3D -virtuaalitodellisuuden katseluohjelmat älypuhelimestasi

Lasinmuotoiset katsojat (maksavat 30-50 euroa) minne viedä älypuhelin 3D-näkymään sovelluksista ja kokea todellista virtuaalitodellisuutta

Hyvin futurististen teknologisten laitteiden joukosta löydämme varmasti katsojia virtuaalitodellisuudelle, esimerkiksi laitteille, kutenOculus Quest 2 suunniteltu pelaamaan videopelejä kiehtovalla tavalla, peittäen silmät kokonaan ja ottamalla meidät mukaan peliin kuin koskaan ennen. Näiden katsojien on oltava kytkettynä tietokoneeseen ja ne ovat erittäin kalliita, jolloin virtuaalitodellisuus on vain harvojen käytettävissä toistaiseksi.

Puhuimme näistä 3D -katseluohjelmat virtuaalitodellisuuteen jotka ovat todellisia pelikonsoleja, kalliita ja joiden takana on alusta.

Onneksi markkinoilla on myös paljon halvempia katsojia, joissa riittää, että asetamme älypuhelimen hallussamme, jotta voimme nauttia virtuaalitodellisuudesta (tietysti rajoituksin ja huonommalla laadulla kuin todelliset 3D -katsojat).

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti i parhaat 3D -virtuaalitodellisuuskuulokkeet älypuhelimestasi, jossa näytetään lyhyet ominaisuudet, jotka meidän on tarkistettava ennen ostamista, ja mallit, jotka voit ostaa heti Amazon -kaupasta.

LUE MYÖS -> Parhaat VR (Virtual Reality) -sovellukset älypuhelinten katsojille (Android ja iPhone)

Indeksi

  Tekniset ominaisuudet

  Virtuaalitodellisuuden katseluohjelmissa, joissa on älypuhelin, ei ole monia ominaisuuksia, koska suurin osa työstä suoritetaan älypuhelimella, jonka aiomme lisätä sisälle. Joka tapauksessa ennen ostamista tarkistamme, että valitulla älypuhelimen katselulaitteella on ainakin seuraavat ominaisuudet:

  • Älypuhelimen kokotuki: Nykyaikaisissa älypuhelimissa on yli 6 tuuman näytöt, joten tarkistamme, että kuulokkeiden kotelo tukee kaikkia älypuhelimia, joiden näyttö on 5-7 tuumaa. Lähes kaikki nykyaikaiset puhelimet sopivat tähän alueeseen, joten meidän pitäisi pystyä käyttämään kuulokkeita ilman ongelmia.
  • Tuki hihnat ja koukut: visiiri on sijoitettava pään päälle ja sen hihnojen on oltava säädettävissä, jotta ne voivat sopeutua kunkin henkilön päähän. Tukihihnojen on myös kestettävä erilaisia ​​säätöjä rikkomatta hetkessä.
  • Kasvojen lepo: kasvojemme päälle asetettavan katsojan osan on oltava pehmeää ja hengittävää kangasta, jotta minimoidaan se epämukavuus, joka johtuu siitä, että katsoja on silmissä pitkään.
  • Säädettävät linssit: käytännössä kaikilla katsojilla on säädettävät linssit tarkennukseen ja etäisyyteen, joten näet mitä toistetaan puhelimen näytöllä.
  • Silmäsuoja: katsojilla on myös erikoislinssit, jotka kykenevät suodattamaan sinistä valoa, ja monet pitävät niitä vaarallisina silmille ja pitkällä aikavälillä aiheuttaa päänsärkyä ja silmien väsymistä.

  Kuten mainittiin, suurin osa työstä tehdään puhelimella, jonka on oltava tehokas ja pystyttävä käsittelemään 3D -videoita ja pelejä 3D -tuella ilman ongelmia; varmuuden vuoksi suosittelemme panostamaan vain huippuluokan älypuhelin.

  Misisi VR -lasit

  Halvin katselumalli, johon voimme panostaa, on Misisi VR -katseluohjelma, joka maksaa lähes 50 €.
  Tällä taloudellisella katseluohjelmalla on kaikki mitä tarvitset voidaksesi katsella elokuvia 3D -muodossa ja pelata pelejä kiihtyvyysmittarin tuella, kiitos myös Blue Light Eye Protection -objektiivien, säädettävän linssin ja tuen kaikille puhelimille, joiden koko on enintään 7 tuumaa.

  Tämän katseluohjelman avulla voimme pelata 3D -pelejä, joita rakastamme eniten, käyttämällä puhelimen gyroskooppia ja kiihtyvyysmittaria ilman painikkeita.

  Heromask PRO

  Toinen katsoja, jonka voimme ottaa huomioon virtuaalitodellisuudessa, on Heromask PRO, yksi mukavimmista malleista myy Amazon alle 50 €.
  Tässä kuulokkeessa on mukavat ja säädettävät hihnat, pelipainike, kolminkertainen pupillin säätö ja yhteensopivuus kaikkien viime vuosina julkaistujen pelien ja puhelimien kanssa.

  Paketista löytyy myös opas peleihin, joita voimme kokeilla katsojan kanssa, ja tekninen apu, joka vastaa myös WhatsAppin kautta, mikä ei ole yleistä ja jota arvostetaan, jos jonkin sovelluksen tai pelin käytössä on ongelmia tai vaikeuksia.

  FIYAPOO 3D VR -lasit

  Suurimpien katsojien joukossa voimme nähdä FIYAPOO alkaen 50 €.
  Tässä kuulokkeessa on erittäin suuret ja helposti säädettävät hihnat, se tukee jopa 6,53 tuuman puhelimia ja sisältää myös runkoon integroidut Hi-Fi-stereokuulokkeet, joten voit kuunnella korkealaatuisia ääniä ja 3D-äänitekniikkaa kytkemällä puhelimen pistokkeen (vain puhelimet, joissa on 3,5 mm: n liitäntä).

  Jos meillä on erittäin suuri pää ja toistaiseksi emme ole löytäneet oikeaa katsojaa, tämä FIYAPOO 3D VR -lasit voivat todella olla meille, kun otetaan huomioon hihnojen koko ja kasvojen tuen mukavuus. katsoja.

  GYAM 3D -lasit kuulokkeilla

  Innokkaimmille pelaajille ainoa katsoja, joka ansaitsee tulla tutkittavaksi, on GYAM, jonka löydämme myytävänä Amazonissa alle 100 €.
  Tämä katselulaite on vankka ja kestävä, ja se on todellinen leikkikaveri säädettävien hihnojen, tarkennusta ja pupillien välistä etäisyyttä säätelevien pyörien sekä runkoon integroitujen 3D -stereokuulokkeiden ansiosta.

  Myös tässä tapauksessa, jotta voimme hyödyntää kaikkia toimintoja, meidän on varmistettava, että valitussa puhelimessa on 3,5 mm: n ääniliitäntä ja että näyttö ei ylitä 6,3 tuumaa.

  JCSW VR 3D -lasit

  Toinen 3D-katseluohjelma puhelimille, joita voimme katsella pelejä ja kolmiulotteisia videoita varten, on JCSW, laadukas tuote, jota myydään Amazonissa alle 100 eurolla.
  Näille kuulokkeille on ominaista erittäin vankka linja, näkösuojajärjestelmä (sininen valo), linssin säätö erilaisten visuaalisten vikojen varalta (likinäköisyys, kaukonäköisyys) ja integroidut HD -kuulokkeet todella mukaansatempaavaa 3D -ääntä varten.

  Nämä kuulokkeet tukevat kaikkia puhelimia, joiden näyttö on 4,7 tuumaa - 6,5 tuumaa, ja 3,5 mm: n ääniliitännällä varustetun puhelimen käyttöä suositellaan, jotta voit myös hyödyntää tilaääntä.

  Hzjjc 3D VR -lasit

  Jos etsimme huippuluokan katseluohjelmaa peleille ja 3D-videoille, voimme katsoa katsojaa Hzjjc alle 200 €.
  Tämän katsojan muotoilu muistuttaa läheisesti ensimmäistä Oculus Riftia, mikä on erittäin kompakti, kevyt ja mukava käyttää jopa pitkään.

  Katseluohjelma tukee puhelimia, joiden näyttö on jopa 6,8 tuumaa, ja siinä on myös integroidut stereokuulokkeet (liitettävä ääniliitännän kautta), kätevät painikkeet tarkennuksen ja pupillien välisen etäisyyden säätämiseksi ja on yksi harvoista malleista, joita ihmiset voivat myös käyttää mukavasti jotka käyttävät laseja (katsoja voi peittää lasit ilman epämukavuutta).

  Päätelmät

  Vaikka ilmeisesti olemme kaukana 3D: stä, jonka voimme saada 3D -laitteilla, jotka voidaan liittää tietokoneeseen, älypuhelinten katsojat ovat loistava työkalu 3D: n kokeiluun ja viihdyttää lapsia, teini-ikäisiä ja jopa vanhuksia, koska riittävän moderni puhelin riittää antamaan houkuttelevan kolmiulotteisen kokemuksen.

  Jos olemme intohimoisia aiheesta ja haluamme löytää uusia tapoja hyödyntää virtuaalitodellisuutta, voimme asentaa sen heti lisätyn todellisuuden sovellus Androidilla.
  Niille, joilla on tarpeeksi tehokas tietokone, voit myös kokeilla Sekoitettu todellisuus 3D: ssä Windows 10: ssä ja Windows 11: ssä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up