Poista -näppäin ei toimi MacBookissa

Mac -käyttäjien, joiden on käytettävä suurta määrää pelkästään Windows -käyttöjärjestelmään saatavia pelejä ja ohjelmistoja, tulee aina asentaa Windows yhdessä Macin kanssa Boot Camp Assistant -ohjelmiston avulla.

Mac OS X: n kiintolevyn osiointi ja Windowsin asennus Macille on suhteellisen yksinkertaista, kun asennat Windowsin Macille Boot Camp Assistantin avulla. Boot Camp Assistant ei ainoastaan ​​auta sinua jakamaan kiintolevyä Windowsin mukaiseksi, vaan voit myös luoda käynnistettävän USB -aseman, jotta voit asentaa ja käyttää Windowsia nopeasti. Asennuksen jälkeen Boot Camp asentaa kaikki tarvittavat ohjaimet.

Kun asennat Windowsin Maciin Boot Camp Assistantin avulla, kaikki Macin osat toimivat hyvin ilman ongelmia. Kuten ehkä tiedätkin, Komento -näppäin toimii Windows -näppäimenä ja Option -näppäintä käytetään Alt -näppäimenä Windowsin käytön aikana.

Kun olet käyttänyt Windowsia jonkin aikaa MacBook Prossa tai MacBook Air -koneissa, käyttäjät huomaavat, että Delete -näppäin ei toimi oletusasetuksilla. Tämä johtuu siitä, että näppäimistön Delete -näppäintä voidaan käyttää vain palautusnäppäimenä, eikä sitä voi käyttää tiedostojen / kansioiden poistamiseen oletusasetuksilla. Toisin sanoen, kun valitset kohteen ja napsautat sitten Poista -näppäintä, Windows ei poista sitä.

Voit kuitenkin napsauttaa kohdetta hiiren kakkospainikkeella ja poistaa sitten valitun kohteen napsauttamalla Poista-vaihtoehtoa. Eikö olisi hienoa, jos tiedosto tai kansio voitaisiin poistaa näppäimistöstä koskematta kosketuslevyyn?

Totuus on, että MacBook Pron ja Air -näppäimistön Delete -näppäintä voidaan käyttää kohteiden poistamiseen myös Windowsin käytön aikana. Sinun tarvitsee vain valita tiedostot, jotka haluat siirtää roskakoriin, ja painaa samanaikaisesti näppäimiä Toiminto ja Poista. Jos haluat esimerkiksi poistaa tiedoston, sinun on ensin valittava tiedosto ja poistettava tiedosto roskakorista painamalla pikanäppäintä Toiminto ja Poista.

MERKINTÄ: Käyttäjien, joilla on Apple -näppäimistö, jossa on numeronäppäimistö, Apple Keyboard Pro ja langaton USB -näppäimistö, ei tarvitse poistaa + Poista -pikanäppäintoimintoa tiedoston poistamiseen. Poista -näppäimen painaminen siirtää tiedoston roskakoriin. Tämä toimenpide on tarpeen vain MacBook Pro- ja Air -malleissa.

Kärki: Voit tarkastella kaikkia Macissa toimivan Windowsin pikanäppäimiä napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkin tehtäväpalkissa olevaa Boot Camp -kuvaketta ja valitsemalla sitten Boot Camp Help. Siirry kohtaan Macin Windowsin käyttäminen vasemmassa ruudussa ja napsauta sitten PC -näppäinkomennot nähdäksesi kaikki pikanäppäimet. Nauti Windowsista Macissa!

 

Mac delete näppäin

mac delete näppäin on erittäin kätevä toiminto Macbookissa, joka mahdollistaa tiedostojen poistamisen helposti ja nopeasti. Tämä näppäin sijaitsee yleensä oikeassa yläkulmassa näppäimistöllä ja sillä on roskakorin kuva. Kun painat mac delete näppäintä, valittu tiedosto tai kansio siirtyy suoraan roskakoriin.

mac delete näppäin tarjoaa myös muita hyödyllisiä toimintoja. Voit esimerkiksi poistaa valitun tiedoston pysyvästi painamalla cmd + mac delete näppäimiä yhtä aikaa. Tämä on hyödyllistä, jos haluat poistaa tiedoston lopullisesti ilman, että se siirtyy roskakoriin. Huomaa kuitenkin, että tällä toiminnolla poistetut tiedostot eivät ole palautettavissa.

Joskus saatat kohdata tilanteen, jossa mac delete näppäin ei toimi MacBookissa. Tämä voi johtua erilaisista syistä, kuten ohjelmistovirheestä tai näppäimistön asetuksista. Jos haluat korjata tämän ongelman, voit kokeilla muutamia ratkaisuja. Ensinnäkin, varmista, että käytät uusinta macOS-versiota. Voit myös yrittää nollata näppäimistön asetukset tai tarkistaa, onko jokin toinen sovellus tai ohjelma ottanut käyttöön mac delete näppäimen toisen toiminnon.

Jos edellä mainitut ratkaisut eivät auta, voit harkita mac delete näppäimen korvaamista toisella näppäimellä. Voit tehdä tämän seuraavasti: mene "Järjestelmäasetukset" -> "Näppäimistö" -> "Pikanäppäimet" ja valitse "Roskakorin tyhjennys". Tässä voit määrittää haluamasi näppäimen, jolla voit poistaa tiedostoja Macbookissa.

Mac delete näppäin on erittäin kätevä toiminto, joka mahdollistaa nopean tiedostojen poistamisen Macbookissa. Jos kuitenkin kohtaat ongelmia mac delete näppäimen toiminnassa, voit kokeilla edellä mainittuja ratkaisuja tai harkita näppäimen korvaamista toisella. Huomaa, että joidenkin toimintojen muuttaminen voi vaatia järjestelmänvalvojan oikeudet.

Indeksi
  1. Mac delete näppäin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up