Levy on kirjoitussuojattu Virhe USB-asemille

Nykyään jokainen tietokoneen käyttäjä omistaa yhden tai useamman USB -muistitikun. USB -asemia käytetään usein tietojen tallentamiseen ja siirtämiseen tietokoneiden välillä, Windows -käyttöjärjestelmän asentamiseen ja käyttämiseen, kannettavien ohjelmien tallentamiseen ja suorittamiseen sekä Windows -tietokoneiden lukitsemiseen.

Ne teistä, jotka käyttävät usein USB -asemia, ovat todennäköisesti törmänneet " Levy on kirjoitussuojattu. Poista kirjoitussuoja tai käytä toista levyä ”Virhe yritettäessä siirtää tiedostoja USB -asemaan. Virhe tulee näkyviin vain yritettäessä kirjoittaa jotain USB -laitteelle.

Yritä uudelleen -painikkeesta valintaikkunassa ei ole hyötyä, koska virhe ilmestyy uudelleen, kun napsautat Yritä uudelleen -painiketta.

Jos saat myös "Levy on kirjoitussuojattu. Poista ”Poista kirjoitussuoja tai käytä toista levyä” -virhe Windows 10: ssä, Windows 8.1: ssä tai Windows 7: ssä, voit korjata virheen helposti ja tehdä USB-muistista uudelleen tallennettavan noudattamalla tässä oppaassa mainittuja ohjeita.

Alla on kolme tapaa, joiden pitäisi auttaa sinua pääsemään eroon virheestä ja tekemään USB -laitteesta uudelleen käytettävissä.

Sillä välin, ennen kuin yrität mitään muuta, varmista, että USB-asemassa ei ole kirjoitussuojakytkintä. Kyllä, joissakin markkinoilla olevissa USB-asemissa on fyysiset kirjoitussuojakytkimet. Ja jos USB -asemassasi on sellainen, varmista, että kytkin on off -asennossa, ennen kuin menet läpi alla mainitut menetelmät.

Menetelmä 1/3 kirjoitussuojauksen poistamiseksi

Vaihe 1: Avaa rekisterieditori. Voit tehdä tämän kirjoittamalla Regedit Aloita haku -ruutuun ja painamalla sitten Enter -näppäintä. Napsauta Kyllä, jos näet UAC -viestin.

Vaihtoehtoisesti voit avata Suorita -komentolaatikon painamalla samanaikaisesti Windows- ja R -näppäimiä, kirjoittamalla ruutuun Regedit.exe ja avaamalla rekisterieditorin painamalla Enter -näppäintä.

Vaihe 2: Kun rekisterieditori on käynnistynyt, siirry seuraavaan avaimeen:

HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControl

Vaihe 3: Tarkista vasemman ruudun Tallennusavain -kohdasta StorageDevicePolicies -käytännöt. Jos ei, luo se napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella Storage Key (katso kuva), valitsemalla New ja sitten Key. Nimeä avain lopuksi StorageDevicePolicies -nimeksi.

Vaihe 4: Napsauta StorageDevicePolicies -näppäintä vasemmassa ruudussa.

Vaihe 5: Napsauta nyt oikealla puolella hiiren kakkospainikkeella tyhjää aluetta (katso kuva), valitse Uusi ja luo sitten DWORD-arvo (32-bittinen). Nimeä se uudelleen WriteProtectiksi ja muuta sen oletusarvotiedot 0: ksi (nolla) kaksoisnapsauttamalla näppäintä ja kirjoittamalla sitten 0 sen Arvotiedot-ruutuun. Tämän pitäisi poistaa kirjoitussuojaus käytöstä.

 

Vaihe 6: Liitä lopuksi USB -laite uudelleen ja aloita sen käyttö ilman kirjoitussuojaa.

Tapa 2/3, jotta USB -asema kirjoitetaan uudelleen

Jos yllä oleva menetelmä epäonnistuu, voit puhdistaa USB -aseman ominaisuudet komentokehotteella. Näin se tehdään.

Vaihe 1: Avata Komentokehote järjestelmänvalvojana. Voit avata korotetun komentokehotteen tai suorittaa komentokehotteen järjestelmänvalvojana kirjoittamalla CMD Aloita haku -ruutuun ja painamalla samanaikaisesti Ctrl + Vaihto + Enter -näppäimiä.

Huomaa, että on tärkeää avata komentorivi järjestelmänvalvojana.

Vaihe 2: Varmista, että USB -asema on kytketty, ja suorita sitten seuraavat komennot.

Levy

Luettelolevy

Kun komentokehote näyttää kaikki liitetyt levyt, kirjoita muistiin kirjoitussuojatun USB-aseman numero. Voit helposti tunnistaa USB -aseman tarkistamalla sarakkeen koon. Muista kirjoittaa kirjoitettavan levyn numero.

Vaihe 3: Suorita nyt nämä kaksi komentoa:

Valitse Levy X

Korvaa yllä olevassa komennossa X vaiheessa 2 saamasi USB -aseman numerolla. Valitse esimerkiksi levy 1.

Levyn tyhjennys Vain luku -määritteet

Vaihe 4: Sulje komentokehote ja kytke asema uudelleen. USB -aseman pitäisi toimia täydellisesti.

Menetelmä 3/3

Useimmissa tapauksissa, kun USB-asema on kirjoitussuojattu, ei salli aseman alustamista. Kun yrität alustaa asemaa, virhe Levy on kirjoitussuojattu ilmestyy uudelleen. Noudata tätä menetelmää, jos mikään muu ei toimi sinulle.

VAROITUS: Alusta asema poistaa kaikki USB -aseman tiedot. Siksi valitse tämä menetelmä vain, jos kyseinen asema ei sisällä tärkeitä tietoja.

Vaihe 1: Avaa Oma tietokone, Tietokone tai Tämä tietokone (Windows 8 ja Windows 10).

Vaihe 2: Oikealla painikkeella napsauta USB -aseman vaihtoehtoa Muoto avataksesi Muoto -valintaikkunan.

Vaihe 3: Aloita muotoilu napsauttamalla Käynnistä -painiketta. Siinä kaikki!

Odota, että muotoilu päättyy. Onnea!

Jos jokin edellä mainituista tavoista toimi sinulle tai jos tarvitset apua, kerro siitä meille jättämällä kommenttisi.

Indeksi
  1. Menetelmä 1/3 kirjoitussuojauksen poistamiseksi
    1. Tapa 2/3, jotta USB -asema kirjoitetaan uudelleen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up