Parhaat PC -näytöt 100-200 euron välillä

mitkä ovat parhaat LED -näytöt tietokoneille edulliseen ja edulliseen hintaan (100/200 euroa), joita voit ostaa tänään

Jos on yksi asia, joka on tärkeä käyttää tietokonetta hyvin, olipa se pöytätietokone tai jopa kannettava tietokone, kun sitä käytetään kotona tai toimistossa, tämä on ehdottomasti näyttö. Niiden, jotka käyttävät edelleen vanhaa tai pientä näyttöä, tulisi alkaa harkita sen muuttamista paitsi nauttiakseen visuaalisesti verkossa saatavilla olevasta multimediasisällöstä, elokuvista ja peleistä myös silmiensä terveydestä. Kuten televisioidenkin, suurella näytöllä ja HD -laadulla varustetun LED -näytön ostaminen ei tänään vaadi liikaa rahaa!

Tässä artikkelissa näemme sitten jotka ovat parhaita LED -näyttöjä edulliseen ja edulliseen hintaan, 100-200 euroa, joten voit tehdä tasapainoisia ostoksia kuluttamatta omaisuutta. Suosittelemme näyttöjä, jotka soveltuvat yleiseen kotikäyttöön tai toimistokoneisiin; Jos meillä on muita tarpeita, on parempi keskittyä kalliimpiin näyttöihin, jotka sopivat esimerkiksi peliskenaarioihin ja ammattimaiseen 3D -grafiikkaan.

LUE MYÖS -> Uusi tietokoneen näyttö: mitä ominaisuuksia on

Indeksi

  Taloudellisen näytön ominaisuudet

  Vaikka olisimme alhaisimmassa hintaluokassa uuden näytön ostamiseksi (vaikea löytää halvempia hintoja), tämä ei tarkoita, että meidän ei tarvitse katsoa teknisiä ominaisuuksia ostaessamme uuden näytön alle 200 euron hintaan! Ominaisuudet, joita ehdottomasti ei saa puuttua, ovat seuraavat:

  • Resoluutio: Näytön on oltava yhteensopiva Full HD -resoluution kanssa, eli sen maksimitarkkuus on 1920 x 1080 pikseliä. Tällä tavoin voimme hyötyä teräväpiirtotavasta, kun surffaamme Internetissä ja avaamme useita ohjelmia, koska kuvakkeiden ja tekstin koko pienenee tarkkuuden kasvaessa.
  • Näytön koko: ihanteelliset mitat keskitason näytölle ovat 22–27 tuumaa katseluetäisyyden, työpöydän koon ja sen käyttötarkoitusten mukaan. Joissakin kalliimmissa malleissa voi olla myös kaareva näyttö, joka parantaa kuvien spatiaalista havaitsemista erityisesti reunoilta.
  • Yhteydet: valitulla näytöllä on välttämättä oltava HDMI -liitäntä, jotta se voidaan liittää oikein nykyaikaisiin näytönohjaimiin (joissa on aina tämän tyyppinen liitäntä). HDMI -liitännän laatu sekä värin ja virkistystaajuuden hallinta ovat korkeat, joten siirtyminen tämän tyyppiseen yhteyteen kannattaa.
  • Paneelitekniikka: nyt kaikissa näytöissä on LCD -paneelit, joissa on LED -taustavalo, eri kokoonpanoissa valitun valmistajan mukaan (IPS, TN tai PLS). Tämä on nykyaikaisen näytön minimi, jotta voidaan yhdistää tasainen valo ja alhainen energiankulutus.
  • Sisäänrakennetut kaiuttimet: Koska HDMI lähettää ääntä myös digitaalisesti, jotkin näytöt on integroitu myös pieniin kaiuttimiin niiden ala- tai takaosassa, joten voit nauttia äänestä ilman erillisten kaiuttimien ostamista. Laatu jättää kuitenkin paljon toivomisen varaa, joten ellei meillä ole rajoja tilan suhteen, samaa mieltä jätä tämä parametri rauhaan ja ostaa joitakin erilliset ulkoiset kaiuttimet, joka kuulostaa aina paremmalta kuin näyttöihin sisäänrakennetut kaiuttimet.
  • OSD -valikko: Kaikissa näytöissä on nyt graafisten asetusten valikot, jotka näkyvät päällekkäin, jotta yksityiskohdat ja laatu voidaan säätää mahdollisimman suureksi. Parametrit, jotka on ehdottomasti korjattava, ovat kirkkaus, kontrasti ja värilämpötila; Monilla näytöillä on ennalta määritettyjä profiileja, joita voimme kokeilla, kunnes löydämme itsellemme sopivan profiilin.

  Jos näyttö on edellä esitettyjen ominaisuuksien mukainen, voimme harkita ostamista, ehkä valita jonkin seuraavassa luvussa olevista näytöistä.

  Parhaat näytöt ostettavaksi

  Osto -neuvojen tapaan viitehinnat otetaan Amazonin verkkokaupasta, jonka avulla voit ostaa näytön suoraan kotoa, usein alennettuun hintaan, aina ilman toimituskuluja. Tässä luetellut näytöt tulisi kuitenkin myös näyttää ja ostaa tavallisista ostoskeskuksista niille, jotka eivät halua ostaa verkossa.

  HP - PC V22

  Halvin näyttö, jonka voimme ostaa, onHP - PC V22 (119 €).
  Tällä näytöllä on 22 tuuman Full HD -näyttö, 1920 x 1080 resoluutio, 60 Hz virkistystaajuus, Micro-Edge-tekniikka, häikäisemätön, 5 ms: n vasteaika, näytön ohjaimet, HDMI- ja VGA-portit sekä makuuasento.

  ASUS VZ249HE

  Toinen erittäin halpa näyttö, johon voimme keskittyä, onASUS VZ249HE (120 €).
  Tässä näytössä on 24 tuuman näyttö, 1920 x 1080 resoluutio, IPS-tekniikka, erittäin ohut muotoilu, HDMI-portti, D-Sub-portti, välkkymätön, sininen valosuodatinjärjestelmä ja TUV (eye care monitor) -sertifikaatti.

  Dell SE2422HX

  Toinen erittäin mukava näyttö, johon voimme keskittyä, on Dell SE2422HX (133 €).
  Tätä näyttöä kohden saamme 24 tuuman näytön, 1920 x 1080 resoluution, IPS-tekniikan, erittäin ohuen muotoilun, HDMI-portin, AMD FreeSync -tekniikan tuen, Dell Comfort View -toiminnon, VESA-tuen ja Dell EasyArrange -järjestelmän.

  Samsung T35F LED -näyttö

  Kauneimmista näytöistä, joita voimme valita tässä hintaluokassa, löydämme myös Samsung T35F LED -näyttö (139 €).
  Tässä näytössä on 24-tuumainen näyttö, 1920 x 1080 pikselin resoluutio, IPS-näyttötekniikka, Bezeless-järjestelmä, virkistystaajuus jopa 75 Hz, 5 ms: n vasteaika, AMD FreeSync -tekniikan tuki, HDMI-portti, D-portti Sub ja Eye Saver Mode -toiminto.

  Philips 273V7QDSB

  Jos etsimme erittäin suurta näyttöä kuluttamatta liikaa, voimme luottaa Philips 273V7QDSB (139 €).
  Tässä näytössä on 27-tuumainen LED-tyyppinen näyttö, IPS-tekniikka, Full HD -resoluutio, 4 ms: n vasteaika, 3-puolinen kehyksetön järjestelmä, Low Blue -tila, välkkymätön järjestelmä, HDMI-portti, DVI-portti, VGA-portti ja VESA-kiinnitys.

  Lenovo C27-35

  Toinen erittäin suuri näyttö, jota voimme harkita tässä hintaluokassa, on Lenovo C27-35 (149 €).
  Jos päätämme keskittyä tähän näyttöön, meillä on 27 tuuman näyttö, Full HD 1920x1080 -tarkkuus, VA-näyttötekniikka, erittäin ohuet reunat, AMD FreeSync -järjestelmä, 4 ms: n vasteaika, 75 Hz: n virkistystaajuus, HDMI-portti ja VGA-portti.

  LG 24ML600S

  Jos toisaalta etsimme näyttöä, jossa on integroidut äänikaiuttimet, voimme keskittyäLG 24ML600S (149 €).
  Tässä näytössä on 24 tuuman näyttö, FULLHD-resoluutio, IPS LED -tekniikka, 1 ms: n MBR-vasteaika, AMD FreeSync -tekniikka, 75 Hz: n virkistystaajuus, 10 W: n stereoäänijärjestelmä, HDMI-portti (HDCP 1.4), VGA-portti, äänilähtö ja Flicker Safe -järjestelmä.

  Päätelmät

  Jos asetamme a Kiinteä tietokone työhön tai opiskeluun Voimme valita jonkin yllä olevista näytöistä säästääksesi ja pitääksesi kustannukset alhaisina laadusta tinkimättä, sillä käytettävissä on jopa 27 tuuman näyttöjä, FullHD -tuki, erittäin alhaiset vasteajat ja tekniikat, jotka on suunniteltu vähentämään silmien rasitusta ja kompensoimaan raskaampia sovelluksia.

  Niille, jotka etsivät erittäin suurta näyttöä, joka pystyy korvaamaan kaksi näyttöä, suosittelemme, että tutustut 21: 9 laajakuvanäytöt (erittäin laajakuva), todella kaunis ja erittäin hyödyllinen, jos käytämme usein Exceliä tai kahta ohjelmaa samanaikaisesti.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up