Microsoft julkistaa uusia Copilot+ -tietokoneita

Jos et vieläkään ole päivittänyt tietokonettasi käsittelemään Windows 11:tä, tämä oli ehkä hetki, jota olet odottanut. Microsoft julkisti uusia Copilot+ -tietokoneita, jotka on suunniteltu erityisesti tekoälylle (AI).

Copilot+ -tietokoneet: nopein, älykkäin Windows-tietokone

Windows järjesti erityistapahtuman tällä viikolla esittele Copilot+ PC:t. Näihin koneisiin sisältyvä uusi pii voi suorittaa yli 40 biljoonaa toimintoa sekunnissa. Siinä on koko päivän akunkesto ja se tarjoaa tietysti pääsyn edistyneeseen tekoälyyn.

Nämä tietokoneet ovat kevyitä Microsoft Surface -laitteita, joita valmistavat ja myyvät Microsoftin OEM-kumppanit: Acer, ASUS, Dell, HP, Lenovo ja SAMSUNG. Copilot ei tietenkään ole uusi tietokoneille, mutta tehokkaat koneet, joiden nimessä on "Copilot", ovat uusia. Yhtiö väittää suunnitteleneensa Surfacen uudelleen: käyttöjärjestelmän, sovelluskerroksen, pilven jne. He pitävät sitä merkittävimpänä muutoksena Windows-alustaan ​​pitkään aikaan.

Uusi järjestelmäarkkitehtuuri sisältää CPU:n, GPU:n ja uuden tehokkaan neuroprosessointiyksikön, joka on tarkoitettu parantamaan LLM:itä ja SLM:itä. Kaikki tämä tekee Copilot PC:istä jopa 20 kertaa tehokkaampia ja jopa 100 kertaa tehokkaampia tekoälyn kanssa. Microsoft sanoo, että ne ylittävät MacBook Airin 15" 58 prosentilla, mutta Apple sanoo samanlaisia ​​asioita uusista iPad Proistaan, joissa on myös tehokas uusi silikonisiru M4:ssä.

Uudet Surfacet voivat tarjota jopa 22 tuntia videon katselua tai 15 tuntia verkkoselailua ennen kuin akku loppuu. Niissä on nopein Microsoft 365 -sovellusten toteutus, kuten Teams, Outlook, Word jne. Lisäksi Chrome, Spotify, Zoom, WhatsApp, Adobe Photoshop, Adobe Lightroom, Blender ja muut toimivat alkuperäisesti Armissa. Uusi Prism-emulaattori saa alkuperäiset ja emuloidut sovellukset toimimaan erinomaisesti.

Copilot+ -tietokoneet, jotka on suunniteltu toimimaan erinomaisesti tekoälyllä

Uudet Copilot+ -tietokoneet todella loistavat tekoälyssä, jossa hyödynnetään prosessorien ja uusien tekoälymallien tehoa. Yksi tekoälyn uusi toiminto on suunniteltu ratkaisemaan ongelma, joka on liian tuttu useimmille meistä: löytää jotain, jonka olet aiemmin tallentanut tietokoneellesi. Sen sijaan, että sinun pitäisi muistaa, missä kansiossa tai sähköpostissa se on, voit käyttää Recall-toimintoa.

Muita artikkeleita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Se auttaa sinua muistamaan, missä asiat ovat PC:lläsi saatujen kokemusten perusteella. Käytä aikajanaa ja objektin tunnistusta. Sinä päätät, mitä tallennetaan Recallissa.

Tee enemmän kuin Image Creator voi tehdä suorittimien ja SLM:ien ansiosta. Luo uusia kuvia tekstikehotteilla ja mustevedoilla lähes reaaliajassa Cocreatorin avulla. Kuvat kehittyvät ideoiden mukana. Diffuusiopohjaiset algoritmit tuottavat korkeinta laatua pienin askelin. Restyle Image yhdistää kuvien luomisen ja valokuvien muokkauksen tuodakseen Kuvien kuviin uutta tyyliä. Luo niin monta valokuvaa kuin haluat. Tässä ei ole rajoja.

Kuten aiemmin mainittiin, Microsoft tekee yhteistyötä myös joidenkin kolmannen osapuolen sovellusten kanssa tuodakseen entistä enemmän tekoälyä Copilot+ -tietokoneisiin: suosituimmat Adobe-sovellukset, DaVinci Resolve Studio, CapCut, LiquidText, dJay Pro ja paljon muuta. Siellä on myös live-tekstitykset live-käännöksiä varten ja parannetut Windows Studio -tehosteet.

Copilot+ -tietokoneiden ennakkotilaukset useilta eri valmistajilta ovat jo alkaneet. Saatavuus alkaa 18. kesäkuuta. Ne alkavat 999 dollarista, eikä se todennäköisesti ole sattumaa, että iPad Prot alkavat samasta hinnasta. Siihen asti voit oppia hauskoja asioita, joita voit tehdä Copilotilla.

Indeksi
  1. Copilot+ -tietokoneet: nopein, älykkäin Windows-tietokone
  2. Copilot+ -tietokoneet, jotka on suunniteltu toimimaan erinomaisesti tekoälyllä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up