Sinulta on evätty pääsy tähän kansioon Windows 10: ssä

Joskus Windows 10 -kansiota käytettäessä saatat saada viestin "Sinulta on evätty pääsy tähän kansioon. Jos haluat käyttää tätä kansiota, sinun on käytettävä "suojausvälilehti" -virhettä.

" Sinulta on evätty pääsy tähän kansioon. Päästäksesi tähän kansioon sinun on käytettävä suojausvälilehteä . Virhe tulee näkyviin, kun yrität käyttää suojattua järjestelmäkansiota Windows 10: ssä tai aiemmissa Windows -versioissa. Näet virheen, jos yrität käyttää esimerkiksi WindowsApps -kansiota.

Jotta pääset käsiksi kyseiseen kansioon, sinun on tehtävä tarvittavat muutokset kansion käyttöoikeuksiin, ja se voidaan tehdä helposti. Sinulla on kuitenkin oltava järjestelmänvalvojan oikeudet tai järjestelmänvalvojan salasana järjestelmän tiedostojen ja kansioiden käyttöoikeuksien muuttamiseen Windows 10 -tietokoneessa.

Siksi tässä oppaassa näemme kuinka päästä eroon "Sinulta on evätty pääsy tähän kansioon. Jos haluat käyttää tätä kansiota, sinun on käytettävä "suojausvälilehti" -virhettä ja käytettävä mitä tahansa Windows 10 -tietokoneen kansiota.

Indeksi

  Kolme tapaa korjata tämän kansion käyttövirhe

  Menetelmä 1/3

  Ota tiedoston / kansion omistajuus

  Vaihe 1: Avaa File Explorer. Siirry sijaintiin, jossa haluat omistaa kansion.

  Vaihe 2: Oikealla painikkeella kansioon ja napsauta sitten Ominaisuudet .

  Vaihe 3: Siirry välilehdelle Turvallisuus . Napsauta painiketta Pitkälle kehittynyt avataksesi nykyisen kansion lisäasetukset.

  Vaihe 4: Nyt pitäisi nähdä Muuttaa linkki omistajakentän vieressä. Napsauta linkkiä Muuttaa Avaa Valitse tämä objektityyppi -valintaikkuna.

  Vaihe 5: Kenelle Kirjoita valittavan objektin nimi arkistoida, kirjoittaa Järjestelmänvalvojat ja napsauta sitten -painiketta Tarkista nimet . Napsauta lopuksi painiketta Okei nähdäksesi suojauksen lisäasetukset.

  Vaihe 6: Tarkista lopuksi Vaihda omistaja alisäiliöihin ja objekteihin . Napsauta painiketta Käytä ottamaan kansion omistajaksi. Siinä kaikki!

  Nyt voit käyttää tai avata kansion ilman yllä mainittua virhettä.

  Menetelmä 2/3

  Yllä oleva menetelmä sopii erinomaisesti tiedostojen / kansioiden omistamiseen Windows 10: ssä. Jos kuitenkin huomaat, että menettely on pitkä ja aikaa vievä, voit lisätä Ota omistajuus -vaihtoehdon tiedostojen / kansioiden pikavalikkoon, jotta voit nopeasti ottaa omistajuuden tiedostoja ja kansioita Windows 10: ssä.

  Vaihe 1: Noudata Windows 10 -oppaamme vaiheittaisia ​​ohjeita lisätäksesi Omistusoikeus -vaihtoehdon tiedostojen / kansioiden pikavalikkoon.

  Vaihe 2: Oikealla painikkeella kansioon, jonka haluat omistaa, ja napsauta vaihtoehtoa Ottaa omistukseen . Siinä kaikki!

  Sinun pitäisi nyt voida avata kansio tai käyttää sitä ilman "Sinulta on evätty pääsy tähän kansioon. Jos haluat käyttää tätä kansiota, sinun on käytettävä "suojausvälilehti" -virhettä.

  Menetelmä 3/3

  Ota kansiot omistukseen TakeOwnershipEx -apuohjelman avulla

  On olemassa muutamia kolmansien osapuolten apuohjelmia, joiden avulla voit ottaa tiedostojen ja kansioiden omistajuuden Windows-käyttöjärjestelmässä. Yksi heistä on TakeOwnershipEx -apuohjelma .

  Jos haluat ottaa tiedoston / kansion omistajuudeksi, suorita TakeOwnershipEx -työkalu, napsauta Ota omistajuus ja valitse tiedosto / kansio, jonka haluat ottaa kyseisen tiedoston / kansion omistajuudeksi. Voit myös napsauttaa kansiota hiiren kakkospainikkeella ja napsauttaa sitten Ota omistajuus / Palauta omistajuus -vaihtoehtoa ottaaksesi tai palauttaaksesi kansion omistajuuden.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up