Mitä tapahtuu, jos estän jonkun Instagramissa?

"Mitä tapahtuu, jos estän jonkun Instagramissa?" Se on yksi tärkeimmistä kyselyistä, joita saamme käyttäjiltä tämän tyyppisissä tilanteissa, ja yritämme tarjota sinulle ratkaisuja, jotka mielestämme kannattaa harkita. Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä tässä suhteessa, on se, että Instagram, kuten tärkeimmät sosiaaliset verkostot, sallii sinun estää jonkun, kun et halua olla yhteydessä häneen.

Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä tässä suhteessa, on, että jos estät jonkun Instagramissa, tämä henkilö ei voi nähdä profiiliasiEi valokuvia eikä videoita. Se ei myöskään voi tehdä hakuja tililtäsi, ja sen mielestä näyttää siltä, ​​että olet poistanut sen. Samalla tavalla sinun on tiedettävä, että kyseiselle henkilölle ei ilmoiteta lohkosta, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Tietenkin sinun on otettava huomioon tällaisissa tilanteissa, että jos sinulla on tilisi julkisessa tilassa, voit aina löytää sinut ja nähdä sisällön, jos kirjoitat Instagramin sovelluksen verkko -osoitteesta. Siksi, jos haluat välttää tämän, voit laittaa Instagram -tilisi yksityiseksi ongelmien välttämiseksi. Toisaalta, jos profiilisi on julkinen, näet myös kommentit, joita teet muiden käyttäjien valokuvista, tykkäyksistä ja pohjimmiltaan kaikesta toiminnastasi.

Mitä tapahtuu, kun estän jonkun Instagramissa

Analysoidaan joitakin tärkeimpiä myyttejä, jotka koskevat mahdollisuutta estää käyttäjiä Instagramissa, jotta ymmärrät, mikä tarkalleen muuttuu, kun hyödynnämme tätä toimintoa.

Jos estän jonkun Instagramissa, hänen tykkäyksensä katoavat

Vaikka olet estänyt jonkun Instagramissa, sinun on tiedettävä, että tämä ei poista heidän tykkäyksiä tai kommentteja. Pidän ja kommentit ovat edelleen olemassa, vaikka kommentit voidaan poistaa itse manuaalisesti ilman suurempia ongelmia.

Jos estän jonkun Instagramissa, hän lakkaa seuraamasta sinua

Tietenkin, kun estämme jonkun Instagramissa, se on täsmälleen sama kuin se henkilö, joka on lakannut seuraamasta meitä, ja pohjimmiltaan se, mitä näissä tapauksissa saavutamme, on tulla näkymättömäksi tälle henkilölle, ikään kuin olemme kadonneet hänen puolestaan. Siksi he eivät voi nähdä julkaisujasi, tarinoitasi tai mitään.

Mitä tapahtuu, jos pidän estetystä käyttäjäkuvasta?

Jos olet estänyt käyttäjän ja pidät vahingossa jostakin hänen valokuvistaan, teeskentele, että mitään ei ole tapahtunut, koska niin tapahtuu. Totuus on, että pidän katoavat automaattisesti, joten näissä tapauksissa sinulla ei ole mitään syytä huoleen.

Jos estän jonkun Instagramissa, he näkevät valokuvani

Ei, he eivät voi nähdä valokuviasi. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus nähdä ystäviesi valokuvia, joissa olet, kunhan seuraat ystäviäsi, jos heillä on yksityinen profiili, tai yksinkertaisesti käyttää heidän profiilejaan, jos he ovat julkisessa tilassa.

He eivät voi nähdä profiiliasi

Kun on kyse julkisista käyttöoikeustileistä, kuka tahansa voi käyttää valokuviasi, antaa heille tykkäyksiä ja kommentteja. Siksi suosittelemme, että jos et halua sallia tätä, tee profiilistasi yksityinen.

Tämä ei ainoastaan ​​poista sinua lähes kokonaan ongelmallista, kuten roskapostia, mutta antaa profiilillesi uuden suojauksen ja hallinnan.

Sinun pitäisi nyt tietää, että kun estät käyttäjän, vaikka profiilisi olisi julkinen, se olisi ikään kuin "yksityinen". Ja kun käyttäjä estetään, hänen on mahdotonta käyttää valokuviasi ja videoitasi ja siten olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan. Ihan kuin se olisi yksityinen profiili.

Ei voi hakea tiliäsi

Edellä mainittujen lisäksi estetty henkilö ei voi etsiä estetyn henkilön tiliä. Se on ikään kuin olet poistanut sen sosiaalisesta verkostosta. Jos tili on kuitenkin julkinen, Se on edelleen käytettävissä, jos kommentoit muiden käyttäjien viestejä.

Samoin, jos kirjoitat käyttäjätunnuksesi oikein selaimeen, voit käyttää profiiliasi seuraavalla tavalla: https://www.instagram.com/käyttäjätunnus. Vaikka tietysti pääsyä varten tällä tavalla sinun on selattava nimettömästi, eli ilman tiliä, koska jos teet sen estetyn tilin kautta, pääsy on silti mahdotonta.

Kuitenkin, kuten on selvää, jos tili on yksityinen, pääsy profiiliin on estetty kokonaan.

Instagram esto

Instagram on suosittu sosiaalisen median alusta, joka mahdollistaa valokuvien ja videoiden jakamisen. Se tarjoaa myös monia muita toimintoja, kuten tarinat, suoratoisto ja viestit. Instagram on erityisen suosittu nuorten keskuudessa, ja se tarjoaa heille mahdollisuuden ilmaista itseään ja jakaa elämänsä tapahtumia.

Instagramissa on myös mahdollista seurata muita käyttäjiä ja heidän päivityksiään. Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden pysyä ajan tasalla ystävien, perheenjäsenten ja julkisuuden henkilöiden elämästä. Seuraamisen lisäksi Instagram tarjoaa myös mahdollisuuden kommentoida ja tykätä muiden käyttäjien päivityksistä, mikä edistää vuorovaikutusta ja yhteydenpitoa käyttäjien välillä.

Kuitenkin, joskus voi olla tarpeen estää joku Instagramissa. Tämä voi johtua esimerkiksi häirinnästä, negatiivisesta vuorovaikutuksesta tai yksityisyydensuojan tarpeesta. Estäminen tarkoittaa sitä, että käyttäjä ei enää näe estetyn henkilön päivityksiä tai voi lähettää hänelle viestejä. Estäminen voi auttaa suojaamaan käyttäjän mielenterveyttä ja pitämään yllä positiivista vuorovaikutusta Instagram-yhteisössä.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että estäminen voi myös aiheuttaa konflikteja ja loukkaantumista. Estetty henkilö voi tuntea itsensä hylätyksi tai syrjityksi, mikä voi johtaa jatkotapahtumiin. Siksi on hyvä harkita tarkkaan ennen estämistä ja pyrkiä ensin käsittelemään ongelmaa avoimen keskustelun kautta. Estäminen tulisi olla viimeinen vaihtoehto, kun kaikki muut keinot on kokeiltu.

Se ei tiedä, että estit sen

Monien käyttäjien kysymys on, tiedätkö, että olen estänyt sen? Ja vastaus on ei. Se on täysin salainen toimintakohteeseen. Ainoa tapa, jolla käyttäjä saa selville ilman, että kerrot heille, on huomata, kun he näkevät, että he eivät voi olla vuorovaikutuksessa kanssasi sosiaalisen verkoston kautta.

Et myöskään voi olla vuorovaikutuksessa henkilön kanssa. Esimerkiksi, jos annat tykkäyksen, se poistetaan automaattisesti.

Oletko koskaan estänyt ketään Instagramissa?

Indeksi
  1. Mitä tapahtuu, kun estän jonkun Instagramissa
  2. He eivät voi nähdä profiiliasi
  3. Ei voi hakea tiliäsi
  4. Instagram esto
  5. Se ei tiedä, että estit sen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up