WhatsApp -videoiden lataaminen tietokoneelle WhatsApp Webin avulla ja mitä tehdä, kun se ei salli lataamista

Tänään on aika nähdä, miten voit ladata WhatsApp -videoita Webistä. Kun He lähettävät meille videoita sovelluksen kautta, ja ne on erittäin helppo nähdä. Pelkästään painamalla sitä voimme jo nauttia siitä. Se on jopa tallennettu laitteen sisäiseen muistiin.

Mitä jos haluan tallentaa sen myös tietokoneelleni? Se on myös melko helppo tehdä ja tätä varten aiomme käyttää WhatsApp Webiä. Sinun ei tarvitse ladata minkäänlaista sovellusta tai vastaavaa.

Lataa WhatsApp -videot tietokoneellesi

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avaa WhatsApp Web tietokoneellasi. Tämän jälkeen siirryt WhatsAppiin mobiililaitteellasi. Napsauta oikeassa yläkulmassa kolmea kohtaa ja näet WhatsApp Web -vaihtoehdon. Kun valitset tämän vaihtoehdon, näet kameran, sinun täytyy vain skannata QR -koodi, joka näkyy aiemmin lataamallamme WhatsApp -verkossa, ja sovellus avautuu selaimessa välittömästi.

Tilisi synkronoinnin jälkeen näet kaikki keskustelut, sekä yksilö- että ryhmäkeskustelut. Sinun tarvitsee vain mennä chattiin, jossa videosi sijaitsee.

Avattu chat yksinkertaisesti klikkaa videota, jonka haluat nähdä ja kun se soi, näet nuolen, joka osoittaa alaspäin sen yläpuolella. Jos napsautat sitä, video ladataan tietokoneellesi.

Kuinka ladata WhatsApp -videoita tietokoneelleni

Toinen tapa lataa video on vain sen toistaminen ja siirrä sitten hiiri videon päälle. Jotkut vaihtoehdot näkyvät alla ja kolme oikealla olevaa pistettä on napsautettava, jotta vaihtoehto tulee näkyviin.

Tämä vaihtoehto on ladata. Kun napsautat sitä, video alkaa ladata kansioon, jonka olet määrittänyt Chromesta lataamista varten. Muista, että voit määrittää Chromen minkä avulla voit valita, mihin lataamme lataamasi tiedot.

Tämä on ylivoimaisesti yksinkertaisin tapa lataa WhatsApp -videoita tietokoneellesi. Voit tehdä sen sekä MAC: llä, Windowsilla että Linuxilla ilman minkäänlaisia ​​ongelmia, koska kuten huomaat, tämän menetelmän toinen suuri etu on se, että mitään sovelluksia ei tarvitse ladata. Ei tietokoneella eikä mobiililaitteella.

Jos sinulla on vielä epäilyksiä kuinka ladata WhatsApp -videoita tietokoneeseen, voit jättää sen alla olevaan kommenttikenttään.

Kuinka ladata WhatsApp -videoita

Joissakin tapauksissa me kaikki haluamme ladata WhatsAppin kautta meille lähetetyt videot suoraan tietokoneellemme. Tapa ladata videoita WhatsApp Webistä se on hyvin yksinkertainen eikä vaadi muutamaa yksinkertaista vaihetta. Tämä menetelmä on helpoin tapa ladata video, jonka haluamme tallentaa tietokoneelle sen sijaan, että tallennamme sen älypuhelimeemme. Jos jotain tapahtuu myöhemmin, video saattaa kadota.

Kun olet löytänyt videon, napsauta sitä ja toista se tietokoneellasi. Kuvat-Kuinka ladata videoita WhatsApp Webistä Kun olet valmis, videon toisto alkaa kirjastossa Se sisältää kaiken chatin multimediasisällön.

Tuolloin napsautamme videon latauspainiketta oikeassa yläkulmassa. Kuvat kuinka ladata videoita WhatsApp Webistä Tällä tavalla video latautuu automaattisesti määrittämäämme kansioon selaimen latauskansiona.

Kuten olemme nähneet, ei ole yllättävää ladata WhatsApp -videoita tietokoneeseen WhatsApp -verkkopalvelun avulla. Tämä se on erittäin yksinkertainen ja nopea operaatio, koska vaikein asia on löytää video ja loput on helppo tehdä.

Lataa multimediatiedostot oikein WhatsApp Webistä

Kun olet löytänyt videon, napsauta sitä ja toista se tietokoneellasi. Kuvat-Kuinka ladata videoita WhatsApp Webistä Kun olet valmis, videon toisto alkaa kirjastossa Se sisältää kaiken chatin multimediasisällön.

Tuolloin napsautamme videon latauspainiketta oikeassa yläkulmassa. Kuvat-Kuinka ladata videoita WhatsApp Webistä Tällä tavalla video ladataan automaattisesti kansioon, jonka olemme määrittäneet selaimen latauskansioksi.

Whatsapp tietokoneelle

WhatsApp tietokoneelle

WhatsApp on suosittu pikaviestisovellus, joka mahdollistaa viestien lähettämisen ja puheluiden soittamisen ilmaiseksi. Useimmat käyttäjät käyttävät WhatsAppia älypuhelimellaan, mutta tiedätkö, että voit myös käyttää sitä tietokoneellasi? WhatsApp Webin avulla voit käyttää WhatsAppia suoraan tietokoneeltasi ilman, että sinun tarvitsee ottaa puhelinta käteesi. Tämä on erityisen kätevää, kun haluat kirjoittaa pitkiä viestejä tai jakaa suuria tiedostoja.

WhatsApp Webin käyttöönotto

WhatsApp Webin käyttöönotto on helppoa. Sinun tarvitsee vain avata WhatsApp-sovellus puhelimessasi ja siirtyä asetuksiin. Valitse sieltä ”WhatsApp Web” ja avaa verkkoselain tietokoneellasi. Kirjaudu WhatsApp Webiin skannaamalla QR-koodi, joka näkyy tietokoneen näytöllä. Kun olet kirjautunut sisään, voit käyttää WhatsAppia tietokoneellasi samalla tavalla kuin puhelimellasi.

WhatsApp Webin ominaisuudet

WhatsApp Web tarjoaa lähes kaikki samat ominaisuudet kuin puhelimen sovellus. Voit lähettää ja vastaanottaa viestejä, lähettää ääniviestejä, jakaa kuvia ja videoita, sekä soittaa ääni- ja videopuheluita. Voit myös luoda ryhmäkeskusteluja ja hallita yhteystietoja. WhatsApp Webin avulla voit käyttää WhatsAppia kätevästi isommalla näytöllä ja näppäimistöllä.

WhatsApp Webin rajoitukset

Vaikka WhatsApp Web tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, on myös joitain rajoituksia. Et voi esimerkiksi luoda uutta WhatsApp-tiliä tai muokata profiilitietoja WhatsApp Webissä. Sinun täytyy tehdä nämä toimenpiteet puhelimella. Lisäksi, jotta voit käyttää WhatsApp Webiä, sinun täytyy pitää puhelin yhteydessä internettiin. Jos puhelimesi akku tyhjenee tai menetät nettiyhteyden, et voi käyttää WhatsAppia tietokoneellasi ennen kuin saat yhteyden takaisin.

Whatsapp tietokoneelle lataa

WhatsApp tietokoneelle lataa

WhatsApp on yksi suosituimmista viestisovelluksista maailmassa, ja sen avulla voit lähettää viestejä, kuvia, videoita ja ääniviestejä ilmaiseksi. Useimmat ihmiset käyttävät WhatsAppia matkapuhelimellaan, mutta tiedätkö, että voit myös ladata WhatsAppin tietokoneelle?

WhatsApp Web

WhatsApp Web on virallinen WhatsAppin verkkopohjainen versio, joka mahdollistaa WhatsAppin käytön tietokoneella. Voit käyttää WhatsApp Webiä selaimessa, kuten Google Chrome, Firefox tai Safari. Sinun tarvitsee vain skannata QR-koodi puhelimesi WhatsApp-sovelluksella, ja voit alkaa käyttää WhatsAppia tietokoneellasi.

Videoiden lataaminen WhatsApp Webin avulla

WhatsApp Webin avulla voit lähettää ja vastaanottaa viestejä, kuvia ja ääniviestejä tietokoneella, mutta valitettavasti et voi ladata videoita suoraan WhatsApp Webillä. Voit kuitenkin jakaa videoita, jotka on jo tallennettu puhelimesi galleriaan. Sinun tarvitsee vain valita video puhelimesi galleriasta ja lähettää se WhatsApp Webin kautta.

Mitä tehdä, kun WhatsApp Web ei salli videoiden lataamista?

Jos huomaat, että WhatsApp Web ei salli videoiden lataamista tai jakamista, on olemassa muutama ratkaisu tähän ongelmaan. Ensinnäkin, varmista, että käytät uusinta WhatsAppin versiota sekä puhelimellasi että tietokoneellasi. Jos päivitys ei auta, voit kokeilla kirjautua ulos WhatsApp Webistä ja kirjautua uudelleen sisään. Jos mikään näistä vaihtoehdoista ei toimi, voit yrittää käyttää WhatsAppin virallista tietokoneen sovellusta, joka on saatavilla Windowsille ja Macille.

Indeksi
  1. Lataa WhatsApp -videot tietokoneellesi
  2. Kuinka ladata WhatsApp -videoita tietokoneelleni
  3. Kuinka ladata WhatsApp -videoita
  4. Lataa multimediatiedostot oikein WhatsApp Webistä
  5. Whatsapp tietokoneelle
  6. Whatsapp tietokoneelle lataa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up