Kuinka löytää ja löytää Windows-tuoteavain Missä se näkyy?

Yksi maailman käytetyimmistä käyttöjärjestelmistä on Windows, enimmäkseen sen uusimmassa versiossa. On luonnollista, että tämä yritys myydä ja jakaa mainittua käyttöjärjestelmää suojattuna, käyttämällä tuoteavainta sen käyttämiseen tai aktivoimiseen. Mutta mikä on tuoteavain ja kuinka löytää Windows-tuoteavain, tässä selitämme sen sinulle.

Indeksi

  Mikä on tuoteavain?

  Tuoteavain on a sarja koodeja, jotka erottavat tuotteet myydään itsenäisesti tai osana kokoelmaa. Useimmiten nämä mahdollistavat kyseisen tuotteen kaikkien toimintojen aktivoinnin, koska muuten et koskaan voi nauttia sen vaihtoehdoista.

  Kuinka löytää tuoteavain Windowsissa?

  Windows-tuoteavaimen löytämiseksi tarvitset a erikoisohjelma tai ohjelmisto salasanan löytämiseksi, koska ne ovat yleensä salattuja

  Yleisesti käytetyt ohjelmistot ovat: Produkey, Magical Jelly Bean KeyFinder, molemmat ovat ilmaisia, joten voit löytää Windows-tuoteavaimen kaikissa sen versioissa.

  Pääsääntöisesti nämä kerätä tietoja asennuslokeista ja esittää ne yksinkertaisessa ja ymmärrettävässä muodossa. Lisäksi, jos käytät Produkeya erityisesti, voit tallentaa kaikkien asentamiesi Microsoft-tuotteiden avaimet nopeasti.

  Kuinka saan Windows 10 -tuoteavaimen?

  Oleminen Windows 10 on nykyään eniten käytetty käyttöjärjestelmä keskitymme siihen, kuinka löydämme tämän tuoteavaimen. Tietenkin on tärkeää huomata, että tuoteavain ei ole välttämätön tässä versiossa, kuten se oli edellisissä.

  Windows 10 ei vaadi tuoteavainta kuten vanhemmat versiot, mutta kerromme silti, kuinka avain löytyy.

  • Jos olet ostanut Windowsin fyysisen tai konkreettisen version, löydät koodin pakkauksen etiketistä.
  • Microsoft-yritys tarjoaa teknistä tukea Windows 10 -tuoteavaimen löytämiseksi.
  • Jos ostit Windows 10:n digitaalisen version Internetistä, eli ilman laatikkoa, saat tuoteavaimen postitse.
  • Toisaalta, jos saisit Windows 10 Ilmaisen päivityksen avulla et ehkä voi tietää, mikä tuoteavain on. (Tämä tapaus on silloin, kun vastaanotat toisen käden PC:n).
  • Microsoft antaa sinun myös hankkia vaihtoehtoisen menetelmän tuoteavaimelle nimeltä "digitaalinen käyttöoikeus". Tämä lisenssi aktivoi automaattisesti kannettavan tai pöytätietokoneen tuoteavaimen.
  • Jos ostit pöytätietokoneen tai taulutietokoneen, jossa on Windows 10 -käyttöjärjestelmä, pystyt siihen löytää aitoustodistus tuo tuoteavain.

  Suosittelemme, että jos saat tuoteavaimen, kirjoita se muistivihkoon tai tavalliselle paperille, jotta sinulla on se aina käsillä. Joten tällä tavalla voit käyttää sitä aina kun tarvitset sitä, kun haluat asentaa Windowsin käyttöjärjestelmänä tyhjästä.

  Tarvitaanko tuoteavain Windows 10:n uudelleenasentamiseen?

  Kuten aiemmin selitimme, Windows 10:n mukana tulee "digitaalinen lisenssi". tarkistaa koodisarjan automaattisesti, kun teet oikean asennuksen. Tällä tavalla Windows 10 aktivoituu ilman, että tarvitset tuoteavainta, aiemmissa versioissa tarvitset tietysti tämän avaimen.

  Mistä tietää, onko Windows 10 aktivoitu?

  Yleissääntönä on, että Windows-käyttöjärjestelmä säilyttää alkuperäistä luonnostaan ​​paljon, joten tämän version kokoonpano on samanlainen kuin edellisissä.

  1. Mene windows ikkuna joka näkyy näytön vasemmassa alakulmassa.
  2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Windows-ruutua ja odota, että se avautuu automaattisesti.
  3. Sitten näkyviin tulee suuri mustalla taustalla oleva laatikko, jossa on erilaisia ​​toimintoja, paina sitä, jossa lukee "Järjestelmä".
  4. Paina sitten vasemmalla puolella vaihtoehtoa "Käynnistä", siellä näkyvät kaikki järjestelmän komponentit. Se valitsee vaihtoehdon "Päivitä ja suojaus".
  5. Kun avaat, näet vasemmalla puolella useita toimintoja, valitse kohta, jossa lukee "Activation" ja sieltä se kertoo, onko se aktivoitu digilisenssillä tai näet osion, jossa sanotaan, onko Windows aktivoitu "Organisaatiosi palvelun kautta."

  Toivomme, että tämä artikkeli poistaa epäilyksesi, joten pysy aktiivisena Windows 10 -päivitysten parissa ja hyödynnä niitä tietokoneellasi.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up