Kaksinäyttöiset ja taitettavat älypuhelimet: kumpi valita

Kahden näytön laitteet, Samsungin ja Huawein Android-älypuhelimet ja Microsoft Surface Duo PC

Yksi viime aikojen näkyvimmistä teknologisista suuntauksista on epäilemättä älypuhelin kahdella näytölläjoka hyödyntää uusia tekniikoita tuodakseen takaisin muotiin puhelinkonseptin, joka oli hyvin kuuluisa vuoden 2000 ensimmäisellä vuosikymmenellä, mutta joka katosi kokonaan käytöstä kosketusnäyttöjen ja nykyaikaisten älypuhelimien myötä.

Ovatko nämä puhelimet todella niin hyödyllisiä kuin sanotaan vai onko pelkkä mainostemppu myydä jotain tupla- tai taitettavalla näytöllä varustettua mallia ilman todellista hyötyä arjessa (etenkin kun otetaan huomioon myyntihinta)?

Kaksinäyttöisten älypuhelimien (jota käytetään usein myös taitettavina minitietokoneina) taustalla oleva tekniikka on erittäin kallista ja herkkä tuottaa, mikä selittää, miksi ne eivät ole vielä tarttuneet eivätkä ole levinneet perinteisten yhden näytön mallien, kuten iPhonen, tapaan.

Tässä oppaassa näytämme sinulle, mitä etuja on vedonlyönnillä a kaksinkertaisella taittonäytöllä varustettu laite ja mitä malleja voimme ostaa tällä hetkelläjotta voidaan tarkastella vain uusimpia malleja ja joka pystyy takaamaan hyvän kestävyyden (taittautuessa) ja hyvän käytettävyyden vaarantamatta klassista käyttöä älypuhelimena (eli suosikkisovellusten asennusta ja käyttöä).

1) Taitettavan älypuhelimen ominaisuudet

Kaksoisnäytöllisen älypuhelimen tai PC:n takaa löytyy futuristinen tekniikka nimeltä POLEDlyhenne, joka identifioi Polymer Organic -LEDit (tai LED-polymeeriorganisaatiot).

Tämä näyttö koostuu Orgaaniset LED-polymeerit kestävät vaihtelevia taivutusasteitavaarantamatta näytön perinteistä toimintaa: itse asiassa näyttö taittuu ja sulkeutuu ilman todellista vauriota, mikä näyttää kuvan selkeästi täysin auki.

Tämän tekniikan ansiosta on mahdollista luoda pieni älypuhelin tai PC, jossa on sisäinen POLED-näyttö (suurin ja yksityiskohtaisin) ja toinen perinteinen näyttö, johon pääsee käsiksi vain, kun se on suljettuna kuin kirja.

2) Kaksinäyttöisen laitteen edut

Ennen kuin jatkamme näkemystä kahden näytön malleista, joita voimme ostaa, meidän on kysyttävä itseltämme tämä kysymys: kuinka monta sovellusta käytämme samanaikaisesti? Jos vastaus on "vähintään 2", kannattaa harkita kahdella näytöllä varustetun laitteen ostamista (oli se sitten POLED tai kaksi erillistä näyttöä), jotta voit työskennellä kahdella sovelluksella samanaikaisesti ilman, että sinun tarvitsee vaihtaa tabletti tai käynnistä perinteinen PC.

Jos käytämme kuitenkin aina ja vain sosiaalisia sovelluksia tai viestisovelluksia, kaksinäyttöiset laitteet ovat enemmän mielijohteesta kuin välttämättömyydestä, joten niihin keskittyminen on täysin henkilökohtainen.
Älypuhelimista, joissa on kaksoisnäytöt ja taitettavat näytöt, voi tulla alan mielenkiintoisin innovaatio, mutta vain jos hinnat laskevat: kun otetaan huomioon, kuinka vaikeaa on luoda taipuva näyttö, kustannukset ovat edelleen aivan liian korkeat vaikuttamaan perinteisten älypuhelimien myyntiin yhdellä näytöllä.

3) Osto-opas

Nähtyään kahden näytön laitteiden takana olevan tekniikan, tästä luvusta löydät kaikki parhaat mallit, joita voit ostaa Amazonistamonille paras ostoalusta myös tehokkuutensa ansiosta PALAUTUSKÄYTÄNTÖ (mitä ei pidä aliarvioida tällaisella laitteella, koska et ehkä pidä siitä).

Samsung Galaxy Z Flip

Paras taitettava älypuhelin on epäilemättä Samsung Galaxy Z Flip4alan todellinen vertailukohta taitettavan 6,7 tuuman Dynamic AMOLED 2X -näytön, 1,9 tuuman Super AMOLED -toissijaisen näytön, Snapdragon 8 Plus Gen 1 -prosessorin, 8 Gt RAM-muistin, 256 Gt:n sisäisen muistin, kahden takakameran ansiosta , etukamera, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, tuki 5G-verkkoille, 3700 mAh akku, pikalataus ja Android 12 -käyttöjärjestelmä.

Jos haluamme tallentaa jotain, voimme myös tarkastella Samsung Galaxy Z Flip3saatavana vastaavilla ominaisuuksilla ja pitkäkestoisella taitettavalla näytöllä.

Samsung Galaxy Z Fold

Myös Samsungilta on mahdollista saada käsiisi laadukas taitettava puhelin: puhumme Samsung Galaxy Z Fold4jossa on 6,2 tuuman ja 7,6 tuuman kaksoistaittuva Dynamic AMOLED 2X -näyttö, Snapdragon 8 Plus Gen 1 -prosessori, 12 Gt RAM-muistia, 512 Gt sisäistä muistia, Gorilla Glass Victus Plus -lasisuoja, 50 megapikselin kolminkertainen takakamera, tuki 5G-verkkoihin, Wi-Fi 6E, USB Type-C 3.2 -portti, 4400 mAh akku ja Android 12 -käyttöjärjestelmä.

Jälleen niille, jotka haluavat säästää, on myös edellinen malli, nimittäin Samsung Galaxy Z Fold3 5Gerinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat modernin ja kestävän taitettavan puhelimen.

Huawei Mate Xs 2

Huawei yrittää hieman murtaa Samsungin valta-asemaa taitettavien puhelimien alalla, kiitos sen Huawei Mate Xs 2.

Tässä älypuhelimessa/tabletissa on 7,8 tuuman joustava OLED-päänäyttö, 6,5 tuuman OLED-toissijainen näyttö, Snapdragon 888 -prosessori, 8 Gt RAM-muistia, 512 Gt sisäistä muistia, 50 megapikselin kolmoiskamera, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 , pikalataustuki, 4600 mAh akku ja HarmonyOS 2.0 -käyttöjärjestelmä (Huawein oma).

Johtopäätökset

Kokoontaitettavia puhelimia voidaan pitää tämän hetken trendinä, Samsung hallitsee ylivoimaisesti eri malleja, joista valita. Suurin huolenaihe näissä puhelimissa on taittuvan näytön kestävyys: taipumisen aiheuttaman vaurion riski on suuri, joten on suositeltavaa olla valmiina vaihtamaan lasi, jos puhelimen taittokohdassa ilmenee ongelmia.

Jos haluamme keskittyä tehokkaisiin älypuhelimiin kuluttaen samalla oikean summan, suosittelemme, että luet oppaamme 10 suosituinta Android-matkapuhelinta, jotka ostetaan tänään.

Indeksi
 1. 1) Taitettavan älypuhelimen ominaisuudet
 2. 2) Kaksinäyttöisen laitteen edut
 3. 3) Osto-opas
  1. Samsung Galaxy Z Flip
  2. Samsung Galaxy Z Fold
  3. Huawei Mate Xs 2
  4. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up