MTE-arvostelu ja -palkinto: PhotoSweeper Macille

Yritän ajatella, että olen hyvä järjestämään valokuvani Macissani. Tiedän kuitenkin, että tämä ei ole totta. Digikamerani sisällöstä tietokoneeseeni iPhonesta synkronoituun sisältöön näyttää siltä, ​​että kaikki valokuvani näyttävät nousevan jostain, kun haen Mac-tietokonettani. Tilanne on huonompi bloggaajille, kuten minulle, jossa voimme löytää itsemme tonneittain julkaistuista otuksista, joita emme enää tarvitse. PhotoSweeper on sovellus, jonka avulla voit päästä eroon monista kopioista ja tarpeettomista valokuvista, jotka täyttävät kovalevysi. Lue PhotoSweeper-arvostelu ja -palkinto.

Indeksi
  1. Katse sovelluksen ympärille
  2. Valokuvien lisääminen ja suodatus
  3. Päästä alkuun
  4. Lopputulos

Katse sovelluksen ympärille

Minun on myönnettävä, että kun avasin sovelluksen ensimmäisen kerran, olin hieman hämmentynyt siitä, mistä aloittaa. Kuitenkin henkilöt, jotka avaavat sovelluksen ja noudattavat ohjeita, ymmärtävät sen hieman paremmin. Ensinnäkin sinulla on päänäyttö, joka näyttää valokuvat Photosweeperiin lisäämästäsi kirjastosta. Alaosassa voit lisätä valokuvia, laittaa ne laatikkoon ja avata laatikon. Oikeassa osiossa voit katsoa osioita ja jopa vertailla valokuvia.

Valokuvien lisääminen ja suodatus

Valokuvien lisääminen Photosweeperiin on helpompaa kuin koskaan. Sinulla on kolme tapaa tehdä se. Hitain tapa on tehdä se napsauttamalla jotakin alapalkin vaihtoehdoista. Toinen tapa on vain vetää kirjasto tyhjälle alueelle, päänäyttöön. Kolmas tapa on vetää kirjasto "laatikko"-painikkeeseen, joka tunnetaan myös nimellä Box Ball. Hienoa Photosweeperissä on maksimaalinen yhteensopivuus eri valokuvasovellusten välillä. iPhotosta Apertureen on monia tapoja lisätä valokuvia suosikkisovelluksistasi. Kun kuva on lisätty, vasemmassa yläkulmassa näkyy pieni kuvake, joka osoittaa, että valokuva on peräisin iPhotosta tai Aperturesta.

Valokuvien lisäämisen jälkeen jotkut ihmiset ovat hieman hämmentyneitä siitä, minne mennä täältä. Sinun pitäisi nyt esitellä vaihtoehtoja eri tiedostovaihtoehtojen valitsemiseksi. Näiden asetusten avulla voit valita vain kuvia kyseisillä tiedostotyypeillä, mikä helpottaa katsottavien tai poistettavien kuvien rajaamista. Erilaisista suodatusominaisuuksista huolimatta on kuitenkin olemassa enemmän ja paljon helpompia tapoja poistaa valokuvia valokuvakirjastosta, mikä antaa enemmän tilaa järjestelmällesi.

Päästä alkuun

Kun aloitat, Photosweeper antaa sinun säätää asetuksiasi vastaavasti nähdäksesi poistettavat kuvat. Ensimmäinen tapa Photosweeper tekee tämän poistamalla kaksoiskappaleet. Voit poistaa kaksoiskappaleet menemällä "Vertaa asetuksia" -osion läpi ja siirtymällä kohtaan "Vain kopiot". Vain kaksoiskappaleet -osiossa voit näyttää vain kaksoiskappaleet mainitun kuvan vastaavien määritysten mukaisesti. Vain kaksoiskappaleet -reitti palauttaa tuloksen nopeammin, mutta se ei ole yhtä tarkka kuin muut menetelmät, etenkään suurilla kirjastoilla. Muita, hitaampia tapoja löytää kaksoiskappaleita on vertaamalla valokuvassa käytettävissä olevan pikselin mukaan ja myös kykyä säätää kuvan ottoajankohdan mukaan. Jos esimerkiksi kaksi valokuvaa on otettu samaan aikaan, samana päivänä, on todennäköisempää, että ne ovat kopioita.

Lopputulos

Olet nyt löytänyt kuvat, jotka ovat kopioituja ja jotka on poistettava. Nyt on aika itse asiassa poistaa kaksoiskappaleet. Tästä pisteestä lähtien ja suoraan sanottuna koko prosessi yleensä, kun olet oppinut siitä, kaiken pitäisi olla helppoa. Poistettavat kuvat voivat mennä laatikkoon. Laatikko ei välttämättä ole paikka, johon kaikki poistetut kuvat on mentävä, mutta se on yksi sen ominaisuuksista. Se on lähinnä paikka kuvien pitämiseen poissa koko kirjastosta. Voit lisätä kuvia laatikkoon heti alusta alkaen tai voit tehdä sen nyt.

Photosweeper on nyt saatavilla Mac App Storesta hintaan 9,99 dollaria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up