Kuinka muuttaa toimitusosoitetta Amazonissa

Haluammeko lähettää Amazon-tuotteen toiselle henkilölle vai toiseen osoitteeseen? Katsotaanpa, kuinka toimitusosoite vaihdetaan Amazonissa

Jos haluat lähettää lahjan tai tuotteen Amazonista ystävälle, sukulaiselle tai kollegalle, sinun ei tarvitse käyttää kotiosoitettasi, koska Amazon antaa sinun lisätä muita toimitusosoitteita ensisijaisen osoitteen lisäksijoka tarjoaa mahdollisuuden muuttaa osoitetta ennen tilauksen vahvistamista.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka muuttaa toimitusosoitetta Amazonissa ja kuinka valita uusi osoite verkkokauppasivuston osoitekirjaan lisätyistä osoitteista, jotta voimme lähettää muihin osoitteisiin, jos meidän on lähetettävä lahjoja tai olemme päättäneet "lainata" Amazon Prime -tilauksemme joillekin ystäville tai sukulaisille .

Vaihda Amazonin toimitusosoite PC:llä

Jos haluat muuttaa Amazon-toimitusosoitteen tietokoneelta, meidän tarvitsee vain avata mikä tahansa verkkoselain, mene osoitteeseen Amazonin virallinen verkkosivusto ja paina oikeasta yläkulmasta Tilit ja luettelot; Jos emme ole vielä kirjautuneet sisään, tämä on oikea aika syöttää Amazon-tilimme tunnistetiedot.

Kun saavumme tilinhallintasivulle, painamme valikkoa Osoitteetpainamme valikkoa Lisää osoite ja täytämme kaikki uuden lähetyksen aloittamiseen tarvittavat kentät (nimi, sukunimi, puhelinnumero, osoite, postinumero, kaupungin nimi, maakunta ja toimitusohjeet).

Toimenpiteen päätyttyä olemme lisänneet Amazonin osoitekirjaan uuden osoitteen, joka on valmis käytettäväksi tilausten tekemisessä. Jos haluamme heti asettaa uuden osoitteen Amazonin oletustoimitusosoite palataan ruutuun Tilit ja listat -> Osoitteet sitten painamme kohdetta Oletusasetuksenajoka on kaikkien muiden lisäosoitteiden alla (se ei ole ensimmäisessä lisätyssä osoitteessa, koska se on asetettu oletukseksi tiliä luotaessa).

Jos haluat muuttaa osoitetta tilauksen aikana, paina oikeasta yläkulmasta Kärrynapsauta painiketta Jatka tilaamista ja tilauksen yhteenvetonäytössä painamme -painiketta Muokata osan vieressä Toimitusosoitejoten voit muuttaa Amazonin toimitusosoitetta vain kyseiselle tilaukselle.

Vaihda Amazon-toimitusosoite puhelimessasi

Jos rakastamme ostaa Amazonista puhelinsovelluksella (saatavilla Android ja varten iPhone) voimme muuttaa toimitusosoitetta nopeasti avaamalla sovelluksen, painamalla alareunassa olevaa pikkumies-kuvaketta, painamalla valikkoa tilinivalitsemalla valikon Osoitteet ja valitse jokin jo olemassa olevista osoitteista.

Eikö meillä ole uusia osoitteita? Ei hätää: painamme ylhäältä lisää uusi osoitetäytä kaikki vaaditut kentät ja vahvista lopuksi painamalla Lisää osoite -painiketta.

Voit muuttaa Amazonin oletusosoitetta napauttamalla painiketta Muokata Käytettävän osoitteen alla rastita merkintä Käytä oletusosoitteena ja paina lopuksi Tallenna muutokset vahvistaa.

Kuinka käyttää Amazon Lockeria

Koti- tai työosoitteiden lisäksi voimme käyttää myös AmazonLocker vastaanottaa tiettyjä tavaroita joutumatta odottamaan kuriiria kotona tai toimistossa.

Käyttääksesi a Amazon Locker uutena toimitusosoitteena Amazonissa PC:ltä meidän tarvitsee vain avata valikko Osoitteetpaina Lisää osoite ja paina lopuksi Etsi Amazonin noutopaikka lähelläsi; kännykällä sen sijaan paina vain kohdetta Lisää uusi noutopiste valikon sisällä Osoitteet.

tuotteessa tarjoamalla pääsyn sijaintiin, voimme nähdä käytettävissä olevat noutopisteet, mukaan lukien AmazonLocker (joilla on yleensä outoja oikeanimiä). Kun olet valinnut Amazon Lockerin, teemme tilauksen tavalliseen tapaan; Heti kun tilaus on saapunut Lockeriin, käytämme viivakoodia tai numerokoodia (vastaanotettu sähköpostitse) avataksesi tilauksellemme omistetun laatikon.

Muistutamme sinua siitä Amazon Lockers voi säilyttää paketteja enintään 3 päivää ja että kaikki tuotteet eivät sovellu lähetettäviksi Amazon Lockeriin (johtuen kokoongelmista tai lähetettävien tuotteiden sisäisestä vaarasta); parempi tarkistaa heti tilauksen yhteydessä, onko kaikille valituille tuotteille mahdollista valita Amazon Locker.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme osoitteessa kuinka Amazon Lockeria käytetään toimituksiin.

Johtopäätökset

Toimitusosoitteen muuttaminen Amazonissa on todella yksinkertaista ja ratkaisevaa niille, jotka antavat monia lahjoja tai tekevät monia tilauksia kolmansien osapuolten puolesta. Itse asiassa Amazon antaa sinun hallita osoitteiden "osoitekirjaa", josta voit valita tilauksen aikanajotta voimme aika ajoin valita, minne pakettimme saapuu (myös työaikojen tai lomapäivien perusteella).

Aina Amazon-lähetysten ja -pakettien kohdalla voimme lukea oppaitamme kuinka välttää toimituskulut Amazonissa Älä viitsi mitä tehdä, jos Amazon-paketti ei tule perille tai se puuttuu.

Indeksi
  1. Vaihda Amazonin toimitusosoite PC:llä
  2. Vaihda Amazon-toimitusosoite puhelimessasi
  3. Kuinka käyttää Amazon Lockeria
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up