Missä luodaan sivusto nopeilla ja helpoilla web-editoreilla

Luo verkkosivusto ilmaiseksi: 5 sovellusta luodaksesi sen helposti puoliautomaattisilla muokkausohjelmilla

Ihmiset, jotka eivät osaa ohjelmoida eivätkä osaa lukea koodia, jolla verkkosivut kirjoitetaan, tuskin pystyivät järjestämään verkkosivustoa: sitä varten oli otettava yhteyttä ammattilaiseen tai tietojenkäsittelytieteilijään. Nykyään jokainen voi kuitenkin avata oman sivustonsa helposti, kiitos web-editorien ennalta määritetyillä malleilla ja ohjatuilla poluilla, joihin sinun tarvitsee vain täyttää kauniin verkkosivuston luomiseen tarvittavat tiedot.

Itse asiassa tässä oppaassa näytän sinulle kuinka luodaan sivusto nopeilla ja helpoilla web-editoreilla emmekä tunne yhtään koodiriviä tai ohjelmointia, sillä käytämme parhaita yksinkertaisia ​​web-editorisivustoja, joissa kuka tahansa voi luoda uuden sivuston tyhjästä.

1) Google-sivustot

Ensimmäinen palvelu, jota suosittelemme, että yrität luoda ilmaisia ​​sivustoja nopeilla ja helpoilla web-editoreilla Google-sivustot.

Kun palvelusivu on avattu, meidän tarvitsee vain kirjautua sisään millä tahansa Google-tilillä ja valita käyttöliittymässä jokin teema tai laajentaa teemagalleriaa painamalla samannimistä painiketta (oikeassa yläkulmassa).

Kun olet valinnut käytettävän mallin, se avautuu yksinkertaistettu Google Sites -editorijonka avulla voit muokata jokaista lausetta tai otsikkoa, lisätä tai poistaa taustan, lisätä tai poistaa ylävalikot ja koristella sivustoa lisättävillä elementeillä käyttämällä oikeanpuoleista työkalupalkkia tai painamalla jotakin kuvakkeita, että ne näkyvät dynaamisesti vasemmalla puolella.

Kun olemme tyytyväisiä tulokseen, painamme yläreunassa Julkaise-painiketta, jotta se on käytettävissä verkossa käyttämällä Google-sivustojen tarjoamaa verkkotunnusta (ei personoitua) ja ilmaiseen tiliin sisältyvää isännöintiä.

2) Wix

Toinen erittäin mielenkiintoinen alusta verkkosivuston luomiseen nopeasti ja helposti on Wix.

Painamalla ylös Kirjaudu sisään ja luomalla ilmaisen tilin voimme heti valita tyhjän mallin välillä tai jonkin yli 500 mallista, jotka ovat alan ammattisuunnittelijoiden luomia ja jotka pystyvät mukautumaan kaikkiin tarpeisiin.

Wix-editori tukee vetämällä ja pudottamallaja voit mukauttaa kaikkia sivuston graafisia elementtejä jopa ilman IT-taitoja.

Wixillä luotuja sivustoja isännöi itse palvelu (joka toimii siis myös web-hostingina) ja tarjoaa myös ilmaisen ei-personoimattoman verkkotunnuksen, jotta ne voidaan saavuttaa välittömästi verkon kautta työn valmistuttua.

3) Jimdo

Toinen yksinkertainen ja välitön palvelu verkkosivustojen luomiseen on Jimdo.

Jälleen pääset oikean yläkulman valikkoon Kirjaudu sisään ja luomalla ilmaisen tilin, voimme käyttää useita yksinkertaistettuja resursseja luodaksemme uuden verkkosivuston tyhjästä ilman IT-osaamista, mutta käyttämällä yksinomaan ennalta määritetyt teemat ja mallit, jotka on mukautettava editorissa henkilökohtaisilla kuvillakatseenvangitsija kirjoitus ja otsikot, vieritettävät valikot ja painikkeet, joita vierailijat voivat painaa.

Jimdo tarjoaa myös sivuston ylläpidon ja ilmaisen verkkotunnuksen, joten sinulla on heti kaikki mitä tarvitset julkaistaksesi uuden sivustosi verkossa.

4) Weebly

Jos etsimme palvelua ammattimaisten sivustojen luomiseen, jotka sopivat kaikenlaisille yrityksille, joihin voimme luottaa Weebly.

Samalla tavalla kuin aiemmissa palveluissa, Weebly tarjoaa ilmaisen tilin rekisteröinnin jälkeen monia malleja ja teemoja, jotka voidaan valita uuden sivuston perustaksi.

Sen vahvuuksien joukossa nostamme esiin vedä ja pudota -rakennustyökalun, mukautetun merkistön, graafiset tehosteet ja parallaksin, mahdollisuuden integroida videotaustat tietyille sivuille, integroidun sivustohakujärjestelmän, tuen multimediaelementeille ja tulonhallintatyökaluille ja sivun katselukerroille.

Ilmainen versio tarjoaa isännöinnin 500 Mt:iin, ilmaisen verkkotunnuksen ja SSL:n, jotka sisältyvät hintaan.

5) Shopify

Ne, jotka haluavat myydä verkossa ja avata ostosliikkeen, voivat keskittyä Shopifyjossa on helppokäyttöinen mutta tehokas web-rakennustyökalu, jolla saavutat nopeasti haluamasi myyntitulokset.

Shopifyn avulla saamme kaiken myyntiin optimoidut työkalut, mukautettavissa mihin tahansa ennalta määritettyyn teemaan (vapaasti muokattavissa tarpeidemme mukaan); Sen lisäksi, että pystymme hallitsemaan sivuston graafista puolta, pystymme hallitsemaan myös logistiikan ja tietojen syöttämisen, jotka ovat välttämättömiä myyntitoiminnan jatkamiseksi verkossa.

Muut palvelut ilmaisten sivustojen luomiseen

Internetistä löydämme monia sivustojen luomiseen tarkoitettuja alustoja, jotka sopivat myös niille, jotka eivät ymmärrä web-ohjelmointia ja etsivät vain nopeaa tapaa luoda uusi sivusto yritykselleen tai yritykselleen.

Alle olemme koonneet muita päteviä vaihtoehtoja sivuston luomiseen nopeilla ja helppokäyttöisillä verkkoeditoreilla:

 • DevHub se on a täydellinen alusta ilmaisten sivustojen luomiseen ilman ohjelmointia ei edes riviä koodia. Luotava sivusto on hyvin jäsennelty, ilman liikaa suunnittelutemppuja, mutta se voidaan luoda yksinkertaisella tavalla ohjatun käyttöliittymän avulla, joka toimii sujuvasti.
 • WordPress on tällä hetkellä yksi parhaista alustoista verkkosivuston luomiseen, kiitos lukuisten tuettujen teemojen, ilmaisen isännöinnin ja omistetun WordPress-sisällönhallinnan (CMS), yksi maailman parhaista tietosivustoista ja blogeista.
 • Bloggaajat on toinen Googlen hallinnoima alusta, jolla luodaan helposti uusia blogeja ja sivustoja ilman isännöintikuluja (enintään voimme ostaa mukautetun verkkotunnuksen tarvittaessa).
 • Webit on verkkopalvelu, jonka avulla voit luoda verkkosivustoja nopeasti ja helposti, tyhjästä, ilmaiseksi, ilman ohjelmointia ja ilman tietokonetaitoja tai webmaster-kokemusta. Täälläkin on a Graafinen editori, joka ohjaa käyttäjää sivuston rakentamisessa suunnittelemalla se ikään kuin se olisi PowerPoint-dia. Tämän jälkeen voit valita taustan yli 300 mallista, jotka on saatavilla asettelua varten ja jotka on jaettu eri luokkiin, joista jokainen eroaa sivuston tarkoituksesta.
 • Webnode on verkkosovellus, joka tarjoaa ilmaisen työkalun sivustojen tekemiseen ja aloittelevien web-suunnittelijoiden auttamiseen hanki moderni verkkosivusto verkossa muutamassa minuutissa. Kun rekisteröit Webnode-tilin, sinua pyydetään valitsemaan uuden sivuston otsikko ja iskulause, sitten valitset graafisen mallin ja voit alkaa lisätä tekstistä, kuvista, videoista ja painikkeista koostuvaa sisältöä. Webnode käyttää a moduulijärjestelmä jonka avulla voit vetää yksittäisiä sisältöalueita piirtääksesi asettelun.

Käyttämällä yhtä ehdotetuista vaihtoehdoista pystymme varmasti luomaan ilmaisia ​​sivustoja ilman koodien ja HTML:n tuntemusta.

Johtopäätökset

Aiemmin uuden verkkosivuston luominen edellytti suurta kokemusta web-ohjelmointikielistä ja IT:stä yleensä, joten luominen jäi vain ammattistudioiden tehtäväksi. Tänään sen sijaan kuka tahansa voi luoda oman verkkosivustonsa jopa olematta IT-asiantuntijoita, käyttämällä täydellisiä ja helppokäyttöisiä palveluita, jotka tarjoavat myös ilmaisen isännöinnin ja verkkotunnuksen (tosin voimakkain rajoituksin).

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme osoitteessa millä ohjelmointikielillä sovelluksia ja verkkosivustoja tehtiin ja edelleen
tapoja luoda hääsivusto ilmaiseksi.

Indeksi
 1. 1) Google-sivustot
 2. 2) Wix
 3. 3) Jimdo
 4. 4) Weebly
 5. 5) Shopify
  1. Muut palvelut ilmaisten sivustojen luomiseen
  2. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up