Sinulla ei tällä hetkellä ole käyttöoikeutta tähän kansioon Windows 10: ssä

Kun yrität tallentaa tiedostoa kansioon tai käytät kansiota Windows 10 -tietokoneessa, saatat saada virheilmoituksen » Sinulla ei tällä hetkellä ole oikeutta käyttää tätä kansiota. Napsauta Jatka saadaksesi pysyvän käyttöoikeuden tähän kansioon «.

Jatka -painikkeen napsauttaminen näyttää 'Sinulta on evätty pääsy tähän kansioon. Jos haluat käyttää tätä kansiota, sinun on käytettävä "suojausvälilehti" -virhettä.

Windows 10 näyttää yllä olevan virheen, kun käyttäjätililläsi ei ole riittäviä oikeuksia käyttää kansiota. Jos olet tietokoneen pääkäyttäjä tai tiedät järjestelmänvalvojan salasanan, voit korjata virheen helposti lisäämällä tarvittavat käyttöoikeudet kansioon.

Indeksi

  Sinulla ei tällä hetkellä ole oikeutta käyttää tätä kansiota

  Vaihe 1: Oikealla painikkeella kansioon, johon et voi käyttää tai tallentaa tiedostoja, ja napsauta sitten vaihtoehtoa Ominaisuudet .

  Vaihe 2: Vaihda välilehdelle Turvallisuus . Osassa Ryhmä- tai käyttäjätunnukset , Napsauta painiketta Muokata avataksesi Käyttöoikeudet -valintaikkunan.

  Vaihe 3: Osassa Ryhmä- tai käyttäjätunnukset , valitse nykyinen käyttäjätilisi.

  Vaihe 4: Päällä UserAccountName -käyttöoikeudet , tarkista, onko valintaruudut valittuna sarakkeessa Kieltää . Jos vastaus on kyllä, poista valintaruudun valinta ja napsauta Käytä . Sen pitäisi korjata ongelma.

  Jos niitä ei ole valittu tai harmaana, napsauta painiketta Lisätä .

  Vaihe 5: Laatikossa Kirjoita valittavien objektien nimet , kirjuri Kaikki , Napsauta painiketta Tarkista nimet ja napsauta sitten painiketta Okei .

  Vaihe 6: Lopuksi osiossa Ryhmä- tai käyttäjätunnukset , valitse Kaikki , tarkistaa Täydellinen hallinta osiossa Käyttöoikeudet kaikille (Salli sarake) ja napsauta sitten Käytä -painiketta . Klikkaa Okei .

  Jos et edelleenkään pääse kansioon, suosittelemme, että skannaat tietokoneesi hyvällä virustentorjuntaohjelmistolla.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up