Miten Lisätä Musiikkia Instagram-tarinaan: Käytännön Opas

Teosto on tehnyt sopimuksen, joka mahdollistaa musiikin käytön Instagramin ja Facebookin julkaisuissa yksityishenkilöille. Yritysten ei-kaupallinen käyttö on sallittua rajoituksin, kaupallinen vaatii Mediapienluvan.

Teoston sopimus Instagramin ja Facebookin kanssa

Yhteisöllisen median käyttö on laajentunut huomattavasti, ja käyttäjät haluavat sisällyttää musiikkia osaksi julkaisujaan. Onneksi Teosto on solminut sopimuksen, jonka myötä yksityishenkilöt voivat vapaasti lisätä musiikkia Instagram- ja Facebook-feediin tai stooreihin. Tämä avaa ovet monipuolisten sisältöjen luomiseen ilman erillisiä lupia musiikintekijöiltä.

Yritysten ja yhteisöjen käyttöoikeudet

Kun puhutaan yrityksistä ja yhteisöistä, musiikin käyttö stooreissa on mahdollista tietyin rajoituksin. Musiikkitarrat ovat käytettävissä stooreissa, mutta mainoksiin ja kaupallisiin yhteistöihin niitä ei saa liittää. Kaiken kaikkiaan, kun toiminta on ei-kaupallista ja sisältö on saatavilla vain 24 tunnin ajan, käyttö on sallittua ilman ylimääräisiä lupia.

Teoston Mediapienluvan tarve

Kun stooreja tai IG-videot sisältävät musiikkia ja niitä halutaan pitää tarjolla yli 24 tunnin ajan, on yritysten ja yhteisöjen hankittava Teoston Mediapienlupa. Lupa kattaa tekijänoikeudet ja mahdollistaa musiikintekijöiden palkitsemisen työstään.

Yhteenveto musiikkia sisältävistä videoista ja stooreista Facebookissa ja Instagramissa

Käyttäjät voivat nauttia musiikin tuomasta lisäarvosta Instagram- ja Facebook-videoissa sekä stooreissa. Teoston myötävaikutuksella sekä yksityishenkilöt että yritykset voivat hyödyntää musiikillisia elementtejä luovassa sisällön tuotannossa. Tarkkaan harkitut oikeudet varmistavat, että sekä luovan työn tekijät että käyttäjät voivat nauttia musiikin tuomasta lisäarvosta sosiaalisessa mediassa.

Indeksi
  1. Teoston sopimus Instagramin ja Facebookin kanssa
    1. Yritysten ja yhteisöjen käyttöoikeudet
    2. Teoston Mediapienluvan tarve
  2. Yhteenveto musiikkia sisältävistä videoista ja stooreista Facebookissa ja Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up