Lisää Web-sivuja PowerPointiin

Linkkien ja kokonaisten verkkosivujen lisääminen Powerpoint- tai Libreoffice-dioihin

Tehdäksemme esityksistä dynaamisempia ja erittäin ammattimaisen visuaalisen vaikutuksen, voimme lisätä esityksiin linkkejä web-sivuille tai kokonaisia ​​verkkosivuja. PowerPoint.

PowerPoint mahdollistaa linkkien lisäämisen diojen sisään ja kuvien lisäämisen analysoimastamme verkkosivustosta ja huolehtii siitä, että linkki lisätään myöhemmin kuvan sisään (joka itse asiassa toimii esikatseluna varsinaiselle sivulle).

Tässä artikkelissa näemme yhdessä kuinka lisätä web-sivuja PowerPointiin, käyttämällä ohjelman itsensä tarjoamia työkaluja. Laajentaaksemme PowerPointin toimintoja näytämme sinulle myös, mitä laajennuksia voimme asentaa parantaaksemmeWeb-sivujen lisääminen PowerPoint-dioihin; Jos toisaalta meillä ei ole PowerPointia tai Office-ohjelmistoa asennettuna tietokoneeseen, voimme aina käyttää LibreOfficea kelvollisena vaihtoehtona.

Indeksi

  Lisää linkkejä PowerPointiin

  Yksinkertaisin tapa lisätä verkkolinkkejä välittömästi PowerPointiin on napsauttaa kuvaa, lausetta tai taulukkoa, jonka olemme lisänneet diaan, ja painaa sitten valikon yläosassa lisää ja paina eteenpäin Yhteys.
  Lisää linkki Tällä tavalla paina vain korostettua elementtiä esityksen aikana käynnistääksesi verkkosivun ja tarkastellaksesi sitä oletusselaimessa. Linkin avaaminen poistaa esityksille tyypillisen koko näytön esitysnäytön.

  Lisää verkkosivu PowerPointiin

  Ne, jotka haluavat lisätä verkkosivun suoraan diaan, voivat edetä kahdella tavalla: ottamalla kuvakaappauksen sivustosta (ja lisäämällä linkin sen yläpuolelle) tai integroimalla sivusto suoraan diaan.

  Ensimmäinen menetelmä on yksinkertaisin ja välittömin soveltaa, ja on aina suositeltavaa aloittaa siitä ennen kuin yrität lisätä sivuston suoraan diaan. Kuvakaappauksen tekemiseen voimme käyttää jotakin oppaassa olevista ohjelmista ja työkaluista kuinka tehdä kuvakaappauksia: yksinkertaisimmat ja välittömimmät ovat Windowsin sisältämät, mutta voimme käyttää myös muita ilmaisia ​​sovelluksia.

  Kun olet valinnut kuvakaappaustavan, otetaan kuva verkkosivustosta, avataan PowerPoint, siirrytään dialle, johon haluamme lisätä kuvan, paina ylös lisää ja sitten eteenpäin kuvat.
  Kuva Napsauta avautuvassa avattavassa valikossa Tämä laite ja lataa vähän aikaa sitten luodun sivuston valokuva, jotta se voidaan sijoittaa dian keskelle. Lisäyksen jälkeen meidän tarvitsee vain noudattaa edellisessä luvussa esitettyjä vaiheita lisätäksesi linkin verkkosivustolle suoraan kuvakaappauskuvaan.

  Parhaat laajennukset Web-sivuille PowerPointissa

  Toinen tapa, jolla voimme lisätä verkkosivuja PowerPointiin, sisältää laajennuksien lisäämisen PowerPointiin käyttämällä ohjelmaan integroitua kauppaa. Voit lisätä verkkosivuille omistettuja laajennuksia napsauttamalla yläreunassa olevaa valikkoa lisää, napsauta painiketta Hanki lisäosat, kirjoita sana hakukenttään web ja lataa laajennus Web Viewer.
  Verkkolaajennus Kun olet tunnistanut oikean laajennuksen, napsautamme lisätä lisätäksesi sen PowerPoint-kopioomme.

  Tästä lähtien voimme lisätä verkkolinkkejä suoraan dioihin ja välttää selaimen avaamisen yksinkertaisesti painamalla ylös lisää, sitten päälle Omat lisäosat ja lopuksi painamalla Web Viewer -painiketta, jotta voit lisätä linkin kuvaan, lauseeseen tai mihin tahansa dian elementtiin ja tarkastella sitä dian sisällä ilman, että sinun tarvitsee avata järjestelmässä olevaa verkkoselainta.

  Linkkien ja verkkosivujen lisääminen LibreOfficeen

  Jos käytämme Microsoft Officen sijaan LibreOffice tietokoneellamme voimme nopeasti lisätä web-sivulinkkejä esityksiin avaamalla Käynnistä-valikon ja etsimällä ohjelmaa LibreOffice Impress, avaa tai luo esityksen, paina jotakin dian elementtiä ja klikkaa valikon yläreunaa lisää ja lopuksi painaa Yhteys.
  Tehdä vaikutus Avautuu uusi ikkuna, johon voit lisätä linkin URL-kenttä, samannimisen kentän teksti ja kaikki näytön tiedot Lisäasetukset. Vahvista painamalla alareunassa olevaa OK-painiketta.

  Johtopäätökset

  Web-linkkien lisääminen PowerPointilla luotuihin esityksiin ja dioihin on kaiken kaikkiaan hyvin yksinkertainen toimenpide, joka vaatii vain muutaman hiiren napsautuksen. Itse asiassa voimme lisätä linkkejä mihin tahansa dian elementtiin, jotta voimme avata sen esityksen aikana. Jos haluamme parantaa tätä PowerPointin puolta, asenna yllä suositeltu laajennus, jotta verkkosivuston katseluohjelma on suoraan diassa.

  Vaihtoehtoisesti voimme myös lisätä linkit LibreOffice Impressillä luotuihin dioihin, mikä toimii yhtä hyvin. Jos emme vieläkään ole vakuuttuneita LibreOfficen hyvyydestä maksulliseen Microsoft Office -ohjelmistoon verrattuna, suosittelemme lukemaan täydellinen haaste LibreOfficen ja Microsoft Officen välillä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up