu oikein jatkaaksesi, ja käynnistä se uudelleen ulkoisten laitteiden ollessa kytkettynä.
  4. Kun käynnistät tietokoneen, paina pääsykoodia kohdassa Select boot device> ja odota, että se käsitellään.
  5. Paina F12 ja se näyttää sinulle käynnistyslaitteen asetusten valikon, jonka tietokone lukee ja näyttää puolestasi.
  6. Valitse siirrettävä levyasema, jossa on useimmiten ostamasi tuotemerkin nimi tai jossa vain mainitaan ulkoinen levy.
  7. Toinen tärkeä askel on olla kärsivällinen, kun päätietokone käsittelee ulkoista levyä, joka sisältää tietokoneessasi käytettävän Windows-käyttöjärjestelmän.
  8. Kun järjestelmä kysyi valinnan vahvistusvoit painaa mitä tahansa näppäintä, jotta asennettu käyttöjärjestelmä käynnistyy oikein.

  Käyttöjärjestelmän asennuksen jälkeen mene tiedostojen hallintaan ja yhdistetty laite näkyy sen vasemmalla puolella. Valitse se ja paina poistopainiketta, jos et aio käyttää sitä enää tietokoneellasi ja jos et pidä sitä kytkettynä.

  Kuten voit lukea, Windows-käyttöjärjestelmän asentaminen tietokoneellesi on helppoa ja yksinkertaista, sinun on vain noudatettava yllä annettua suositusta. Lisää turvallisuutta ja käyttömukavuutta etsimällä IT tekninen neuvontakoska henkilökunta on koulutettu suorittamaan tämä asennus.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up