Avaa Chrome kioskitilassa ilman osoitepalkkia tai piilotettuja valikoita

Kun haluat tietokoneen olevan valmis selaamaan Internetiä, eikä mikään muu pakota käyttäjän tekemään Näytä vain tietty verkkosivusto piilottamalla kaikki valikot, valintanäppäimet ja myös osoiterivi voit helposti määrittää Chromen ns Kioskitila .
.
Tällä tavalla Chrome avautuu tiettyyn sijaintiin, joka näkyy koko näytön tilassa ilman osoiteriviä , ilman laajennusavaimia ja ilman mahdollisuutta avata asetusvalikkoa, ilman mahdollisuutta avata toista välilehteä .

Jos sinulla ei ole painikkeita Chromen sulkemiseen, voit tehdä vain painikkeita ALT-F4 yhdessä tai näytä työpöytä painamalla painikkeita Windows-D .
.

Kioskitilan ottaminen käyttöön Chromessa Joo Piilota osoiterivi ja kaikki selainpainikkeet tai kehykset sinun on ensin suljettava Chrome ja varmistettava, että se ei ole käynnissä taustalla.

Tätä varten sinun on poistettava valinta "Pidä käynnissä olevat sovellukset, kun olet sulkenut Chromen" -valinnasta Chromen asetusten Lisäasetukset-osiossa ja varmistettava, että Chrome-kuvake ei näy ilmaisinalueella lähellä Windows-kelloa.

Kun Google-selain on suljettu, napsauta hiiren kakkospainikkeella tietokoneen työpöydän Chrome-kuvaketta ja luo pikakuvake uuden Chrome-kuvakkeen lisäämiseksi työpöydälle.

Napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella uutta Chrome-kuvaketta (jonka voit nimetä uudelleen esimerkiksi nimellä Chrome-kioski ) ja siirry kohtaan ominaisuudet .
.
Tarkista Ominaisuudet-ikkunassa Kohde-rivi, johon Chrome-käynnistyspolku on kirjoitettu.

Aseta kohdekenttään kirjoitettava kohdistin heti viimeisten lainausmerkkien jälkeen, lisää välilyönti ja lisää se –Kioskin osoite_verkkosivusto .

Esimerkiksi maaliviivan tulisi olla:

"C: Ohjelmat (x86) GoogleChrome.exe" - kioski http: //teknisiatemppuja.com

Klikkaa Käytä ja luja.

Kun Chrome avautuu äskettäin määritetyllä Chrome Kiosk -kuvakkeella, selain avaa valitun verkkosivuston koko näytön tilassa. Tämä voi olla Google, Facebook tai mikä tahansa, ilman osoitepalkkia, otsikkoa tai sähköpostiosoitetta. muut painikkeet tai valikot.

Käynnistä Chrome normaalitilassa joko käyttämällä pääkäynnistyskuvaketta tai siirtymällä ominaisuuksiin ja poistamalla –kioskiosa kohdekentästä.

Huomautus - Kun kioskitila on käytössä Chrome-selaimessa, voit silti avata kaikki äskettäin vieraillut verkkosivustot napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella työpöydän ilmaisinalueen Chrome-kuvaketta.
.
Lisäksi kioskitilaa ei pidä sekoittaa F11-näppäimen koko näytön tilaan.
.
Piilota osoiterivi, välilehdet ja valikot painamalla F11-näppäintä, mutta vain väliaikaisesti, kunnes painat F11.
taas kerran.
Kioskitilassa voit kuitenkin avata ja deaktivoida sivuston ilman koko ruudun kehystä sulkemalla Chrome edellä kuvatulla tavalla ja avaamalla sen uudelleen normaalitilassa.

Tämä vinkki voi olla hyödyllinen, kun haluat jonkun käyttävän Internetiä vain yhden verkkosivuston selaamiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go up