Ultra Adware Killer - yksinkertainen apuohjelma asennettujen mainosohjelmien puhdistamiseen

Adware/Junkware Windowsissa on yleinen ongelma. Riippumatta siitä, kuinka varovainen olet, mainos-/roskaohjelmat lipsahtavat läpi aina silloin tällöin. Ja jos olet yksi niistä, jotka eivät halua lukea pienellä tekstillä sovelluksia asentaessasi, sinun on asennettava ohjelmiston asennusohjelman mukana toimitettava mainosohjelma.

Selvyyden vuoksi todettakoon, että Adware ei tarkoita vain järjestelmääsi asennettuja potentiaalisesti ei-toivottuja ohjelmistoja, vaan se sisältää myös työkalurivit, lisäosat, laajennukset ja kotisivun kaappaajat, jotka asennetaan tietämättäsi tai lupaasi.

Yksi turhauttavimmista asioista mainosohjelmissa on, että ne integroituvat syvästi useisiin muihin laillisiin ohjelmiin, ja tämän syvän integraation ansiosta et voi edes poistaa niitä kuten muita tavallisia ohjelmistoja. Usein nämä mainosohjelmat tunnetaan muista hämäristä toiminnoista, kuten muiden ohjelmien lataamisesta, uudelleen ilmestymisestä asennuksen poistamisen jälkeen jne.

Yksi tapa suojata järjestelmääsi tältä mainosohjelmasyklonilta on käyttää ilmaisia ​​ohjelmia, kuten Unchecky, jotka varoittavat kaikista mukana olevista mainosohjelmista ohjelmiston asennuksen aikana. Jos järjestelmäsi on jo tartuttama mainos-/roskaohjelmalla, näin voit käyttää Ultra Adware Killeriä järjestelmääsi asennettujen mainosohjelmien puhdistamiseen.

Ultra Adware Killerin käyttäminen

Aluksi, Ultra Adware Killer on ilmainen ja kevyt ohjelma, joka tarkistaa ja poistaa kaikki mainosohjelmat tietokoneeltasi. Voit ladata tämän ilmaisen ohjelmiston sen viralliselta sivustolta.

Kun olet ladannut, suorita sovellus. Kuten näet, käyttöliittymä itsessään on minimaalinen ja suoraviivainen. Ennen kuin napsautat "Skannaus" -painiketta, varmista, että olet sulkenut kaikki selaimesi istunnot, koska UAD sulkee sovellukset väkivaltaisesti ilman varoitusta. Napsauta "Aloita skannaus" -painiketta tarkistaaksesi tietokoneesi mahdollisten mainos-/roskaohjelmien varalta.

Muita artikkeleita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Kun skannaus on valmis, Ultra Adware Killer listaa kaikki järjestelmästäsi löytyneet mainosohjelmat niiden sijainnin mukaan. Selaa kaikkia välilehtiä nähdäksesi kaikki mahdolliset järjestelmääsi asennetut mainosohjelmat.

Yksi asia, joka on pidettävä mielessä, on, että kaikki aloitusnäytössä luetellut eivät ole mainosohjelmia, ja siellä on vääriä positiivisia tuloksia. Käy siis läpi luetellut kohteet ja poista niiden valinnat, jotka mielestäsi ovat puhtaita. Ultra Adware Killerin hyvä puoli on, että se näyttää ehdotuksia tunnetuista kohteista. Kun olet poistanut väärien positiivisten valinnan, napsauta "Cleanup" -painiketta aloittaaksesi puhdistusprosessin.

Yllä oleva toiminto kehottaa sinua sulkemaan kaikki avatut selainikkunat. Tallenna siis työsi ja sulje sovellukset ennen kuin napsautat Kyllä-painiketta jatkaaksesi.

Siinä on kaikki tekemistä. Olet onnistuneesti puhdistanut järjestelmäsi kaikista mainos- tai roskaohjelmista. Koska Ultra Adware Killer luo palautuspisteen ennen puhdistusta, voit aina palata entiseen, jos jokin menee pieleen.

Jos haluat nähdä yksityiskohtaisen tarkistus- ja/tai poistolokin viimeaikaisista toimistasi, napsauta "Valikko" -painiketta ja valitse jompikumpi vaihtoehdoista - "Näytä tarkistusloki" tai "Näytä poistoloki". Olen esimerkiksi valinnut vaihtoehdon "Näytä tarkistusloki".

Tämä toiminto avaa vastaavan lokin Windows Notepadissa. Vieritä vain alas ja löydät kaikki skannatut ja/tai poistetut rekisterimerkinnät, laajennukset, ohjelmat jne.

Kun kaikki on tehty, voit poistaa sovelluksen turvallisesti. Napsauta "Valikko" -painiketta ja valitse vaihtoehto "Poista asennus".

Napsauta nyt Kyllä-painiketta ja Ultra Adware Killer poistetaan automaattisesti.

Siinä kaikki, mitä tehdä, ja Ultra Adware Killer -ohjelman avulla voit puhdistaa kaikki mahdolliset mainos- tai roskaohjelmat tietokoneeltasi. Varo kuitenkin vääriä positiivisia arvoja ja poista niiden valinta ennen kuin jatkat puhdistamista.

Toivottavasti se auttaa, ja kommentoi alla ja jaa ajatuksesi ja kokemuksesi Ultra Adware Killerin käyttämisestä mainosohjelmien puhdistamiseen Windows-järjestelmässäsi.

Indeksi
  1. Ultra Adware Killerin käyttäminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up