Kuinka siirtää Nintendo Switch -pelit SD-kortille

Lanseerauksensa jälkeen Nintendo Switch on vaivannut tiedonhallintaongelmia. Vain 32 Gt: n sisäisen tallennustilan ansiosta Switch kehotti pelaajia ostamaan lisätallennustilaa. Onneksi a uusi ohjelmistopäivitys helpotti pelien siirtämistä Nintendo Switchistä SD-kortille. Näin voit tehdä sen.

Mitä sinun on tiedettävä ensin

Vaikka tämä ominaisuus houkuttelee massoja, Nintendon siirtosäännöistä on joitain poikkeuksia. Ensinnäkin siirtojärjestelmä toimii kahdella tavalla: tietoja voidaan siirtää sisäisen muistin ja microSD-kortin välillä tai päinvastoin.

Seuraava iso vaatimus on, että se toimii vain ohjelmistojen kanssa, jotka on ladattu Nintendo eShopista. Tämä tarkoittaa, että mitään fyysisten kasettien ohjelmistoja ei voida siirtää.

Lisäksi Nintendo suosittelee, että "ladattava ohjelmisto, päivitettävät tiedot ja DLC: t" voidaan siirtää paikasta toiseen. Yritys varoittaa myös, että "tallenna tietoja ja joitain päivitystietoja ei voida siirtää SD-kortille".

Tietysti mikään tällä ei ole merkitystä, ellet ole viimeisimmässä ohjelmistopäivityksessä. Tarkista tämä siirtymällä kohtaan "Järjestelmäasetukset -; - Järjestelmä -; Päivitä järjestelmä". Kytkin tarkistaa automaattisesti, onko uutta päivitystä saatavilla. Tällöin lataus alkaa itsestään

Merkintä- Nintendo Switch tukee enintään 64 Gt: n microSD-korttia (microSDXC). Suosittelemme nopeita microSD-kortteja. Varmista, että käytät hyvä SD-kortti ennen tietojen siirtämistä.

Aika siirtää Nintendo Switch -pelit SD-kortille

Kun olet poistanut kaikki varoitukset, on aika tehdä siirto:

1. Valitse peliluettelon alla olevasta päävalikosta "Järjestelmäasetukset".

2. Vieritä näytön vasemmalle puolelle, kunnes näet vaihtoehdon nimeltä "Tiedonhallinta". Napsauta tai napauta sitä.

3. Jos sinulla on viimeisin ohjelmistopäivitys, näet nyt vaihtoehdon nimeltä "Siirrä tietoja järjestelmän / microSD-kortin välillä".

4. Sinulla on nyt kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäinen on siirtää tiedot microSD-kortilta järjestelmän tallennustilaan. Toinen vaihtoehto on siirtää tiedot järjestelmän tallennustilasta microSD-kortille. Useimmat ihmiset haluavat siirtää tietonsa microSD-kortille, joten voit valita tämän vaihtoehdon.

5. Näyttöön tulee luettelo kaikista järjestelmämuistiin tällä hetkellä tallennetuista peleistä. Selaa peliluetteloa ja valitse siirrettävät pelit napsauttamalla tai napauttamalla niitä niin, että niiden vieressä näkyy sininen valintaruutu. Jos sinulla on tarpeeksi vapaata muistia, voit siirtää useita pelejä samanaikaisesti.

6. Valitse kaikki pelit, jotka haluat siirtää, ja napsauta "Siirrä tietoja". Tämä vaihtoehto on näytön oikeassa alakulmassa.

7. Kytkin vahvistaa, että haluat suorittaa tämän siirron, joten sinun on napsautettava uudelleen "Siirrä". Huomaat myös, että järjestelmä muistuttaa sinua jälleen, että "Tallenna tietoja ja joitain päivitystietoja ei voida siirtää".

8. Etenemisilmaisin ilmestyy nyt osoittamaan kuinka paljon aikaa on jäljellä siirtoon. Pelin tai pelien koosta riippuen tallennuslaitteiden vaihtaminen voi kestää muutaman minuutin. Kun siirto on valmis, ponnahdusikkunassa lukee "Tietojen siirto valmis".

Siinä kaikki. Palaa nyt takaisin ja siirrä kaikki siirrettyihin peleihin liittyvät tallennetut tiedot sisäisestä muistista laajennettavaan muistiin. Nintendo ei suosittele tallennettujen tietojen siirtämistä, mutta näin ei ole aina. Se ei koske kaikkia pelejä, joten se on mahdollisuus menestykseen tai epäonnistumiseen. Jos haluat toistaa vaiheet ja siirtyä microSD-kortilta sisäiseen tallennustilaan, voit peruuttaa siirtoon valitsemasi tallennusvaihtoehdon.

Miksi se on niin tärkeää?

Miksi tiedonsiirto on tärkeää vaihtaa omistajaa vuosien ajan? Tärkein syy on, että microSD-kortille tallennetut pelit voidaan siirtää toiselle kytkimelle. Tämä on hieno uutinen kaikille, jotka ovat kadottaneet, rikkoneet tai ostaneet uuden kytkimen.

Koska Switchin suosio kasvaa edelleen, tämä päivitys on syy juhliin Nintendo-yhteisössä. Sillä ei ehkä ole paljon järkeä Xbox- tai PlayStation 4 -omistajille, mutta Nintendo-faneille vuotta on kulunut. Vaikka huhuja uudesta Switch-järjestelmästä tulevaisuudessa ja Switch Lite jatkaa kasvuaan, tämä päivitys ei olisi voinut tulla parempaan aikaan. Mikä on suosikkisi Switchin omistuksessa?

Indeksi
  1. Mitä sinun on tiedettävä ensin
  2. Aika siirtää Nintendo Switch -pelit SD-kortille
  3. Miksi se on niin tärkeää?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up