Pakota uudelleenkäynnistys iPhone ja siirry palautustilaan (kaikki vaihtoehdot)

Kuinka pakottaa iPhone uudelleenkäynnistämään (iPhone 12, 11, X, iPhone 8, 7, 6S, SE) ja siirtyä palautustilaan (palauta ja asenna uudelleen)

Kuten kaikkien matkapuhelinten, myös iPhonen, kohdalla sinun on tiedettävä, milloin ongelmia esiintyy ja kaikki näyttää jäätyneen Näin voit pakottaa uudelleenkäynnistyksen ja siirtyä palautustilaanjonka avulla voimme palauttaa iOS-järjestelmän Palauta alkuperäiset asetukset. Tällä tavalla, riippumatta siitä, mitä iPhone on vialla, voit silti saada puhelimen takaisin ja laittaa sen takaisin. Kun laitteistopuolella ei ole mitään vikaa.

Jos laite lakkaa vastaamasta, voit odottaa, kunnes akku on täysin tyhjä, ennen kuin se sammuu, käynnistääksesi tehdasasetusten palautuksen. Palautustila menee askeleen pidemmälle ja käynnistää laitteen uudelleen tilaan, jossa voit asentaa iOS: n uudelleen liittämällä iPhonen tietokoneeseen iTunesin kanssa. Palautustila on valinta, kun iPhone kieltäytyy käynnistymästä tai jumittuu käynnistyksen yhteydessä.
Tässä oppaassa aiomme näyttää, kuinka pakottaa iPhone uudelleenkäynnistetään ja käynnistetään se palautustilassa, jotta voit saada Apple-puhelimen toimimaan.

Indeksi

  Ennen kuin jatkat, on tärkeää tietää, että jos asennat uudelleen, menetät kaikki iPhoneen asennetut tiedot ja sovellukset, vaikka voit palauttaa kaiken (erityisesti osoitekirjan) iCloudin varmuuskopiosta. , palautetaan, kun uudelleenasennus on valmis.

  Käynnistä iPhone uudestaan

  Kuinka pakottaa uudelleenkäynnistää iPhone ja palauttaa iOSMallista ja sukupolvesta riippuen tilaa on kuitenkin erilaisia:

  • iPhone 11 ja iPhone 12
  • iPhone X, iPhone Xr, iPhone XS, iPhone SE, iPhone 8 ja 8 Plus
  • iPhone 7 ja 7 Plus
  • iPhone 6s, iPhone SE (uusi malli), Iphone 5s

  Kuinka pakottaa uudelleenkäynnistys iPhone 11 ja iPhone 12 Painamme nopeasti äänenvoimakkuuspainiketta ja vapautamme sen, painamme nopeasti äänenvoimakkuuspainiketta ja vapautamme sen ja lopuksi pidämme sivupainiketta painettuna, kunnes Apple-logo tulee näkyviin, ja sitten vapautamme sivupainikkeen.

  Kuinka pakottaa uudelleenkäynnistys iPhone X, iPhone Xr, iPhone XS, iPhone SE, iPhone 8 ja iPhone 8 Plus Tiettyjä näppäimiä on painettava peräkkäin hyvin nopeasti. Painamme ja vapautamme äänenvoimakkuusnäppäintä ja painamme ja vapautamme äänenvoimakkuusnäppäintä. Pidämme sivupainiketta painettuna, kunnes näet Apple-logon.
  Tarkoitus on painaa näitä painikkeita yksi kerrallaan sen sijaan, että painat äänenvoimakkuus- ja pysäytyspainikkeita samanaikaisesti, mikä aktivoi hätäpuhelut iPhone X: ssä ja iPhone 8: ssa.

  Kuinka pakottaa uudelleenkäynnistys iPhone 7 ja 7 Plus: Pidämme sivupainiketta ja äänenvoimakkuuspainiketta painettuna samanaikaisesti. Vapautamme painikkeet 10 sekunnin kuluttua, kun näet Apple-logon.

  Lopuksi iPhone 6S ja aiemmat mallit on käynnistettävä uudelleen Sinun tarvitsee vain pitää aloitusnäppäimiä (keskimmäinen painike) ja sivupainiketta (joka sammuttaa näytön) 10 sekunnin ajan.

  Aktivoi palautustila

  Ota palautustila käyttöön iPhonessa 11 ja iPhone 12 yhdistämällä iPhone tietokoneeseen iTunes asennettu, ja toimimme painamalla nopeasti ja vapauttamalla äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta, painamalla nopeasti ja vapauttamalla äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta ja pitämällä sivupainiketta painettuna, kunnes laite käynnistyy uudelleen ja Apple-logo tulee näkyviin; Et voi vapauttaa sivupainiketta, ennen kuin logo ja fontti ilmestyvät Yhdistetty iTunesiin.

  Kuinka laittaa iPhone X, iPhone Xr, iPhone XS, iPhone SE ja iPhone 8 (Plus) palautustilaan Liitä ensin iPhone (sammutettu myös) tietokoneeseen ja avaa iTunes. Sitten sinun on painettava ja vapautettava äänenvoimakkuuspainiketta nopeasti ja painamalla n-näppäintä nopeasti äänenvoimakkuuden vähentämiseksi, pidä sivupainiketta painettuna, kunnes näet Apple-logon, ja pidä sitä painettuna, kunnes siirryt palautustilaan.

  Kuinka laittaa iPhone 7 / iPhone 7 Plus palautustilaan Jatkamme puhelimen yhdistämistä tietokoneeseen ja iTunesin avaamista. Samanaikaisesti pidämme pitkään sivuvirtapainiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta, vaikka Apple-logo tulee näkyviin. Vapautamme molemmat painikkeet vain, kun palautustilanäyttö tulee näkyviin. Palautustilaan pääsemiseksi sinun on liitettävä puhelin tietokoneeseen, käynnistettävä iTunes ja pidettävä sitten Koti- ja Sivupainikkeita painettuna, kunnes näet ensin Apple-logon, sitten tilanäytön. Entisöinti.

  Päätelmät

  Muista vain, että jos laitat iPhonen palautustilaan, sinun on asennettava iOS uudelleen 15 minuutin kuluessa ennen kuin aika loppuu ja laite poistuu palautustilasta automaattisesti. Tässä tapauksessa sinun on toistettava näppäimen painallus palauttaaksesi sen palautustilaan. Kun olet palauttanut iPhonen ja asentanut sen uudelleen, sinun on ensin kirjauduttava sisään ensimmäisen kerran uudelleenkäynnistyksen yhteydessä turvallisuussyistä aikaisemmin määritetyn Apple-tilin kirjautumistiedoilla (jotta estetään joku alustamasta varastettua iPhonea uudelleenkäyttöä varten). .
  Muistutamme teitä jos käytämme Macia tai MacBookia tietokoneenaMeidän ei tarvitse asentaa iTunesia macOS: ään (sitä ei enää ole tällä alustalla), vaan vain yhdistämme iPhonen Maciin USB-kaapelilla. Voit tehdä tämän seuraamalla yllä olevia ohjeita, avaamalla tiedostosovelluksen ja napsauttamalla iPhone-painiketta (löytyy sivupalkista) päästäksesi iPhonen palautus- ja varmuuskopiointiasetuksiin (aivan kuten iTunes).

  IPhonen varmuuskopioiden palauttaminen käyttöjärjestelmän palauttamisen jälkeen riippuu vain iTunesista (jos meillä on jo varmuuskopio tietokoneellasi), Tiedosto-valikosta tai Varmuuskopiot iCloudista. Jos haluat lisätietoja varmuuskopiointijärjestelmistä, suosittelemme lukemaan oppaamme Kuinka varmuuskopioida iPhone On ITunes-opas, vaihtoehdot ja ominaisuudet iPhonen hallintaan tietokoneelta.
  Jos sen sijaan haluamme palauttaa WhatsApp-varmuuskopiot ja aloittaa siitä, mihin jäimme (vaikka teimme säännöllisiä varmuuskopioita), suosittelemme lukemaan oppaan. Palauta poistetut WhatsApp-viestit ja palauta varmuuskopiot.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up