Kuinka palauttaa tai aktivoida Badoo -tilini uudelleen, jos se on poistettu tai estetty

Jos luet yleensä artikkeleitamme, tiedät sen monta kertaa puhumme Badoosta yhtenä tärkeimmistä sosiaalisista verkostoista maailmassa, foorumi, jonka avulla ihmiset voivat muodostaa yhteyden toisiinsa ja luoda uusia linkkejä.

No, kuten mikä tahansa tämän tyyppinen palvelu liity Badooon On noudatettava joitain sääntöjä ja määräyksiä, joita kaikki käyttäjät eivät tiedä, ja tästä syystä alla haluamme näyttää sinulle, mitä voit tehdä, jos tilisi on poistettu näiden sääntöjen rikkomisen vuoksi. ei tiennyt.

Ja se on, kuten tiedämme, Badoo on yksi sosiaalisista verkostoista jonka avulla voit tavata ihmisiä helposti ja jos he ovat poistaneet tilimme, se on monimutkaista löytää samanlainen palvelu, joten meidän pitäisi etsiä vaihtoehtoja tälle ongelmalle.

aktivoi estetty badoo -tili

Indeksi

  Kuinka palauttaa poistettu tili Badoossa

  Toisaalta on myös totta, että tämä opetusohjelma on hyödyllinen niille ihmisille, jotka ovat päättäneet sulkea tilinsä välittömästi, mikä tapahtuu yleensä yleensä uusien käyttäjien kanssa, jotka eivät ole tyytyväisiä alustaan ​​ja jotka haluavat poista profiilisi ettei näy siinä. Ensimmäinen asia on siirtyä Badoo -sivulle tietokoneen tai selaimen matkapuhelimen kautta.

  Riippumatta tapauksestasi ja jos millään tavalla haluatko palata badoon?Sinun on tiedettävä, että silloin on olemassa joitakin ratkaisuja, vaikka kaikki on helpompaa, jos et ole aiemmin kieltänyt tiliäsi. Vaikka olisit poistanut tilin itse, kun palautat sen, näet, ettet ole kadottanut valokuvia, keskusteluja tai muuta sisältöä.

  Sinun on vain käytettävä samaa sähköpostia Badoo -tilisi rekisteröinti, ja etsi kaikki sähköpostit, jotka tämä palvelu lähetti sinulle tuolloin, kunnes käytät viestiä, joka sanoo, että Badoo -profiilisi on poistettu, ja sinun on syötettävä se. Kun olet tehnyt sen, näet vihreän painikkeen, joka sanoo Palauta profiili, jota sinun on napsautettava. Joten näytämme sinulle, kuinka voit poistaa Badoo -tilin Android -puhelimesta, iPhonesta tai tietokoneesta.vaiheet palauttaa badoo -tili

  Onko mahdollista palauttaa Badoo -tili?

  Tietenkin tämän toimenpiteen suorittamiseksi sinun on oltava nopea, ottaen huomioon, että jos poista profiilisi etkä avaa sitä uudelleen seuraavan 30 päivän aikana, kaikki siihen liittyvät tiedot poistetaan kokonaan ja sinun on sitten luotava uusi profiili.

  Jossain vaiheessa elämäämme olemme kuulleet nimen "Badoo", näytämme sinulle parhaat vinkit ja neuvot flirttailuun Badoossa asiantuntijan tavoin. Tämä johtuu tästä sosiaalisen verkoston suuresta vaikutuksesta Internetin kautta. Koska tämä sosiaalinen verkosto käyttää enemmän kuin 300 miljoonaa käyttäjää kaikkialla planeetalla, kaikki yrittävät tavata uuden ihmisen.

  Nyt, kuten minkä tahansa sosiaalisen verkoston, sen käyttämiseen tarvitaan sähköposti ja salasana. Mutta jos olet unohtanut jonkin näistä tai jos olet eri syistä tilisi on estetty. Sitten tämä opas on erittäin hyödyllinen sinulle.

  Yksinkertaisesti lukemalla tämän oppaan seuraavissa osissa annetut ohjeet voit ratkaista tämän ongelman. Tai ainakin yrität parhaasi saada sen. Tämä johtuu siitä, että Badoon käytännöt ovat jonkin verran tiukasti estettyjä tilejä.

  palauta poistettu badoo -tili

  Seuraavat vaiheet, jotta voin palauttaa Badoo -tilini, jos se estettiin

  Jos henkilökohtainen tilisi Badoossa estettiin. Syystä riippumatta, ainoa asia, joka voisi auttaa sinua Voit palauttaa sen ottamalla yhteyttä Badoon tekniseen tiimiin. Ja sinun on pidettävä mielessä, että tämä ei ole taattu ratkaisu, se on vain viimeinen yritys toipua.

  Nyt voit ottaa yhteyttä Badoon tekniseen tiimiin aikomusta pyytää lukituksen avaamista. Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on mennä kyseiselle alustalle tai toisin sanoen päästä Badooon. Seuraavaksi sinun on tutkittava sitä, kunnes löydät vaihtoehdon, joka sanoo: "Palaute".

  Sinut ohjataan välittömästi sivulle "Ota yhteyttä Badoon tekniseen tukeen"Joka sisältää täytettävän lomakkeen. Tällä tavalla ja tietysti sinun on täytettävä tämä lomake tiedoillasi ja tapauksellasi.

  Ongelma, jota yritetään ratkaista, on se, että henkilökohtainen tilisi on poistettu käytöstä ja haluat palauttaa sen. On huomattava, että osiossa, johon sinun on sijoitettava sähköpostisi, kirjoita tili, jolla rekisteröit tilisi. Tässä vaiheessa, kuten salasanan kanssa, sinun on oltava erittäin varovainen. Sinun on annettava nämä tiedot täsmälleen sellaisina kuin ne kuuluivat estettyyn tiliisi.

  Tämän lomakkeen täyttämisen jälkeen sinun tarvitsee vain painaa painiketta "Tulla sisään”Raportin lähettäminen. Seuraavaksi sinun on odotettava, että Badoossa työskentelevä teknikotiimi lukee tapauksesi.

  Joten kun he ovat lukeneet sen, he voivat tarkastella tapahtunutta ja antaa sinulle asianmukaisen vastauksen. Näissä tapauksissa vastaukselle ei ole tarkkaa aikaa, joten suosittelemme kiinnittämään huomiota siihen sähköpostisi. Ja koska vastaus voidaan luetteloida sellaisenaan, se voi löytää tiensä Roskaposti -kansioon.

  !Ja valmis!, olet jo tehnyt tarvittavat vaiheet yrittääksesi palauttaa estetyn Badoo -tilisi. Ja kuten aiemmin mainitsimme, tämä ei ole 100% luotettava ratkaisu, mutta se on ainoa käytettävissä näihin tapauksiin. Jos nyt viikon kuluttua et ole vastannut, suosittelemme toistamaan vaiheet uudelleen. !Se, joka lakkaa yrittämästä, häviää!

  Tämä on paras tapa palauttaa tili poistettu tai poistettu Badoosta nopeasti, helposti ja ilmaiseksi.

  Pystyitkö palauttamaan poistetun Badoo -tilisi tällä temppulla?

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up