Kuinka ohjata uudelleen verkkosivustolta toiselle Windows 10:llä? - Hallinnoi URL-osoitettasi

Jos olet koskaan siirtynyt verkkosivustolle, jolla on URL-osoite ja se muuttaa suuntaa viemällä sinut toiselle verkkosivustolle, tämä johtuu a uudelleenohjaus, jonka sivuston ylläpitäjät ovat mukauttaneetvoit tehdä sen myös tietokoneen avulla Windows 10 -käyttöjärjestelmääsi Täällä opetan sinulle erilaisia ​​temppuja ja vinkkejä linkkien tai URL-osoitteiden tehokkaaseen uudelleenohjaukseen.

Indeksi

  Mitkä ovat vaiheet URL-osoitteen uudelleenohjaamiseksi Windows 10:stä?

  URL-osoitteen uudelleenohjaamiseen ei tarvitse käyttää ulkoisia sovelluksia, koska Windows noudattaa sisäisiä työkaluja, kuten Muistio muistiinpanoista ja komentopäätteistä kutsu cmdsiinä voimme tehdä erilaisia ​​URL-osoitetta vastaavia muutoksia ja antaa käskyjä tietokoneellemme, jotta se suorittaa kaiken milloin meille sopii.

  Ennen kuin teet tämän vaiheen, ensimmäinen asia, jonka voit Sinun täytyy omistaa on URL-osoite, jonka haluat ohjata uudelleen ja URL, jonka haluat syöttää, sinun on myös tiedettävä IP-osoitteesi merkitys, jotta voit määrittää sen pysyvästi ja ilman ongelmia komentokonsolin tai cmd-päätteen käytössä.

  Muistion käyttäminen

  Useimmilla käyttäjillä on ollut ongelmia päästäkseen verkkosivulle kyseisen sivun URL-osoitteen kautta, koska kun syötät eri verkkotunnuksen, esimerkiksi '.net' tai '.com', voimme uudelleenohjaa toiselle sivulle jota emme halua käyttää, jotta näin ei tapahtuisi, meidän on ensin käynnistettävä Notepad "järjestelmänvalvojana".

  Voimme tehdä tämän Windowsin hakukoneen kautta kirjoittamalla Muistio ja napsauttamalla sovellusta hiiren kakkospainikkeella ja suorittamalla sen järjestelmänvalvojana. Kun tuli muistilehtiö järjestelmänvalvojanasiirrymme vasempaan yläkulmaan ja etsimme 'Tiedostot'-vaihtoehdon ja napauta 'Avaa'.

  windows muistilehtiö

  Siksi selaamalla kansioita ja alikansioita löydämme itsemme seuraavaan osoitteeseen 'C:\Windows\System32\drivers\etc'. etsimme tiedoston nimeltä "Host"varmista, että vaihtoehto näyttää "kaikki tiedostot" on käytössä ja jatkamme tiedoston avaamista.

  Tätä varten käytämme työkalua tai komentopäätettä nimeltä cmd, meidän on otettava huomioon URL-osoite, jota haluamme muokata, ja uudelleenohjaa esimerkiksi osoitteesta "google.es" osoitteeseen "Google.com", kun kirjoitamme väärin. Tätä varten meidän on pingoitava verkkotunnus tai IP-osoite, jolloin voimme määrittää verkon lopullisesti.

  cmd:n kanssa

  Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on avata cmd järjestelmänvalvojana, heille voimme kirjoittaa sen Windows-hakukoneeseen käyttämällä sanoja cmd, napsauta sitä hiiren oikealla painikkeella ja anna sille järjestelmänvalvojan lupa tai voimme myös käyttää Windows + R -näppäintä. yhdistelmät, siihen kirjoitamme cmd ja suoritamme sen, sinun on käytettävä sitä järjestelmänvalvojan luvalla ongelmien välttämiseksi.

  Kun olemme sisällä, kuvailemme seuraavat sanat 'Ping google.com' ja paina Enter-näppäintä, se näyttää suoritetut komennot ja etsimme laatikon, joka sisältää sivun, jonka haluamme uudelleenohjata IP-osoitteella, kuten seuraava 'google.com [ 0.0.0.0]' ja jatka sen kopioimista, sulut eroavat '0' ja sisältää IP-osoitteen paikallisverkostasi riippuen.

  avaa windows cmd-konsoli

  Hyödynnämme muistilehteä uudelleen, ja jatkamme liittämään seuraavaa viimeiseen osaan ensin lisäämme IP-osoitteen ja sivun jonka haluamme uudelleenohjata, tässä tapauksessa se on google.es, jättäen jotain seuraavanlaista:[0.0.0.0] google.es", kun olet valmis, jatkamme ehtojen tallentamista.

  Avaamme cmd:n uudelleen ja kirjoitamme seuraavan komennon terminaaliin 'ipconfig /flushdns' tähän meille avulla voit tyhjentää välimuistin ja käyttää asetuksia jonka olemme lisänneet tätä varten. Voimme lisätä osoitteen google.es ja se ohjaa meidät osoitteeseen google.com, jolloin kirjoitamme URL-osoitteen väärin.

  Kuinka ohjata Web-sivulle automaattisesti?

  Uudelleenohjaamiseen voimme käyttää edellisiä vaiheita niin monta kertaa kuin haluamme, ja jos haluat uudelleenohjata useita sivuja samanaikaisesti, tällä vaihtoehdolla pääset haluamallesi sivustolle ilman ongelmia ja tallentamalla ehdot sinä pystyt syötä oletusselaimesi ja kirjoita väärin sivusto, johon haluat syöttää, ja todisteet, jos se jatkaa uudelleenohjausta.

  Kuinka lopettaa uudelleenohjaukset?

  Voit tehdä tämän siirtymällä Notepadiin uudelleen järjestelmänvalvojana ja asettamalla itsemme seuraavaan kansioon C:\Windows\System32\drivers\etc avaamalla Host-tiedoston ja poistamalla lisäämämme asetukset, meidän on myös avattava cmd. järjestelmänvalvojana ja tyhjennä välimuisti edellisissä vaiheissa mainitulla tavalla, jotta muutokset on tehty oikein.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up