Jos tietokone käynnistyy uudelleen loputtomiin, kuinka korjata

Kuinka korjata Windows 10 käynnistyy jatkuvasti uudelleen, jos se menee äärettömään silmukkaan

Ei ole mitään pahempaa kuin käynnistää tietokone ja huomata, että järjestelmä ei käynnisty kunnolla, käynnistää jatkuvasti uudelleen ja estää sitä saapumasta työpöydälle. Tämä ongelma oli erittäin vaikea ratkaista Windows 7: n ja Windows 8.1: n päivinä, mutta onneksi Windows 10: ssä Microsoft juoksi suojaan ottamalla käyttöön automaattisen palautusjärjestelmän, jonka avulla kaikki käyttäjät voivat yrittää palauttaa järjestelmän sarjan pakotettujen Windows -uudelleenkäynnistysten jälkeen .

Seuraavassa oppaassa näytämme yksityiskohtaisesti kuinka ratkaise jatkuvan uudelleenkäynnistyksen ongelma tietokoneeseen, kun järjestelmä latautuu näyttämään Windows -logon, mutta käynnistyy uudelleenkäynnistyksessä, mutta ei koskaan pääse järjestelmän kirjautumisnäyttöön tai työpöydälle.

Palauta tietokone palautuskonsolin kautta

Windows 10 on suunniteltu a palautus tila joka usein ratkaisee loputtoman, loputtoman uudelleenkäynnistysongelman. Virhe johtuu Windows -rekisterin ongelmasta, jota ei voida ratkaista, jos se ei lataa työpöytää. Voit ratkaista tämän ongelman ja palata Windowsin lataamiseen käyttämällä Windows 10 -järjestelmän palautusvaihtoehdot.

Ensimmäinen menetelmä sisältää odottamisen järjestelmä käynnistyy uudelleen kolme kertaa peräkkäin: Näiden yritysten jälkeen Windows ymmärtää, että jotain on vialla, ja käynnistää heti palautuskonsolin. Me voimme myös kirjaudu manuaalisesti palautuskonsoliin pakottaa järjestelmän sammumaan kolme kertaa peräkkäin, myös käynnistyksen aikana.

Avautuvassa sinisessä näytössä meidän tarvitsee vain painaa valikkoa Vianetsintä ja käytä yhtä käytettävissä olevista vaihtoehdoista.

Äänen kanssa Järjestelmän palautus voimme käyttää palautuspistettä Windows 10: n toiminnan korjaamiseen, mutta vain jos olisimme jo sallineet palautuspisteiden luomisen.
Vaihtoehdon kanssa Järjestelmän kuvan palautus voimme käyttää järjestelmän kuvatiedostoa (joka on aiemmin luotu varmuuskopiointitarkoituksiin) saadaksemme järjestelmän takaisin toimintaan vaarantamatta tietokoneen henkilökohtaisia ​​tiedostoja. Saat lisätietoja oppaastamme Luo Windows 10 -varmuuskopio nyt.

Käyttämällä Käynnistyksen korjaus ja paina sitten Käynnistä uudelleen pääsemme edistyneisiin Windowsin käynnistysvaihtoehtoihin, eli näyttöön, joka vanhassa Windowsissa aktivoitiin painamalla F8 -näppäintä toistuvasti ennen järjestelmän käynnistämistä (tämä tekniikka on nyt poistunut käytöstä).

Me voimme painaa F9 -näppäintä poistaaksemme automaattisen uudelleenkäynnistyksen virheen jälkeen; näin tehdessämme seuraavan uudelleenkäynnistyksen yhteydessä, jos järjestelmässä ilmenee virhe, meillä on koko ajan aikaa lukea koodi ja sinisen näytön luonne, mikä auttaa meitä myös oppaassamme Windowsin "sinisen näytön" kaatuminen.

Jos emme pystyneet palauttamaan Windowsin oikeaa käynnistystä, palataan käynnistysasetuksiin ja käytämme tällä kertaa F5 -näppäintä käynnistääksesi Windowsin vikasietotilassa verkkoyhteyden avulla, jotta voimme löytää ratkaisun ongelmaan ja surffata Internetissä (vain Ethernet -kaapelin kautta).

Jos ongelma ilmeni Windowsin versiopäivityksen (suuri päivitys) jälkeen, voimme ratkaista sen siirtymällä palautuskonsoliin napsauttamalla Vianetsintä ja painamalla Palaa edelliseen kokoonpanoon, palataksesi edelliseen Windows -versioon (tiedetään toimivaksi).

Jos toisaalta pelkäämme, että ongelma johtuu uudesta virheellisesti toimivasta ohjaimesta, siirry vain käynnistysasetuksiin (niihin, joissa voit myös käynnistää vikasietotilan) ja paina näppäintä Poista ohjaimen allekirjoituksen valvonta käytöstä, jotta myös sertifioimattomat ohjaimet tai ongelmalliset ohjaimet voidaan ladata järjestelmään. Jos tietokone käynnistyy, on parempi poistaa uusi ohjain heti ja palata vanhaan mutta vakaaseen ja suorittaa Ohjaimen varmuuskopio.

Nollaa tietokone asennustietovälineen kautta

Jos kohdassa kuvatut toimenpiteet ovat ratkaisseet jotain ja tietokoneesi käynnistyy uudelleen tai kaatuu käynnistyksen yhteydessä, voimme kokeilla sitä Windows 10 -palautus asennustietovälineen kautta. Tätä menettelyä varten meidän on ensin palautettava toinen toimiva tietokone ja luotava sitten asennustietoväline tai asennus -USB -avain lataamalla Microsoft -työkalu virallinen sivusto.

Tällä sivustolla painamme eteenpäin Lataa työkalu nyt, käynnistä työkalu latauksen lopussa ja valitse avautuvassa näytössä kohde Luo asennustietoväline toiselle tietokoneelle. Seuraavaksi valitsemme ladattavan järjestelmäarkkitehtuurin (64- tai 32 -bittinen) ja polttamalla tyhjän DVD -levyn tai käyttämällä tyhjää USB -tikkua noudattamalla ohjeita.

Pelastusmedian luomisen jälkeen asetamme DVD- tai USB -tikun rikkoutuneessa tietokoneessa, vaihdetaan käynnistysjärjestystä, paina mitä tahansa näppäintä pyydettäessä ja odota, kunnes Windowsin asennusnäyttö tulee näkyviin.

Seuraavassa näytössä kirjoitamme italian kielen, napsauta Älä viitsi ja sitten eteenpäin Nollaa tietokone. Sama yllä oleva näyttö avautuu: meidän tarvitsee vain painaa Ongelmien karttoittaminen ja käytä komentoja Järjestelmän palautus, Järjestelmän kuvan palautus tai Käynnistyksen korjaus. Samassa näytössä voimme myös poistaa uusimmat päivitykset, jotta voimme yrittää ratkaista ongelman asentamatta kaikkea uudelleen.

Palauta tietokone palautuslevyn kautta

Jos meillä ei ole palautuspistettä käytettäväksi a palautuslevy, joka on luotu samasta järjestelmästä ennen sen vaurioitumista, kuten oppaastamme käy ilmi Tapoja korjata Windows 10 ja luoda palautuslevy.

Kun tietokoneeseen kytketty palautuslevy ei toimi, muuta käynnistysjärjestystä yllä kuvatulla tavalla ja paina uudelleen Vianetsintä ja käytämme ääntä Nollaa tietokone palauttaaksesi koko käyttöjärjestelmän koskematta henkilökohtaisiin tiedostoihisi. Sovellukset, ohjaimet, mukautukset ja työpöydän kuvakkeet poistetaan, mutta Windows on varmasti jälleen toiminnassa ja voimme edelleen käyttää henkilökohtaisia ​​tiedostojamme.

Edistynyt palautus komentoriviltä

Jos Palauta -vaihtoehto ei toimi, näyttöön tulee varoitus, että Windows ei voi korjata tietokonettasi automaattisesti. Joten palataan palautuskonsoliin ja painetaan Komentokehote.

Pelkäämättä komentokehotteen mustaa käyttöliittymää, tiedä vain, että sen avulla voit hallita Windowsia näppäimistöltä. Se avautuu ja kohdistin vilkkuu tekstin vieressä X: joka on Windowsin sisäinen RAM -levy. Edetä kirjoitamme seuraavat komennot tarkasti ja paina jokaisen jälkeen Enter.

 • Me kirjoitamme C: ja paina Enter.
 • Kirjoitetaan sitten ohj ja paina Enter vahvistaaksesi, että olet todella C -asemalla.
 • Kirjoitetaan nyt cd windows system32 config ja sitten toistamme käskyn DIR varmistaaksesi, että nämä tiedostot ja kansiot ovat läsnä: RegBack, DEFAULT, SAM, SECURITY, SOFTWARE ja SYSTEM.
 • Kirjoitetaan nyt md MyBackup kansion luomiseksi ja sitten kirjoitamme kopioi *. * mybackup varoitusten hyväksyminen (tämä luo kopion näistä tiedostoista palautettavaksi, jos virheitä tehdään)
 • Siirrymme Regback -kansioon komennolla cd RegBack ja sitten digitimao ohj Voit tarkastella kansion sisältöä ja tarkistaa, että sisällä on 5 tiedostoa ja varmista, että ne eivät ole 0 tavua (muuten emme voi jatkaa komentoja).
 • Kopioidaan nyt 5 tiedostoa ylemmässä kansiossa ( config) komennolla kopio *. * .. aina antaa Joo varoitusviestejä olemassa olevien tiedostojen korvaamisesta.

Kirjoitamme komennon välittömästi poistua poistuaksesi kehotteesta ja käynnistääksesi tietokoneen uudelleen, jotta voit tarkistaa, onko ongelma lopulta ratkaistu.

Tietokone jumissa käynnistetään uudelleen

Kun tietokone jumissa käynnistetään uudelleen, se voi auttaa korjaamaan monia ongelmia, jotka johtavat tietokoneen jumiutumiseen tai kaatumiseen. Uudelleenkäynnistys voi palauttaa järjestelmän toimintakyvyn ja ratkaista tilapäiset ongelmat, kuten ohjelmistovirheet tai muistin ylikuormituksen.

Jos tietokoneesi jumittuu usein ja tarvitset usein uudelleenkäynnistyksen, on tärkeää selvittää syy tähän ongelmaan. Ensinnäkin, tarkista, onko tietokoneesi päivitetty viimeisimpään käyttöjärjestelmän versioon, ja varmista, että kaikki ohjelmistot ovat ajan tasalla. Jos päivityksiä on saatavilla, asenna ne ja käynnistä tietokone uudelleen.

Toiseksi, tarkista tietokoneesi virustorjuntaohjelma. Varmista, että se on päivitetty ja suorita täysi järjestelmätarkistus. Virustorjuntaohjelma voi tunnistaa ja poistaa haittaohjelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneen jumittumisen.

Tarkista myös laitteiston yhteensopivuus. Jos olet äskettäin asentanut uuden laitteiston, kuten tulostimen tai näytönohjaimen, varmista, että se on yhteensopiva tietokoneesi kanssa ja että olet asentanut oikeat ajurit. Väärin asennettu tai yhteensopimaton laitteisto voi aiheuttaa ongelmia ja johtaa tietokoneen jumiutumiseen.

Jos kaikki edellä mainitut vaiheet eivät korjaa ongelmaa ja tietokoneesi jatkaa jumittumista, saatat tarvita ammattilaisten apua. Ota yhteyttä tietokoneen valmistajaan tai paikalliseen tietokonehuoltoon saadaksesi lisätukea ja korjauksia. He voivat suorittaa syvällisemmän diagnostiikan ja tarvittaessa korjata laitteiston tai ohjelmiston ongelmat, jotka aiheuttavat jumittumisen.

Käynnistetään uudelleen jää pyörimään

Käynnistetään uudelleen jää pyörimään

Kun tietokone käynnistyy uudelleen loputtomiin, se voi olla äärimmäisen turhauttavaa. Tämä on yleinen ongelma, joka voi johtua useista eri syistä. Onneksi on olemassa joitakin ratkaisuja, joita voit kokeilla korjataksesi tämän ongelman.

Tarkista laitteistoyhteensopivuus

Ennen kuin alat etsiä vaihtoehtoisia ratkaisuja, varmista, että tietokoneesi laitteisto ja ohjelmistot ovat yhteensopivia keskenään. Tarkista, että käytät uusinta versiota käyttöjärjestelmästäsi ja että kaikki ohjaimet ovat päivitettyjä. Joskus vanhentuneet ohjaimet tai asetukset voivat aiheuttaa loputtoman käynnistyksen.

Käynnistä tietokone vikasietotilassa

Yksi tapa selvittää, mikä aiheuttaa loputtoman käynnistyksen, on käynnistää tietokone vikasietotilassa. Tämä tila käynnistää tietokoneen minimivaatimuksilla, mikä voi auttaa tunnistamaan ongelman. Voit käynnistää tietokoneen vikasietotilassa painamalla F8-näppäintä käynnistyksen aikana ja valitsemalla "Vikasietotila" -vaihtoehdon.

Tarkista käynnistysasetukset

Jos tietokone käynnistyy uudelleen loputtomiin, voit tarkistaa käynnistysasetukset ja muokata niitä tarvittaessa. Avaa BIOS- tai UEFI-asetukset käynnistyksen aikana painamalla tiettyä näppäintä (yleensä F2 tai Delete) ja etsi "Boot" -valikko. Tarkista, että käynnistysjärjestys on oikein ja että kiintolevy, jolta käynnistät, on ensisijainen.

Korjaa vioittunut käyttöjärjestelmä

Joissakin tapauksissa loputon käynnistyminen voi johtua vioittuneesta käyttöjärjestelmästä. Voit korjata tämän käyttämällä käyttöjärjestelmän palautustilaa tai asentamalla käyttöjärjestelmän uudelleen. Palauta tietokoneesi edelliseen toimivaan tilaan tai asenna käyttöjärjestelmä uudelleen varmuuskopiosta. Muista kuitenkin varmuuskopioida kaikki tärkeät tiedostot ennen kuin suoritat nämä toimenpiteet.

Päätelmät

Jos Windows käynnistyy uudelleen määräämättömäksi ajaksi eikä halua toimia, voimme aina kokeilla jotakin yllä kuvatuista menetelmistä varmistaaksemme, että löydämme ratkaisun. Jos olimme fiksuja, käytä vain palautuspistettä, mutta ne on aktivoitava ennen ongelmaa; Vaihtoehtoisesti suosittelemme, että luot aina palautuslevyn käytössä olevaan järjestelmään, jotta voit aloittaa Windows 10: n yksinkertaisen palauttamisen jopa epätoivoisimmissa tapauksissa.

Jos tietokone ei käynnisty edes edellä kuvatuilla tavoilla, ei voi muuta kuin tehdä alustus ja yrittää palauttaa tallennetut tiedostot. Jatkaaksemme tähän suuntaan voimme ensin palauttaa tietoja ja tiedostoja tietokoneelta, joka ei käynnisty sitten muoto Windows 10.

Indeksi
 1. Palauta tietokone palautuskonsolin kautta
 2. Nollaa tietokone asennustietovälineen kautta
 3. Palauta tietokone palautuslevyn kautta
 4. Edistynyt palautus komentoriviltä
 5. Tietokone jumissa käynnistetään uudelleen
 6. Käynnistetään uudelleen jää pyörimään
  1. Päätelmät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up