Google Play -palvelut kaatuu jatkuvasti: Korjausohjeet

Jos puhelinta käytettäessä ilmenee Google Play -palveluihin liittyviä virheitä? Katsotaan kuinka ratkaista kaikki ongelmat.

Yksi ärsyttävimmistä virheistä, joita Android-puhelimessa voi ilmetä, liittyy äkilliseen järjestelmäsovellus, joka tunnetaan nimellä Google Play Palvelut. Tämän sovelluksen avulla voit käyttää kaikkia Googlen palveluita ja se on välttämätön Google Play Kaupan toiminnalle laitteessasi, mutta siitä voi tulla myös ärsyttävä sovellus, jossa jatkuvat jumittumiset ja äkilliset uudelleenkäynnistykset vaikeuttavat sovellusten päivittämistä tai uusien lataamista.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka korjata ongelmia Google Play -palveluissa, joten voit palata lataamaan uusia sovelluksia, päivittämään jo olemassa olevia sovelluksia ja käyttämään Googlen itsensä tuottamia sovelluksia ilman ongelmia.

Päivitä Play Kauppa ja Google-sovellukset

Ensimmäinen menetelmä Google Play Palveluiden ongelmien korjaamiseksi on päivittää Google Play Kauppa ja kaikki puhelimesi Google-sovellukset, mukaan lukien Google Play Palvelut -sovellus.

 1. Google Play Kauppa, paina oikeaa yläkulmaa käyttäjäprofiilin kuvassa
 2. Paina valikkoa asetukset.
 3. Avataan osio Tiedot.
 4. Painamme tuotetta kerran Play Kaupan versio ja odota muutama sekunti, jotta voimme tarkistaa, onko Kauppa päivitetty tai onko se päivitettävä.

Jos näkyviin tulee päivityksen vahvistava ikkuna, meidän tarvitsee vain jättää Store etualalle vähintään 5 minuutiksi, jotta voimme päivittää sen uusimpaan saatavilla olevaan versioon.

varten päivittää kaikki Googlen järjestelmäsovellukset voimme käyttää seuraavan luettelon suoria linkkejä, jotta voimme päivittää myös "näkymättömät" järjestelmäsovellukset:

Jos Google Play Kauppa ei päivity tai Google Play Palvelut edelleen aiheuttavat ongelmia, voimme aina ladata APK:t luotettavasta ulkoisesta kaupasta, kuten APKMirror ja jatka eteenpäin manuaalinen asennus. Alla on ulkoiset linkit Google-sovellusten lataamiseen:

Lataamme APK:t APKMirrorista (huolehdimme lataamisesta yleismaailmallinen tai arm64-v8a + armeabi-v7a), myönnämme asennusoikeudet selaimelle tai tiedostonhallinnalle ja asennamme sitten kaksi APK:ta puhelimeen Googlen järjestelmäsovellusten päivittämiseksi ja Google Play -palveluiden ongelmien ratkaisemiseksi.

Tyhjennä Google Play Palveluiden tiedot ja välimuisti

Toinen erittäin tehokas tapa ratkaista Google Play -palveluiden jäätyminen ja uudelleenkäynnistys on tämän sovelluksen keräämien tietojen ja välimuistin tyhjentäminen, jotta se palaa uutena.
Tyhjennä Google Play Palveluiden:
tiedot avaamalla sovellus asetukset, mennään valikkoon Sovellus, etsitään sovellusta Google Play -palvelu, avataan se ja painetaan Poista tiedot, joten voit painaa Tyhjennä välimuisti tai ylös Hallitse tilaa -> Tyhjennä kaikki tiedot.

 1. Avaamalla sovellus asetukset.
 2. Mennään valikkoon Sovellus
 3. Etsitään sovellusta Google Play -palvelu, avataan se ja painetaan Poista tiedot, joten voit painaa Tyhjennä välimuisti tai ylös Hallitse tilaa -> Tyhjennä kaikki tiedot.

Kun olet poistanut tiedot, käynnistä laite uudelleen, jotta Google Play Palvelut toimivat jälleen täysin.

Muuta kellonaikaa ja päivämäärää

Jotkut Google Play -palveluiden ongelmat johtuvat virheellisestä päivämäärän tai kellonajan määrityksestä puhelimessa. Tämän pienen ongelman ratkaisemiseksi meidän tarvitsee:

 1. Yhdistää puhelin nopeaan ja vakaaseen Wi-Fi-verkkoon.
 2. Avata sovellus asetukset
 3. Valitse valikko Lisäasetukset.
 4. Paina Päivämäärä ja aika.
 5. Lopuksi aktivoi kohteet Käytä verkon tarjoamaa aikaa Ja Käytä verkon tarjoamaa aikavyöhykettä.

Heti kun kellonaika ja päivämäärä on vahvistettu, käynnistämme puhelimen uudelleen palauttaaksemme Google Play Palvelut -sovelluksen oikean toiminnan.

Poista Google-tili

Toinen erittäin käytännöllinen ratkaisu Google Play -palveluiden ongelmiin on Google-tilin poistaminen Android-puhelimesta, laitteen käynnistäminen uudelleen ja Google-tilin yhdistäminen uudelleen, jotta synkronointiongelmat voidaan ratkaista lennossa.

Jatkamiseksi avaamme sovelluksen asetukset, valitsemme valikon Tilit ja synkronointi, painamme ääntä Google, valitsemme kuvakkeen Muut ja lopuksi jatkamme Poista tili.

Poiston jälkeen käynnistämme puhelimen uudelleen, palataan polulle Asetukset -> Tilit ja synkronointi, vieritä sivua alaspäin ja paina kohdetta Lisää tili, joten voit painaa Google ja syötä tilin tunnistetiedot uudelleen puhelimeen.

Avaa sovelluksen asetukset jatkaaksesi:

 1. Valitse Tilit ja synkronointi -valikko.
 2. Näpäytä Googlea.
 3. Valitse Muu-kuvake.
 4. Jatka kohtaan Poista tili..
 5. Käynnistä puhelin uudelleen poistamisen jälkeen - palaa Asetukset -> Tilit ja synkronointi -reitille.
 6. Vieritä sivua alaspäin

Napsauta Lisää tili -kohdetta, jotta voit napsauttaa Googlea ja syöttää tilitiedot uudelleen puhelimessa.

Nollaa puhelin

Jos Google Play Palvelut edelleen aiheuttavat ongelmia puhelimessasi, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin aloittaa järjestelmän palautus, ennen kuin olet tehnyt hyvää varmuuskopiot sovelluksista ja henkilökohtaisista asetuksista.

Kun olet varmuuskopioinut Android-laitteen:

 1. Avaamme sovelluksen asetukset.
 2. Avataan valikko Tehdasasetusten palautus (Xiaomissa se on valikossa Järjestelmän tiedot).
 3. Painamme alas Poista kaikki tiedot.
 4. Jatka näytön osoittamalla tavalla.

Puhelin käynnistyy automaattisesti uudelleen: muutaman minuutin odotuksen jälkeen näemme puhelimen tervetulonäytön ja voimme määrittää sen tarvittaessa uudelleen (ja palauttaa varmuuskopiot välittömästi sen jälkeen).

Google play palvelut pysähtyy toistuvasti

Monet käyttäjät ovat raportoineet, että Google Play -palvelut pysähtyvät toistuvasti. Tämä on aiheuttanut paljon turhautumista ja haittaa käyttäjille, jotka eivät pysty käyttämään sovelluksiaan normaalisti. Ongelma näyttää olevan yleinen, ja se vaikuttaa erilaisiin laitteisiin ja käyttöjärjestelmiin.

Pysähtymisen syyt eivät ole vielä täysin selvillä, mutta on spekuloitu, että se voi johtua yhteyden ongelmista tai Google Play -palveluiden päivityksistä. Joillakin käyttäjillä on myös ilmoitettu, että ongelma ilmenee erityisesti tiettyjen sovellusten kanssa.

Jos Google Play -palvelut pysähtyvät toistuvasti, on joitakin toimenpiteitä, joita voit kokeilla. Ensinnäkin, yritä puhdistaa sovelluksen välimuisti ja tietoasetukset puhelimestasi tai tabletiltasi. Tämä voi auttaa ratkaisemaan mahdolliset ohjelmistokonfliktit. Toinen vaihtoehto on tarkistaa, onko Google Play -palveluilla saatavilla päivityksiä, ja asenna ne tarvittaessa.

Jos edellä mainitut toimenpiteet eivät auta, voit yrittää poistaa Google Play -palvelut ja asentaa ne uudelleen. Tämä voi auttaa korjaamaan mahdolliset virheet asennuksessa tai sovelluksen tiedostoissa. Muista kuitenkin varmuuskopioida tärkeät tiedot ennen kuin suoritat tämän toimenpiteen.

Jos ongelma jatkuu edelleen, kannattaa ottaa yhteyttä Google Playn asiakastukeen. He voivat tarjota lisäohjeita ja ratkaisuja ongelman korjaamiseksi. On myös hyvä ilmoittaa ongelmasta Googlelle, jotta he voivat tehdä tarvittavat korjaukset tulevissa päivityksissä.

Google pysähtyy toistuvasti samsung

Google pysähtyy toistuvasti Samsung -ongelman ratkaisu

Monet Samsung Galaxy -käyttäjät ovat raportoineet, että heidän laitteensa Google Play -palvelut kaatuvat toistuvasti. Tämä on äärimmäisen ärsyttävä ongelma, joka voi estää sinua käyttämästä monia tärkeitä sovelluksia ja palveluita. Onneksi on olemassa joitain korjausohjeita, jotka voivat auttaa sinua ratkaisemaan tämän ongelman.

Tarkista Google Play -palveluiden päivitykset

Ensimmäinen askel on tarkistaa, että sinulla on uusimmat Google Play -palveluiden päivitykset. Voit tehdä tämän siirtymällä laitteesi asetuksiin ja valitsemalla "Sovellukset". Etsi sieltä Google Play -palvelut ja varmista, että se on päivitetty viimeisimpään versioon. Jos päivitys on saatavilla, lataa ja asenna se.

Tyhjennä välimuisti ja tiedot

Toinen askel on tyhjentää Google Play -palveluiden välimuisti ja tiedot. Voit tehdä tämän siirtymällä laitteesi asetuksiin, valitsemalla "Sovellukset" ja etsimällä sieltä Google Play -palvelut. Napauta palvelua ja valitse "Tallennustila". Valitse sitten "Tyhjennä välimuisti" ja "Tyhjennä tiedot". Tämä voi auttaa ratkaisemaan mahdolliset ongelmat, jotka aiheuttavat Google Play -palveluiden kaatumisen.

Asenna päivitykset

Jotkut Samsung-laitteiden käyttäjät ovat ilmoittaneet, että Google Play -palveluiden päivityksen asentaminen on auttanut ratkaisemaan ongelman. Voit tarkistaa mahdolliset päivitykset siirtymällä laitteesi asetuksiin, valitsemalla "Ohjelmistopäivitys" ja napauttamalla "Tarkista päivitykset". Jos päivityksiä on saatavilla, asenna ne ja käynnistä laite uudelleen.

Ota yhteyttä Samsungin asiakastukeen

Jos edellä mainitut korjausohjeet eivät auta, voit ottaa yhteyttä Samsungin asiakastukeen saadaksesi lisäapua. Heillä voi olla tarkempi tieto tästä ongelmasta ja he voivat tarjota sinulle yksilöllisiä ratkaisuja. Voit ottaa yhteyttä heihin puhelimitse, sähköpostitse tai live chatin kautta.

Google sovellus

Google Play on suosittu sovelluskauppa Android-käyttöjärjestelmälle. Sen avulla käyttäjät voivat ladata ja päivittää sovelluksia, pelejä, musiikkia, elokuvia ja kirjoja. Google sovellus on tärkeä osa Google Play -palveluja, sillä se mahdollistaa sovellusten päivitykset ja asennukset.

Viime aikoina on kuitenkin ollut ongelmia Google sovelluksen kanssa. Käyttäjät ovat raportoineet, että sovellus kaatuu jatkuvasti ja he eivät pysty suorittamaan päivityksiä tai lataamaan uusia sovelluksia. Tämä on aiheuttanut paljon turhautumista käyttäjille, jotka ovat riippuvaisia sovellusten toimivuudesta.

Jos sinulla on ongelmia Google sovelluksen kanssa, on olemassa muutamia korjausohjeita, joita voit kokeilla. Ensinnäkin, voit yrittää tyhjentää sovelluksen välimuistin ja poistaa sen tiedot. Tämä voi auttaa ratkaisemaan mahdolliset ongelmat, jotka johtuvat väärin tallennetuista tiedoista tai välimuistista.

Toiseksi, voit tarkistaa, onko sinulla riittävästi tallennustilaa laitteellasi. Jos tallennustilaa on vähän, se voi aiheuttaa ongelmia sovellusten lataamisessa ja päivittämisessä. Kannattaa myös tarkistaa, että sinulla on riittävästi akkua, sillä Google sovellus saattaa toimia epävakaasti, jos laitteesi akku on vähissä.

Jos edellä mainitut korjausohjeet eivät auta, voit yrittää poistaa Google sovelluksen kokonaan ja asentaa sen uudelleen. Tämä voi auttaa ratkaisemaan mahdolliset ongelmat, joita sovellus saattaa aiheuttaa. Muista kuitenkin varmuuskopioida tärkeät tiedot ennen sovelluksen poistamista, jotta et menetä niitä.

Google play kauppa pysähtyy toistuvasti

Google Play -palvelut kaatuvat jatkuvasti? Monet käyttäjät kohtaavat ongelman, jossa Google Play -kauppa pysähtyy toistuvasti heidän Android-laitteissaan. Tämä voi olla erittäin ärsyttävää, varsinkin jos haluat ladata uusia sovelluksia tai päivittää olemassa olevia sovelluksia. Onneksi on olemassa muutamia korjausohjeita, jotka voivat auttaa sinua ratkaisemaan tämän ongelman.

Tarkista internet-yhteys: Ensimmäinen asia, jonka sinun tulisi tehdä, on varmistaa, että laitteellasi on toimiva internet-yhteys. Varmista, että olet yhteydessä langattomaan verkkoon tai että mobiilidata on käytössä. Jos yhteys on hidas tai epävakaa, se voi aiheuttaa Google Play -kaupan kaatumisen. Kokeile käynnistää laite uudelleen tai vaihtaa toiseen internet-yhteyteen ja katso, auttaako tämä ongelmaa.

Tyhjennä Google Play -palveluiden välimuisti: Jos ongelma jatkuu, voit yrittää tyhjentää Google Play -palveluiden välimuistin. Tämä voi auttaa ratkaisemaan mahdolliset tiedostojen korruptiot tai väärät asetukset. Mene laitteesi asetuksiin, valitse Sovellukset tai Sovellustenhallinta ja etsi sieltä Google Play -palvelut. Napauta sitä ja valitse Tyhjennä välimuisti. Käynnistä sitten laite uudelleen ja tarkista, toimiiko Google Play -kauppa nyt normaalisti.

Päivitä Google Play -palvelut: Varmista myös, että sinulla on käytössäsi uusin versio Google Play -palveluista. Vanhentuneet tai päivittämättömät palvelut voivat aiheuttaa ongelmia. Mene Google Play -kauppaan ja etsi sieltä Google Play -palvelut. Jos näet Päivitä-painikkeen, napauta sitä ja odota, että päivitys on valmis. Käynnistä sitten laite uudelleen ja tarkista, onko ongelma ratkaistu.

Nollaa Google Play -kaupan asetukset: Jos mikään edellä mainituista ohjeista ei auta, voit yrittää nollata Google Play -kaupan asetukset. Tämä palauttaa kaikki asetukset oletusarvoihin ja voi auttaa ratkaisemaan ongelman. Mene laitteen asetuksiin, valitse Sovellukset tai Sovellustenhallinta ja etsi sieltä Google Play -kauppa. Napauta sitä ja valitse Asetukset. Etsi vaihtoehto, joka sanoo "Nollaa asetukset" tai "Palauta oletusasetukset" ja napauta sitä. Käynnistä sitten laite uudelleen ja tarkista, onko Google Play -kauppa nyt toiminnassa normaalisti.

Johtopäätökset

Kaikki edellä kuvatut vinkit ja menetelmät pitäisi pystyä ratkaise käytännössä kaikki Google Play Palvelut -sovellusongelmat, jotta vältytään ärsyttävältä varoitusikkunalta ja käytät puhelinta entiseen tapaan säännöllisesti päivittyvien sovellusten ja hyvin toimivien Google-palvelujen kanssa.

Jos edes kaikki yllä olevat vinkit eivät ole ratkaisseet ongelmaa, ei tarvitse muuta kuin poistaa Google-palvelut kokonaan ja asentaa sovellukset vain epävirallisista kaupoista: edetäksesi tässä mielessä suosittelemme, että luet oppaamme. Poista Samsung-, Huawei-, Xiaomi- ja Android-järjestelmäsovellukset Ja Asenna LineageOS, paras Android ROM, matkapuhelimeesi.

Indeksi
 1. Päivitä Play Kauppa ja Google-sovellukset
 2. Tyhjennä Google Play Palveluiden tiedot ja välimuisti
 3. Muuta kellonaikaa ja päivämäärää
 4. Poista Google-tili
 5. Nollaa puhelin
 6. Google play palvelut pysähtyy toistuvasti
 7. Google pysähtyy toistuvasti samsung
 8. Google sovellus
 9. Google play kauppa pysähtyy toistuvasti
 10. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up