Ohjelmat, jotka hidastavat Windows 10: n käynnistymistä

Selvitä, mitkä ohjelmat hidastavat tietokoneen käynnistymistä Windows 10 -käyttöjärjestelmässä ja poista käytöstä ne, jotka käyttävät liikaa prosessoria ja levyä

Jos Windows 10 -tietokoneemme käynnistyminen kestää liian kauan tai ohjelmien avaaminen kestää kauan työpöydän ilmestymisen jälkeen, se tarkoittaa, että suorituskykyongelma voi johtua tietokoneen laitteistosta tai asennetuista ohjelmista. Jos emme voi tai halua muuttaa tietokoneen sisäisiä osia, voimme yrittää Paranna tietokoneen käynnistysnopeutta tunnistamalla ja poistamalla käytöstä ohjelmat, jotka hidastavat Windows 10: n käynnistymistä.

Windows 10: n kanssa se on erittäin helppoa löytää ohjelmia, jotka hidastavat tietokoneen käynnistymistä, koska sinun ei tarvitse ladata ulkoista ohjelmaa, vaan tarkista tietty tehtävähallinnan osa. Windows 10 auttaa sinua helposti havaitsemaan ohjelman vaikutuksen yleiseen suorituskykyyn ja havaitsemaan suorittimen toiminnan latautuessaan, joten voit poistaa käytöstä vain ohjelmat, jotka aiheuttavat suurta suorittimen käyttöä.

https://teknisiatemppuja.com/2017/10/programmi-che-rallentano-lavvio-di.html

Poista automaattiset käynnistysohjelmat käytöstä

Kun käynnistät Windows -tietokoneen, se lataa kuvakkeet, työpöydän taustan, kymmeniä järjestelmäpalveluja ja -prosesseja ja sitten myös ohjelmat, jotka on määritetty käynnistymään automaattisesti Windowsin kanssa. Jokainen näistä pidentää tietokoneesi käynnistymisaikaa, ja vaikka joillakin on vähäinen vaikutus, toiset hidastavat huomattavasti tietokoneen nopeutta.

Tavallisen vanhan ratkaisemiseksi ongelma ohjelmissa, jotka on määritetty käynnistymään automaattisesti Windowsin kanssa meidän tarvitsee vain painaa hiiren oikeaa painiketta tehtäväpalkissa (alareunassa) ja valita valikko Toiminnanhallinta, avaa edistyneen näkymän lukitus (painamalla Lisätietoja), vie meidät Käynnistys -välilehteen ja poista käytöstä mahdollisimman monta merkintää.

Napsauta hiiren kakkospainikkeella jotakin sarakkeen otsikkoa, esimerkiksi käynnistyksen vaikutus, voimme suunnata sovelluksia suorittimen käytön perusteella käynnistyksen ja levyn käytön aikana, jotta mahdollisimman monet ohjelmat, jotka näkyvät syötteenä, poistetaan käytöstä Korkea.

Tilaamalla ohjelmat käynnistysvaikutus tai suorittimen ja levyn käyttö, löydät helposti ne, jotka hidastavat tietokonettasi. Neuvo on ehdottomasti deaktivoida ne, joilla on suuri vaikutus, elleivät ne ole ehdottoman välttämättömiä automaattisen pitämiseksi, koska ne hidastavat tietokonetta. Kaikille muille voit valita, haluatko pitää ne automaattisina vai ei, tarpeidesi mukaan.

Yleensä, jos ei ole kyse ohjaimista saada tulostimen, hiiren tai äänen toimimaan, on parasta sammuttaa kaikki (paitsi virustentorjunta). Ohjelman poistaminen käytöstä automaattisesta käynnistyksestä, napsauta sitä ja paina sitten alla olevaa painiketta "Poista käytöstäOhjelma voidaan aktivoida uudelleen milloin tahansa napsauttamalla ja painamalla näppäintä Taidot.

Jos olet epävarma ohjelmasta, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja voit tehdä online -haun selvittääksesi, mikä se on. Muista, että tärkeiden ohjelmien, kuten OneDriven tai Google Driven, poistaminen käytöstä pysäyttää tiedostojen automaattisen synkronoinnin, mikä on siksi tehtävä manuaalisesti avaamalla ohjelma tietokoneen käynnistämisen jälkeen.

Poista automaattiset käynnistysohjelmat käytöstä

Jopa Windows 10: ssä jotkin ohjelmat asennetaan automaattiseen käynnistykseen kopioimalla itsensä Käynnistys -kansioon, jotta voidaan ohittaa Tehtävienhallinta -valikon Käynnistä -välilehden muutos. Onko kansiossa suoritettava tiedosto tai sovelluksen pikakuvake Automaattinen suoritus, se alkaa aina Windowsista.

Voit avata käynnistyskansion nopeasti Windows 10: ssä painamalla näppäimiä Win + R., kirjoitamme kenttään, joka näkyy merkkijonona kuori: käynnistys ja poistamme avautuvasta ikkunasta kaikki pikakuvakkeet tai suoritettavat tiedostot. tämä on kansio, jossa on i automaattisesti käynnissä olevat ohjelmat Windows 10: ssä.

Desinfioi tietokoneesi virukselta

Jos aiemmat menetelmät eivät parantaneet Windowsin nopeutta käynnistyksen tai ohjelman suorittamisen aikana, syyllinen voi olla järjestelmässä piilotettu virus, joka voi myös ohittaa Windows Defenderin (jonka muistamme olevan Windowsin oletustentorjuntaohjelma) tarjoaman suojauksen 10).

Paras ilmainen ohjelma, jota voimme käyttää piilotetun viruksen poistamiseen, on Malwarebytes, ladattavissa ilmaiseksi osoitteesta virallinen sivusto.

Lataamalla ja skannaamalla tämän ohjelman pystymme välittömästi tunnistamaan ja poistamaan kaikenlaiset piilotetut uhat tietokoneellasi, jotta voimme palauttaa suorituskyvyn, johon olemme tottuneet vasta kauan sitten.

Jos haluat suorittaa perusteellisempia skannauksia, voimme käyttää myös oppaassa olevia ohjelmia Puhdista tietokoneesi viruksilta (ja estä muita infektioita tulevaisuudessa).

Windows käynnistysohjelmat

Windows käynnistysohjelmat ovat ohjelmia tai sovelluksia, jotka käynnistyvät automaattisesti Windowsin käynnistyessä. Näitä ohjelmia voi olla useita ja ne voivat hidastaa merkittävästi Windows 10:n käynnistymistä. On tärkeää tietää, mitkä ohjelmat käynnistyvät automaattisesti ja tarvittaessa poistaa tai estää niiden käynnistyminen.

Käynnistysohjelmat voivat olla esimerkiksi virusohjelmia, mainosohjelmia tai muita ei-toivottuja ohjelmia, jotka asentuvat huomaamatta tietokoneelle. Nämä ohjelmat voivat hidastaa Windowsin käynnistymistä ja aiheuttaa muita ongelmia, kuten järjestelmän kaatumisen tai hidastumisen. On tärkeää pitää tietokoneen käynnistysohjelmat puhtaina ja poistaa tarpeettomat tai haitalliset ohjelmat.

Jotkut käynnistysohjelmat ovat hyödyllisiä ja niitä voi tarvita päivittäisessä käytössä. Esimerkiksi nettiselaimet, sähköpostiohjelmat ja toimisto-ohjelmat saattavat käynnistyä automaattisesti Windowsin kanssa. Nämä ohjelmat voi jättää käynnistymään automaattisesti, jos niitä tarvitaan heti käynnistyksen jälkeen. Kuitenkin liian monet käynnistysohjelmat voivat hidastaa Windowsin käynnistymistä ja aiheuttaa resurssien käytön pullonkauloja.

Windowsissa on sisäänrakennettu työkalu, Tehtävienhallinta, jonka avulla voi tarkastella ja hallita käynnistysohjelmia. Tehtävienhallinnassa on erillinen välilehti, Käynnistys, jossa voi nähdä luettelon kaikista käynnistysohjelmista. Täällä voi poistaa tai estää ohjelmien automaattisen käynnistymisen. On suositeltavaa tarkistaa säännöllisesti käynnistysohjelmat ja pitää ne mahdollisimman vähäisinä, jotta Windowsin käynnistyminen olisi nopeampaa ja sujuvampaa.

Hidas tietokone windows 10

Hidas tietokone Windows 10: Monet käyttäjät kohtaavat ongelmia hidastuvan tietokoneen kanssa Windows 10 -käyttöjärjestelmässä. Tämä voi johtua useista eri syistä, kuten vanhentuneista tai yhteensopimattomista ohjaimista, liian vähäisestä muistista tai liiallisesta ohjelmistokuormituksesta. On tärkeää tunnistaa nämä hidastumisen syyt ja ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin niiden korjaamiseksi.

Vanhat tai yhteensopimattomat ohjaimet: Yksi yleisin syy Windows 10 -tietokoneen hidastumiseen on vanhentuneet tai yhteensopimattomat ohjaimet. Ohjaimet ovat tärkeitä tietokoneen laitteiston suorituskyvyn kannalta, ja niiden päivittäminen voi auttaa parantamaan tietokoneen nopeutta ja vakautta. Varmista, että kaikki tietokoneen laitteistoon liittyvät ohjaimet on päivitetty uusimpaan versioon.

Liian vähäinen muisti: Toinen yleinen syy Windows 10 -tietokoneen hidastumiseen on liian vähäinen muisti. Jos tietokoneessa on vähän RAM-muistia, se voi hidastaa käynnistymistä ja ohjelmien suorituskykyä. Tarkista tietokoneesi muistin määrä ja harkitse RAM-muistin päivittämistä, jos se on tarpeen. Lisää muistia voi auttaa parantamaan tietokoneen suorituskykyä merkittävästi.

Liiallinen ohjelmistokuormitus: Kolmas syy tietokoneen hidastumiseen Windows 10 -käyttöjärjestelmässä voi olla liiallinen ohjelmistokuormitus. Jos tietokoneella on asennettuna liian monta ohjelmaa tai taustalla pyörii useita prosesseja, se voi vaikuttaa negatiivisesti tietokoneen suorituskykyyn. Suorita tietokoneen puhdistus ja poista tarpeettomat ohjelmat. Varmista myös, että käytössäsi on ajan tasalla oleva ja tehokas virustentorjuntaohjelma.

Käynnistyvät ohjelmat ja palvelut: Käynnistyvät ohjelmat ja palvelut voivat myös hidastaa Windows 10 -tietokoneen käynnistymistä. Jos tietokoneen käynnistyminen kestää liian kauan, tarkista käynnistyvien ohjelmien ja palveluiden luettelo. Poista tarpeettomat ohjelmat käynnistyksestä tai siirrä ne manuaaliseen käynnistykseen. Tämä auttaa nopeuttamaan tietokoneen käynnistymistä ja vapauttamaan resursseja muuhun käyttöön.

Päätelmät

Näillä menetelmillä meidän pitäisi pystyä korjaa Windows 10: n hidas käynnistysongelma, joten se palaa nopeasti ja nopeasti. Jos huomaamme, että tietokone on aina hidas, ongelma saattaa löytyä laitteistosta: jos meillä on mekaaninen levy tai vähän RAM -muistia, tietokone hidastuu kestämättömästi muutaman kuukauden kuluttua.

Varten nopeuttaa hidasta tietokonetta meidän on vain tehtävä vaihda kiintolevy SSD -asemaan ja sen jälkeen lisää RAM -muistia, joten voit hyötyä erittäin suuresta suorituskyvyn parantamisesta vaarantamatta alkuperäistä asennusta ja menettämättä henkilökohtaisia ​​tiedostojasi.

Saat lisätietoja oppaastamme Kaikki keinot nopeuttaa Windows 10: n, 7: n ja 8: n käynnistymistä.

Indeksi
  1. Poista automaattiset käynnistysohjelmat käytöstä
  2. Poista automaattiset käynnistysohjelmat käytöstä
  3. Desinfioi tietokoneesi virukselta
  4. Windows käynnistysohjelmat
  5. Hidas tietokone windows 10
    1. Päätelmät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up