Asenna Windows 11 vanhemmille tietokoneille, joissa ei ole TPM: ää, suojattua käynnistystä ja minimaalista RAM -muistia

Voit asentaa Windows 11: n tietokoneeseen ilman TPM: ää, ilman suojattua käynnistystä ja ilman 8 Gt: n RAM -muistia pienen tempun ja Rufus -ohjelman ansiosta

THE Windows 11: n asennusvaatimukset, paljon tarkempia, verrattuna Windows 10: een ovat luoneet paljon tuhoa. Windows 11 ei teoriassa ole yhteensopimaton tietokoneiden kanssa, joissa on vanhempi suoritin, mutta myös TPM 2.0 -moduulin vaatimuksen vuoksi miljoonat tietokoneet, jotka ovat vanhempia kuin 4 tai 5 vuotta, poistuvat päivityksestä.

Pian Windows 11: n julkaisun jälkeen oli heti mahdollista päivittää yhteensopimattomat tietokoneet Windows 11: ksi, kuten opas Windows 11: n asentamiseen myös yhteensopimattomille tietokoneille.

Yhteenvetona, päivittää Windows 10 Windows 11: ksi, vaikka sitä ei pidettäisi yhteensopivana TPM 2.0: n tai ei -tuetun suorittimen puuttuessa se riittää avaa rekisterieditori Windows 10: ssä ja lisää avain.

Liitä tämä polku yläpalkin avulla Tietokone HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM Setup MoSetup, valita MoSetup, napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella ikkunan oikeassa reunassa olevaa tyhjää tilaa ja luo uusi DWORD 32 -arvo AllowUpgradesWithUunsupportedTPMOrCPU ja arvo 1.

Tässä vaiheessa voit lataa Windows 11 ISO -tiedostona (osoitteesta Microsof -sivustot selaa alaspäin löytääksesi "Windows 11 -levykuvan (ISO) lataaminen"), napsauta tiedostoa hiiren kakkospainikkeella Win11_Italian_x64.iso ja valitse Kiinnitä.

Kokoonpanon jälkeen alla Tämä PC uusi levy ilmestyy (DVD -asema), joka voidaan avata napsauttamalla perustaa ja aloita päivitys tarkistamatta vaatimuksia.

Indeksi

  Käytä Rufusta ja luo yhteensopiva ISO

  Tämän menetelmän lisäksi, jonka Microsoft on myös tunnustanut, on toinen, vieläkin yksinkertaisempi, joka mahdollistaa paitsi asenna Windows 11, jopa tyhjästä, tarkistamatta TPM -vaatimuksia, ilman suojattua käynnistystä (tai suojattua käynnistystä) ja myös tietokoneeseen, jonka RAM -muisti on alle 8 Gt.

  Pohjimmiltaan aiot luoda asennuksen USB -tikun Windows 11: lle, joka ei tarkista vaatimuksia ja antaa siksi sinulle mahdollisuuden jatkaa jopa vanhemmilla tietokoneilla.

  Ohjelma, joka tekee tämän temppun helpoksi, on vanha tuttavuus, Rufus, yksi parhaista ohjelmista ISO -kuvien kopioimiseksi USB -tikkuille käyttöjärjestelmän asentamista varten.

  Alkaen Rufuksen uusimmasta versiosta, 3.16, voit luoda USB -tikun Windows 11: n asentamiseen ilman TPM -ohjaimia, suojattua käynnistystä ja alle 8 Gt: n RAM -muistia.

  Rufuksen käyttäminen on hyvin yksinkertaista, se on ilmainen ohjelma, joka ei vaadi asennusta, vaan käynnistetään sen lataamisen jälkeen.

  Valitse Rufus -käyttöliittymästä USB -asema, jota haluat käyttää Windows 11: n asentamiseen, ja paina sitten Valitse valitaksesi Windows 11: n ISO -kuvan (esimerkiksi Win11_Italian_x64.iso, jonka voi ladata osoitteesta Tämä sivu kuten edellä on selitetty) ja sitten valikosta Kuva -asetukset, valitse toinen: Laajennettu Windows 11 -asennus (ei TPM: ää, ei suojattua käynnistystä, -8 Gt RAM -muistia)

  Muuttamatta mitään muuta napsauttamalla Käynnistä -painiketta voit luoda USB -tikun, jota voidaan käyttää päivitä tai asenna Windows 11 vanhaan tietokoneeseen ilman vaatimuksia, TPM ja 8 Gt RAM -muistia.

  On huomattava, että Rufuksen avulla on myös mahdollista luoda Windows To Go -USB -tikku, jotta Windows 11 on kannettava versio, joka voidaan käynnistää suoraan USB: ltä ilman asennusta, mikä voi myös olla ratkaisu testaukseen.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up