Kuinka palauttaa poistetut sähköpostit Gmailissa

Kuinka voit palauttaa vahingossa Gmailissa poistetut sähköpostit tietokoneesta tai älypuhelimesta

Kun käytämme Gmailia, voimme myös välttää sähköpostiviestin poistamisen, sillä tarvittaessa käytämme vain avainta Arkisto varmistaaksesi, että se ei enää näy vastaanotetuissa viesteissä tai Gmailin eri luokissa. Viestien poistamisen sijaan Gmailissa on aina parempi aina arkistoida ne poistamalla ne postilaatikkoluettelosta, jotta ne voidaan noutaa milloin tahansa siirtymällä osioon. Kaikki viestit.

Jos olemme vahingossa poistaneet sähköpostiviestin tai toistaiseksi olemme aina poistaneet kaikki viestit arkistoinnin sijaan, on vielä hyvä mahdollisuus saada ne takaisin, varsinkin jos toimimme välittömästi virheen havaitsemisen jälkeen (tässä tapauksessa ajoitus on kaikki kaikessa: mitä nopeammin toimimme, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on palauttaa poistetut viestit).

Tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka palauttaa poistetut sähköpostit Gmailissa, jotta voit toimia millä tahansa laitteella, jota käytetään päivittäin sähköpostin lukemiseen. Näytämme sinulle kuinka palauttaa sähköpostit kullakin alustalla ja pienellä onnella myös PC:llä käytetyistä sähköpostiohjelmista.

LUE MYÖS: Valitse kaikki Gmailin sähköpostit (jos haluat poistaa tai merkitä ne luetuiksi)

Indeksi
  1. Hae poistetut sähköpostit selaimista
  2. Palauta poistetut sähköpostit älypuhelimista tai tableteista
  3. Palauta poistetut sähköpostit sähköpostiohjelmasta
  4. Sähköpostin palautusohjelmat
    1. Johtopäätökset

Hae poistetut sähköpostit selaimista

Koska Gmail on online-palvelu, näytämme sinulle, kuinka tilaa käytetään Roskakori tietokoneen verkkoselaimesta ja mobiilisovelluksesta, jotta voit noutaa poistetut viestit lennossa 30 päivän sisällä (tämän ajanjakson jälkeen Gmail-roskakori poistetaan automaattisesti).

Jos haluat palauttaa poistetut sähköpostit Gmailissa, avaa mikä tahansa verkkoselain (Chrome on hyvä, mutta myös Safari, Edge, Firefox jne.), vie meidät Gmail-verkkosivu, kirjaudu sisään Google-tunnuksillamme ja kun olet palvelusivulla, napsauta valikkoa Muut sivusta vasemmalle, jotta voit näyttää äänen Roskakori.
Roskakorin sisältä löydämme kaikki viestit, jotka olemme poistaneet viimeisen 30 päivän aikana; Nyt napsautamme sähköpostia hiiren kakkospainikkeella hallitaksemme ja käyttääksemme yhtä pikavalikon kohdista.

Käytämme ääntä palauttaaksemme sähköpostiviestin Siirrä postilaatikkoon; Siirrä se toiseen Gmailin osioon napsauttamalla Muuttaa ja valitse luokka tai osio, jossa se säilytetään.

Palauta poistetut sähköpostit älypuhelimista tai tableteista

Gmail-tilillä olevien poistettujen sähköpostien palautus voidaan tehdä myös erillisestä mobiilisovelluksesta, joten voit jatkaa odottamatta liian kauan. Jatka siirtymällä Gmail-sovellukseen Android ja varten iPhone / iPad, kirjaudu sisään (tarvittaessa) ja paina sitten kolmea yläreunassa olevaa riviä, jotta voit näyttää sivupalkin ja napauttaa kohdetta Roskakori.
Täältä löydät kaikki sovelluksesta tai selaimesta viimeisten 30 päivän aikana poistetut sähköpostiviestit; palauttaaksesi viestin napauta sitä pitkään, paina sitten kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa ja paina kohdetta Siirrä postilaatikkoon; Vaihtoehtoisesti voimme siirtää viestin sinne, missä se meille sopii, valitsemalla äänen Muuttaa samassa aiemmin näytetyssä valikossa.

Palauta poistetut sähköpostit sähköpostiohjelmasta

Jos haluamme palauttaa poistetut sähköpostit kolmenkymmenen päivän jälkeen, meidän on oltava varovaisia, että olemme jo kirjautuneet Gmailiin PC:n sähköpostiohjelmalla, jolla puolestaan ​​on paikallinen sähköpostikori.

Jälkeen määrittänyt Gmailin Windows-asiakassovelluksessa avaa käytetty asiakas ja siirry sille varattuun roskakorikansioon tai -kansioon Poistettu sähköposti (älä avaa Gmailin roskakorikansiota, koska se on tyhjä).
Roskakori säilyttää poistetut viestit miltä tahansa tililtä, ​​joten voit lukea ne uudelleen myöhemmin. Jos pelkäämme, että viesti poistuu myös asiakkaalta heti, kun se on kytketty verkkoon, voimme käyttää myös yksinkertaista temppua: sammuta modeemi, johon tietokone voi muodostaa yhteyden, kirjaudu sisään tietokoneeseen ja tarkistetaan offline-sähköpostiohjelma, jotta voimme palauttaa kaikki aiemmin poistetut mutta ei vielä synkronoidut viestit.

Sähköpostin palautusohjelmat

Jos tähän mennessä nähdyt menetelmät eivät ole toimineet, voimme yrittää palauttaa vahingossa poistetut sähköpostit (30 päivän kuluttua) käynnistämällä palautusohjelman, kuten Recuva, saatavilla ilmaiseksi Windowsille.
Voit hakea Gmail-viestejä käynnistämällä ohjelman ja valitsemalla tiedostotyypin, kun olet valinnut kohteen Sähköposti, sitten jatkamme Älä viitsi valitsemme kiintolevyn, jolle haun suorittaa, ja aloitamme lopuksi viestien palautuksen.

Vaihtoehtoisesti voimme käyttää ilmaista tietojen palautusohjelmaa EaseUS Data Recovery Wizard ilmainen.
Myös tämän ohjelman avulla voit ensimmäisellä käynnistyksellä valita palautettavien tiedostojen tyypin: varmista valintanäytössä, että valitset kohteen Sähköpostija napsauta sitten Seuraava tai Älä viitsi, ilmoitamme miltä levyltä etsitään ja lopuksi aloitamme palautuksen.

THE ohjelmia kiintolevyllä olevien tiedostojen palauttamiseksi ne sopivat erinomaisesti vahingossa poistettujen sähköpostien palauttamiseen PC-asiakasohjelmasta ja voivat todella olla viimeinen keino palauttaa tärkeä poistettu viesti.

Johtopäätökset

Sähköpostien poistaminen ei ole enää välttämätöntä: esimerkiksi Gmailissa meidän on vain arkistoitava ne, jotta ne säilyvät ikuisesti ja voimme lukea ne uudelleen tarvittaessa tai virheen sattuessa. Roskapostiviestit tai oletetut roskapostit asetetaan roskapostiksi, jotta Gmail-suodatin voi poistaa ne säännöllisin väliajoin.

Jos olemme poistaneet sähköpostin, voimme silti palauttaa sen nopeasti Gmailin roskakorista, joka säilyttää poistetut viestit 30 päivää: mitä nopeammin toimimme palautuksen kanssa, sitä parempi! Jos 30 päivää on kulunut ja käytämme sähköpostiohjelmaa tietokoneellamme, meillä on edelleen kohtuulliset mahdollisuudet palauttaa sähköpostit, luotamme palautusohjelmiin, kuten Recuva ja vastaavat, jotka yrittävät palauttaa aiemmat tietokannat, joissa sähköposti oli. läsnä. ei vielä poistettu.

Jos meillä on vaikeuksia päästä sähköpostitiliimme, voimme aina jatkaa sähköpostitilin palautus. Jos kirjautumisongelma koskee erityisesti Gmailia, voimme lukea myös tämän oppaan palauttaa pääsyn Google- ja Gmail-tileihin.

Pitääkö meidän palauttaa kaikki tietokoneellemme tallennetut salasanat? Tämän tyyppiseen toipumiseen voimme käyttää jumalia salasanan palautusohjelmat, erittäin tehokas tietokoneeseen tallennettujen valtuustietojen palauttamiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up