Älypuhelimien tärkeimmät viat ja niiden korjaaminen

7 ärsyttävintä vikaa ja ongelmaa älypuhelimelle ja nykyaikaisille matkapuhelimille: akku, kestävyys, vastaanotto, vapaus jne.

Uudet puhelimet ovat täynnä ominaisuuksia siinä määrin, että ne voivat tehokkaasti korvata minkä tahansa PC:n ja minkä tahansa tähän asti viihteeseen, työhön, uusien ystävien tai opiskeluun käytetyn laitteen.

Monista toiminnoista huolimatta Nykyaikaisissa puhelimissa on edelleen lukuisia puutteitajoskus niin makroskooppisia, että on uskomatonta, ettei niitä ole vielä ratkaistu (tai että ne on ratkaistu vain osittain, ehkä peittäen ne muiden toimintojen alle).

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle nykyaikaisten puhelimien tärkeimmät puutteetyrittää näyttää sinulle myös menetelmät ratkaista ne henkilökohtaisestijoutumatta odottamaan vaikeasti havaittavan "virheetön puhelimen" saapumista (jota ei ehkä koskaan tule olemaan).

1) Akku

Jokaisen mobiililaitteen suurin ongelma on akun kesto; Ne, jotka ovat eläneet ensimmäisten puhelimien vuosia, tietävät, että akku kesti helposti 4 päivää latautumalla jopa kahdesti viikossa. Älypuhelinten, joissa on tehokkaat prosessorit (yhtä kuin PC:t), suuret ja erittäin yksityiskohtaiset näytöt sekä uudet toiminnot täynnä olevien sovellusten ilmestyminen markkinoille ovat heikentäneet akun kestoa, joka nyt tuskin kestää päivän loppuun asti (joudumme lataamaan joka päivä).

Tämän ongelman ratkaisemiseksi meidän on lataa mahdollisimman paljon koko päivänminimoidaksesi uusien ominaisuuksien ja uusien sovellusten vaikutuksen mihin tahansa nykyaikaiseen puhelimeen. Menetelmät puhelimen lataamiseen aina ovat:

 • Powerbank ja akun kansi: virtapankin tai integroidun akun kannen avulla pystymme pitämään puhelimen ladattuna tai hyödyntämään lisälatausta, mikä kaksinkertaistaa minkä tahansa puhelimen autonomian.
 • Jalusta langattomalla latauksella: jos puhelimemme tukee langatonta latausta, voimme käyttää langatonta lataustelinettä toimistossa, pöydällä tai sängyn vieressä, jotta se on aina ladattu, kun emme käytä sitä.
 • Kannettava pikalaturi: kompaktin USB-laturin avulla voimme ladata matkapuhelimen missä vain on vapaata pistorasiaa, myös pikalatauksella matkapuhelimissa.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme osoitteessa kuinka saada puhelimesi nopea lataus (Quick Charge).

2) Kirjoitusnopeus ja tarkkuus

Suuret näytöt vaikeuttavat kirjoittamista pienellä näppäimistöllävarsinkin niille, joilla on suuret kädet, puhumattakaan automaattisesta sanankorjauksesta, joka saa ihmiset usein tekemään virheitä ja sanomaan toista.

Onneksi voimme muuttaa näppäimistön kokoa ja vaihtaa näppäimistö kokonaan sekä Androidilla että iPhonella, joten valitsemme kirjoitustapaamme parhaiten sopivan. Se on täydellinen ja muokattavissa oleva näppäimistö Gboardsaatavilla molemmille Android molempia varten iPhone.

Samasta aiheesta voimme lukea oppaitamme kuinka laittaa uusi näppäimistö Xiaomiin ja Samsungiin Älä viitsi kuinka vaihtaa iPhonen ja iPadin näppäimistö.

3) Päivitykset

Päivitykset ovat erittäin tärkeitä nykyaikaisille puhelimille: niiden avulla voit ottaa käyttöön uusia toimintoja, tukea nykyaikaisimpia sovelluksia ja korjata virheitä ja tietoturvaongelmia, jolloin turvallisempaa puhelimen käyttöä hakkereilta ja viruksilta.

Apple päivittää puhelimiaan säännöllisesti ja tukee niitä useiden vuosien ajan julkaisupäivästä, kun taas Android-puhelinta voidaan pitää vanhana 2 vuoden jälkeen (ne saavat harvoin päivityksiä tämän päivämäärän jälkeen, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta).

Epäselvissä tapauksissa päivitämme aina puhelimemme, odotamme virallisia päivityksiä ja jos ei ole saatavilla tai jos kaksi vuotta on kulunut, harkitsemme vaihtamista epäviralliseen ROMiin, kuten LineageOS.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme osoitteessa kuinka tarkistaa päivitykset Samsung-, Xiaomi- ja Android-puhelimissa Älä viitsi mikä valmistaja päivittää Androidin nopeimmin.

4) Kamera

Vuosien varrella ne ovat tulleet markkinoille erittäin tehokkailla takakameroilla varustetut puhelimetjoka pystyy ottamaan kauniita, yksityiskohtaisia ​​valokuvia.

Tämä vika on vähentynyt paljon aiempaan verrattunasiihen pisteeseen, että (oikeissa valo-olosuhteissa) on vaikea ymmärtää, mikä laite otti kuvan, varsinkin jos meillä ei ole koulutettua silmää tajuamaan eroja.

Riippumatta siitä mitä puhelinta käytät voimme silti ottaa mukavia kuvia käyttämällä ammattikäyttöön tarkoitettuja kamerasovelluksia ja käyttää joitain Yksinkertainen temppu lainattu valokuvauksesta.

Toisessa artikkelissa kerromme, mitä ne ovat älypuhelimet, joissa on paras kameramieluiten, jos haluamme ottaa kauniita kuvia.

5) Ostot

Älypuhelimesta voi tulla todellinen "rahasyöjä"varsinkin jos lataamme monia sovelluksia ja pelejä, joissa on pelin sisäisiä ostoksia tai ominaisuuksia, jotka voidaan avata vain maksamalla kuukausitilaus.

Nykyään on normaalia tehdä tilauksia 30 € kuukaudessa, kaikki mukana, vaikka et ennen olisi käyttänyt edes 5 € uuteen sovellukseen; jos et kiinnitä riittävästi huomiota vaarana on, että kulutat enemmän sovelluksiin ja sovelluksen sisäisiin ostoihin kuin uuden puhelimen ostamiseen!

Jos puhelin on alaikäisten käsissä, on olemassa riski käytettyjen rahojen hallinnan menettäminen on erittäin suurta: tässä yhteydessä pyydämme sinua lukemaan oppaamme osoitteessa kuinka hallita ja estää sovellusostoksia ja sovelluksen sisäisiä ostoksia Älä viitsi miten älypuhelimien ja tablettien käyttö rajoitetaan alaikäisiin.

Saat lisätietoja lukemalla ai-oppaamme ilmaisia ​​pelejä ilman "sovelluksen sisäisiä ostoksia" tai mainontaa Androidille ja ai parhaat ilmaiset Android-pelit ladattavaksi älypuhelimiin.

6) Vastaanotto

Ilman outoa mutta nykyaikaisen älypuhelimen pahin vika on perinteisten puheluiden vastaanottaminenjotka suoritetaan matkapuhelinverkon kautta.

Nykyään älypuhelimien vastaanotto on huono (myös uusille, käyttämällä nopeaa Wi-Fi-verkkoa.

Jos haluamme parantaa perinteisten puheluiden laatua, kutsumme sinut lukemaan artikkelimme aiheesta kuinka parantaa matkapuhelimen signaalin vastaanottoa Älä viitsi kuinka optimoida 4G (LTE) ja 5G datasignaali ja vastaanotto Androidissa.

7) Häiriö

On mukavaa, että sinulla on puhelin, joka vastaanottaa sähköposteja, surffailee netissä ja antaa sinun pitää hauskaa pelien parissa. Ongelmana on, että me hajamielemme helpostieristämme itsemme, laskemme päämme ruudulle jopa ollessamme seurassa ja menetämme yhteyden todellisuuteen, mikä kumoaa vuosisatoja jatkuneen sosiaalisen kehityksen.

Meidän pitäisi lopettaa älypuhelimien käyttö autossa (tai käytä sitä vain GPS:nä), vältä puhelimen käyttöä, kun olet ulkona syömässä tai pubissa ystävien kanssa, kuvaa mitä tahansa, mitä tahansa ruokaa ja julkaise sitten kuva Instagramissa, chattaile WhatsAppin kanssa, vaikka se ei olisi välttämätöntä.

Jos kuulemme on tullut täysin riippuvaiseksi puhelimesta Suosittelemme, että asetat soittoäänen äänettömäksi tai älä häiritse työskennellessämme tai opiskellessamme ja poistat kaikki ilmoitukset, kun lähdemme ulos ystävien kanssa tai olemme seurassa.

Tätä varten pyydämme sinua lukemaan artikkelimme aiheesta kuinka estää tai rajoittaa ilmoituksia Androidissa, kaikissa tai vain joissakin sovelluksissa Älä viitsi kuinka rajoittaa sosiaalisessa mediassa vietettyä aikaa.

Johtopäätökset

Nykyaikaiset puhelimet ovat täynnä puutteita: jotkut ovat rakenteellisia (kuten akku ja vastaanotto), kun taas toiset ovat ne perustuvat tapaamme elää ja ajatella (kuten liiallinen kuluttaminen sovelluksiin ja jatkuva häiriötekijä). Useimpiin epäkohtiin löytyy ratkaisu, mutta persoonallisuuteen perustuviin on ennen kaikkea sovittava itsensä kanssa ja asetettava rajoja tarvittaessa.

Lisätietoa saat myös oppaistamme osoitteessa Android-älypuhelimien viat, jotka tekevät iPhonesta paremman ja edelleen iPhonen viat, jotka tekevät Androidista paremman.

Indeksi
 1. 1) Akku
 2. 2) Kirjoitusnopeus ja tarkkuus
 3. 3) Päivitykset
 4. 4) Kamera
 5. 5) Ostot
 6. 6) Vastaanotto
 7. 7) Häiriö
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up