FTP-palvelimen käyttäminen ja yhteyden muodostaminen Windowsista nopeasti ja helposti

Tänään aiomme nähdä kuinka päästä FTP-palvelimeen ja muodostaa yhteyden siihen Windowsista melko yksinkertainen. Katsomme, kuinka se tehdään lataamatta mitään, ja toinen opetusohjelma lataa yhden tämän hetken parhaista FTP-asiakkaista, joka on ilmainen.

On melko yleistä käyttää FTP-palvelimia enemmän kuin mitään muun muassa verkkosivustojen luomiseen. Ideana on siirtää tiedostoja tietokoneiden välillä. Joten voimme lähettää tiedostoja siihen tai ladata ne omallemme.

Tämä on melko yleistä, kun palkkaamme hosting-palvelun verkkosivuston luomiseen. Meidän on muodostettava FTP-yhteys kyseiseen palvelimeen, jotta voimme ladata kaikki haluamamme tiedostot.

Tämän päivän artikkelissa tarkastelemme yksityiskohtaisesti kahta tapaa muodostaa yhteys mihin tahansa FTP-palvelimeen. Ensimmäinen Windowsista ilman minkäänlaista ohjelmaa.

Vaikka toinen käyttää FileZillaa, ilmainen avoimen lähdekoodin FTP-asiakas, joka on melko suosittu monien vuosien ajan ja tarjoaa varsin mielenkiintoisia ominaisuuksia.

Mitä tahansa näistä menetelmistä voidaan käyttää tiedostojen vaihtamiseen FTP-palvelimista. Ilmeisesti sinun on valittava sinulle sopivin tai ehkä molemmat. Ajatuksena on, että yrität ja voit tehdä omat johtopäätöksesi.

Indeksi

  Kuinka muodostaa yhteys FTP-palvelimeen Windowsissa

  Ensimmäinen menetelmä, jonka aiomme nähdä, on ilman kolmansien osapuolien ohjelmia. Aiomme käyttää samoja vaihtoehtoja, joita Windows tarjoaa meille.

  • Tätä varten meidän on avattava mikä tahansa Windowsin tiedostojenhallintaikkuna.
  • Sitten meidän on napsautettava hiiren oikealla painikkeella "Joukkueeni"Tai"Oma PC”Vasemmassa sivupalkissa.
  • Nyt meidän on valittava vaihtoehto "Lisää verkkosijainti”.
  • Painamme "Seuraava"Ja meidän on valittava ainoa vaihtoehto, joka näkyy"Valitse mukautettu verkkosijainti”.
  • Sitten meidän on syötettävä sen palvelimen FTP-osoite, johon haluamme muodostaa yhteyden.
  • Viimeistele lisäämällä Käyttäjänimi ja salasana.
  • Sitten meidän on annettava nimi kyseisen verkon sijainnille ja se on siinä.

  Tällä tavalla voimme päästä FTP-palvelimelle samasta tiedostojenhallinnasta, mikä on varsin mukavaa monissa tilanteissa.

  Kuinka muodostaa yhteys FTP-palvelimeen FileZillasta

  Jos haluat tehdä sen FTP-asiakkaalla, suosituin ja ilmaisin on FileZilla-palvelin. Se on avoimen lähdekoodin ja monialustainen. Sitä käytetään tiedostojen nopeaan lähettämiseen ja lataamiseen FTP-palvelimista.

  Voimme suorittaa samat tehtävät kuin tiedostonhallinnasta, kuten aiemmin keskustelimme. Meidän pitäisi myös lisätä, että FileZilla on yhteensopiva salaus, SFTP ja FTPS turvatason parantamiseksi.

  • Ohjelman käyttö on melko yksinkertaista. Sinun on ladattava se ensin.
  • Asennuksen ja käytön jälkeen löydämme jaetun näytön. Vasemmalla puolella on tiedostot tietokoneeltamme ja oikealla puolella ne palvelimelta.
  • Alaosassa näemme kaikki ladattavat tiedostot ja yläosassa yhteydet FTP-palvelimeen.
  • Jos napsautamme alla olevaa kuvaketta "Arkisto" Voimme lisätä tiedot FTP-palvelimelta yhteyden muodostamiseksi. Se on melko helppoa ja se kysyy osoitteesi, käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

  Sen lisäksi, että pääset käyttämään FTP-palvelinta ja muodostamaan siihen yhteyden Windowsistas voit avata FTP-palvelimen ja yhdistää Androidin jaettuihin kansioihin verkossa Samban ja FTP:n avulla

  Windowsin Resurssienhallinnasta.

  Muista, että jos sinulla on lisää kysyttävää FTP-palvelimen käyttämisestä ja yhteyden muodostamisesta Windowsista, voit jättää ne kommenttiosioon, jonka löydät sivun alalaidasta ja niin pian kuin voimme, olemme iloisia. auttaa sinua ratkaisemaan kaikki ongelmat, joita sinulla voi olla FTP-palvelimeen yhdistämisessä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up