Synkronoi asetukset ja tiedot Windows 11- ja 10-tietokoneiden välillä

Windows 10:n ja 11:n synkronointiominaisuuksien käyttäminen online-asetusten ja tietojen tallentamiseen Microsoft-tilillesi

Yksi Windows 11:n ja Windows 10:n parhaista ominaisuuksista on kyky Synkronoi automaattisesti asetukset, ostetut sovellukset ja lähes kaikki järjestelmän mukautuksetjotta voit kopioida ne toisella tietokoneella, johon yhdistämme Microsoft-tilimme.

Käytännössä tämä synkronointi sallii paitsi niillä on samat tiedot jokaisessa Windows-tietokoneessamutta myös korjataksesi sen tyypillisen ongelman, jossa kun ostit uuden tietokoneen tai asensit vanhan uudelleen, jouduit sitten palauttamaan kaikki asetukset ja mukautukset tyhjästä.

Jotta voit hyödyntää tätä innovatiivista toimintoa, näytämme sinulle kuinka seuraavassa oppaassa Ota asetusten synkronointi käyttöön Windows 11:ssä ja Windows 10:ssä. Tietojen kattavuuden vuoksi näytämme sinulle myös kuinka tallennat tärkeitä asiakirjoja ja tiedostoja verkossa käyttämällä Microsoft-tiliäsi ja OneDrivea (Windowsin uusimpiin versioihin integroitu pilvi).

Synkronoi asetukset ja tiedot Windows 11:ssä

Jos haluat synkronoida asetukset Windows 11 -tietokoneessa, avaa Käynnistä-valikko ja paina -painiketta asetuksetvalitsemme valikon Tilitpaina Windowsin Varmuuskopiointi-valikkoa ja varmista, että kohteiden vieressä olevat kytkimet ovat aktiivisia Kaupan asetukset Ja Muista sovellukseni.
Laajentamalla Store Preferences -valikkoa voit valita, synkronoidaanko asetuksesi Salasana (tallennettu Microsoft Edgeen tai muihin sovelluksiin), kieliasetukset ja Windowsin asetukset.

Muistutamme, että voidaksemme hyödyntää synkronointia, meidän on käytettävä Microsoft-tiliä. Jos meillä ei ole Microsoft-tiliä tietokoneessa (käytämme siksi vain paikallista tiliä), voimme korjata tämän välittömästi avaamalla valikon asetuksetvie meidät valikkoon Tili -> Tietosi ja painat kohdetta Kirjaudu sisään Microsoft-tilillä.

Synkronoi asetukset ja tiedot Windows 10:ssä

Jos tietokoneellamme on Windows 10 käyttöjärjestelmänä, voimme synkronoida asetukset avaamalla Käynnistä-valikon ja käynnistämällä sovelluksen asetuksetvie meidät valikkoon Tilitavaamalla valikon Synkronoi asetuksesi ja aktivoimalla kaikki näytön kytkimet.
Aivan kuten Windows 11:ssä näkyy, synkronointi on aktiivinen vain, jos olemme lisänneet Microsoft-tilin järjestelmään.

Jos olemme tähän asti käyttäneet paikallista tiliä, voimme käyttää Microsoft-tiliä tietokoneellamme milloin tahansa avaamalla valikon asetuksetvie meidät matkalle Tili -> Tietosi ja painamalla ylös Kirjaudu sisään Microsoft-tilillä.

Tallenna asiakirjasi ja henkilökohtaiset tiedostosi verkkoon

Windowsiin asennettujen sovellusten asetusten ja tietojen lisäksi voimme myös määrittää henkilökohtaisten kansioiden automaattisen varmuuskopioinnin, jotta varmuuskopio OneDrive-pilveen tallennetuista tiedostoista (Muistamme, että se tarjoaa jopa 5 Gt pilvitilaa ilmaiseksi).

Voit tallentaa henkilökohtaisia ​​tiedostoja Windows 11:ssä avataan valikko asetuksetmennään polulle Tilit -> Windowsin varmuuskopiointi ja paina painiketta Määritä synkronointi.
Uudessa ikkunassa valitsemme varmuuskopioon lisättävät kansiot ja paina alareunasta Aloita varmuuskopiointi.

Voit tallentaa henkilökohtaisia ​​tiedostoja Windows 10:ssä avaamme Käynnistä-valikon, valitse sovellus asetuksetavataan polku Päivitys ja suojaus -> Varmuuskopiointipaina Kirjaudu sisään OneDriveen, kirjoita Microsoft-tili ja valitse kansiot, jotka haluat varmuuskopioida verkossa.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea myös oppaitamme ota käyttöön Windows 10:n ja 11:n automaattinen varmuuskopiointi Hei parhaat online-varmuuskopiosivustot tiedostojen tallentamiseen Internetiin.

Johtopäätökset

Windows 11:ssä ja Windows 10:ssä oleva synkronointiominaisuus saattaa ensi silmäyksellä tuntua miltään erikoiselta, mutta se on itse asiassa välttämätön jokaiselle nykyaikaiselle tietokoneelle. Koska useimmat asetuksistasi synkronoidaan automaattisesti, vaihtaminen uuteen tietokoneeseen on kivutonta, eikä se ole välttämätöntä tehdä säännöllisesti tietokoneen varmuuskopioita tärkeistä tiedostoista (OneDrive huolehtii siitä) ja teoriassa voimme käyttää mitä tahansa tietokonetta ikään kuin se olisi omaamme, kun kirjaudumme sisään Microsoft-tilillämme.

Jos OneDrive-tila ei riitä kaikille PC:llä oleville tiedostoille, muistutamme, että Microsoft 365 voit saada jopa 1 Tt vapaata tilaa tiedostojen synkronointia varten, kuten näkyy virallinen sivu.

OneDriveen tallennettuja tiedostoja voi käyttää myös osoitteesta OneDrive-verkkosivu: Tämän avulla voit ottaa henkilökohtaiset tiedostosi mukaasi ja käyttää niitä ilman, että sinun tarvitsee välttämättä määrittää Microsoft-tiliä käytössä olevalla tietokoneella, ihanteellinen jaetuissa tietokoneissa, julkisissa tietokoneissa tai yrityksen tietokoneissa.

Suosittelemme lukemaan oppaamme siitä, miten tiedostojen varmuuskopiointi ja synkronointi on edelleen käynnissä tallenna valokuvia ja tiedostoja Onedriveen ja synkronoi tietokoneiden välillä Älä viitsi kuinka suojata OneDriveen ladatut tiedostot.

Indeksi
  1. Synkronoi asetukset ja tiedot Windows 11:ssä
  2. Synkronoi asetukset ja tiedot Windows 10:ssä
  3. Tallenna asiakirjasi ja henkilökohtaiset tiedostosi verkkoon
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up