Surroundin ottaminen käyttöön Amazon Fire TV: n ja Amazon Echon (Dolby) välillä

Yhdistämällä Fire TV Stickin ja Amazon Echon voiman voimme luoda oman kotiteatterijärjestelmän elokuville ja TV -sarjoille.

Jos meillä on kotona kaksi Amazon -kaikua ja televisioon liitetty Fire TV -tikku, emme todennäköisesti ole tietoisia kaikista uusista Amazon -laitteista löytyvästä salaisesta ominaisuudesta: voimme itse asiassa yhdistää ne langattomasti toistamaan Firen surround -ääntä. TV Stick -sovellukset, jotta vältytään ostamasta oma soundbar tai kallis kotiteatterijärjestelmä, samalla kun nautit myös nykyaikaisimpien äänimuotojen (kuten esim. Dolby Atmos, mutta vain Amazon Echo -mallien lippulaivamalleissa).

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka ottaa surround käyttöön Amazon Fire TV: n ja Amazon Echon välillä kahden tai useamman älykaiuttimen määrittäminen toistamaan elokuvien ja TV -sarjojen surround -ääntä, joka on saatavilla sovelluksissa, kuten Amazon Prime Video, Netflix ja muut.

Fire TV -tikun surround -tilan aktivointia koskevat vaatimukset

Ennen kuin jatkat Echo- ja Fire TV Stick -pohjaisen kotiteatterijärjestelmän konfigurointia, varmista, että sinulla on tarvittavat laitteet ja muut tärkeät vaatimukset, jotta voit aktivoida Fire TV Stickin surround -tilan. Voimme valita erilaisia ​​kokoonpanoja: valitsemme sen, joka sopii parhaiten ympäristöön tai käytettävissä olevien kaikujen määrään.

Jos haluat aktivoida surround -toiminnon Echo- ja Fire TV -laitteilla, muista noudattaa seuraavia vaatimuksia:

 • Amazon -suoratoistolaite kytketty televisioon: jotta voit jatkaa, varmista, että sinulla on Fire TV Stick 4K, a Palo -TV 2021 tai a Fire TV Cube.
 • Yhteensopiva Echo -kaiutin: voimme käyttää tarkoitukseen a Echo Dot, a Kaiku tai a Echo Studio.
 • Bassokaappi: vakuuttavan surround -tehosteen saavuttamiseksi meidän on keskityttäväEcho Sub vaativimpiin kokoonpanoihin.
 • Wifi -yhteys: Kaikki laitteet on kytkettävä samaan Wi-Fi-verkkoon alkuasetuksia varten.
 • Amazon Alexa -sovellus: sinun on asennettava Amazon Alexa -sovellus älypuhelimeen tai tablettiin kokoonpanoa varten; voimme ladata sen osoitteesta Google Play Kauppa tai alkaenApplen App Store.

Jos täytämme kaikki vaatimukset, voimme jatkaa oppaan lukemista hyvin, jotta voimme aktivoida langattoman surround -toiminnon Echo -laitteille ja Fire TV: lle.

Surround -kokoonpanot saatavilla

Voimme tällä hetkellä määrittää Echot eri kokoonpanoissa Fire TV: n langatonta surround -lähtöä varten. Jos emme tiedä, miten kaiuttimet sijoitetaan, suosittelemme, että luet Amazonin surround -tilaan asettamat kokoonpanot:

 • Perusasetukset (järjestelmä 1.0): aseta vain yksi Amazon Echo (tai Echo Studio) huoneen keskelle tai lähelle nojatuolia tai sohvaa television lähelle, jotta voit nauttia hyvästä surround -tehosteesta (vaikka se ei olisi yhtä täydellinen kuin muut kokoonpanot) .
 • Stereokokoonpano (2.0 -järjestelmä): tässä tapauksessa sijoitamme kaksi Amazon Echoa (tai Echo Studiota) television sivuille, jotta voimme nauttia stereo- ja surround -tehosteista jokaisesta toistetusta sisällöstä.
 • Optimaalinen kokoonpano (1.1 -järjestelmä): surround -tehosteen lisäämiseksi ja basson vahvistamiseksi voimme sijoittaa yhden Amazon Echo- tai Echo -studion huoneen keskelle tai television lähelle ja Echo Subin sohvan taakse tai piilotettuna television alle (mahdollisesti lepäämällä maassa tai kovalle pinnalle).
 • Lisäasetukset (2.1 -järjestelmä): Korkeatasoista ääntä voidaan saada yhdistämällä kaksi Amazon Echo Studiota television sivuihin ja asettamalla Echo Sub television alle tai muuhun kohtaan television ja sohvan väliin, jotta saadaan todella täydellinen surround-ääni. vaikutus ja täyttävä.

On selvää, että eri järjestelmien rakentamisen kustannukset kasvavat, kun lisäämme kokoonpanoon Echo -laitteen, joten vaativimpia kokoonpanoja kannattaa harkita vain, jos meillä on jo yksittäiset laitteet käyttövalmiina.

Surround -järjestelmän kokoonpano

Jos haluat määrittää surround -järjestelmän huoneeseen sijoitetuilla eri kaikuilla ja Fire TV Stickillä, meidän tarvitsee vain avata Amazon Alexa -sovellus puhelimessa tai tabletissa, paina valikon alareunassa Laitteet, paina + -painiketta oikeassa yläkulmassa, valitse kohde Yhdistä kaiuttimet ja lopuksi paina valikkoa Kotiteatteri.

Ensimmäisessä näytössä se saa meidät valitsemaan yhdistettävän Fire TV: n, paina sitä ja valitse yläreunassa oleva kohde Kun olet; seuraavassa näytössä voimme yhdistää huoneen eri Amazon Echot, valita, mitä niistä käytetään satelliiteina (Echo tai Echo Studio) ja mitkä yhdistetään basson toistoa varten (Echo Sub tai Echo Studio, jos läsnä).

Napsauta lopuksi vahvistusta ja avaa mikä tahansa sovellus Fire TV Stickissä: ääni tulee välittää Amazon Echon kautta luoden näin miellyttävän surround -tehosteen.

Päätelmät

Amazon Echoes maksaa paljon, mutta jos meillä on onni, että meillä on useampi kuin yksi kotona, on suositeltavaa konfiguroida surround heti hyödyntämään Fire TV -tikkua niin kuin sen pitäisi, jolloin vältetään perinteisen kotiteatterijärjestelmän ostaminen. Paras kokoonpano on tietysti se, jossa on kaksi Echo Studiota ja yksi Echo Sub, joka itse asiassa seuraa uskollisesti a hyvä koti 2.1 -järjestelmä; jos emme voi käyttää kaikkea sitä rahaa, yritämme ainakin sijoittaa kaksi Echo Studiota television viereen, jotta voimme käyttää niitä sekä satelliitteina että sekoitettuna (toinen satelliittina ja toinen subwooferina). Jos haluat tuoda surround -äänen kaikkiin televisioon yhdistettyihin laitteisiin ja perinteisiin TV -kanaviin, kutsumme sinut lukemaan oppaamme Paranna television ääntä Soundbarilla.

Jos olet kiinnostunut elokuvien ja TV -sarjojen ympäristöstä, suosittelemme lukemaan myös artikkelimme Sijoita 2.1, 5.1 ja 7.1 kotiteatterin surround -kaiuttimet Ja TV -kaiuttimien ja äänijärjestelmien liittäminen Smart TV: hen.

Indeksi
 1. Fire TV -tikun surround -tilan aktivointia koskevat vaatimukset
 2. Surround -kokoonpanot saatavilla
 3. Surround -järjestelmän kokoonpano
  1. Päätelmät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up