Katso, kuka lopettaa seuraamisen Facebookissa ja Instagramissa

Sovellukset ja laajennukset, joiden avulla voit tarkistaa, ketkä Facebook-ystävät ja Instagram-seuraajat lopettavat seuraamme

Yhä useammat käyttäjät pitävät siitä tarkista ystävien tai "seuraajien" lukumäärä tunnetuimmista sosiaalisista verkostoista kuten Instagram ja Facebook, tarkistamalla erityisesti käyttäjät, jotka ovat lopettaneet seuraamisen tai jotka eivät ole enää ystäviämme. Näiden tietojen saaminen ei ole helppoa, ja monia yksityisyyttä loukkaavia sovelluksia ja palveluita on siepattu vuosien varrella.
Jos yritämme tulla tunnetuiksi sosiaalisessa mediassa, on aina hyvä idea tarkistaa kuinka moni käyttäjä hylkää profiilimme, jotta huomaamme virheet ajoissa ja muutamme profiilin luonnetta tai tarjottavan sisällön tyyppiä.

Onneksi monet sovellukset ja palvelut on suljettu vuosien varrella ja yksityisyyden taso on lisääntynyt huomattavasti tunnetuimmissa sosiaalisissa verkostoissa. Nyt voit käyttää vain varmoja tapoja nähdä kuka lopettaa seuraamisen Facebookissa ja Instagramissa.

Tarkista, kuka lopettaa seuraamisen Facebookissa

Siitä, kuinka voit seurata, kuka poistaa sinut Facebookissa, kokonaisia ​​verkkosivuja on syntynyt täynnä huijaussovelluksia ja tietokoneviruksia, jotka varastivat tilisi ja tekivät sosiaalisen median käytön mahdottomaksi! Onneksi nämä huijaussovellukset ovat nyt kadonneet lähes kokonaan, mutta voimme silti tarkistaa kuka ei ole enää yksinäinen ystävä Facebook-sivun avaaminen.
Facebook-sivun avulla voimme luoda yhteisen tilan keskustella sivustosta, tietystä aiheesta tai yrityksestämme ja hankkia arvokkaan työkalun Näkemyksiäjoka osoittaa selkeästi seuraajamme, jotka olemme menettäneet viimeisen jakson tai viimeisen vuoden aikana.

Niiden, jotka välittävät erityisen sivun seuraajamäärästä, on päästävä osioon Näkemyksiä, näkyy vasemmassa sivupalkissa heti, kun pääsemme Facebook-sivullemme. Napsauta avautuvassa ikkunassa Julkinen Katsotaanpa sivusta tykänneiden ihmisten määrää. On selvää, että päästäksemme näihin tietoihin meidän on oltava sivun ylläpitäjiä tai ylläpitäjiä.

Jos haluamme sivun sijaan tarkistaa, kuka on lopettanut henkilökohtaisen profiilimme seuraamisen (varsinkin jos tiedämme lähimpien ystäviemme nimet), avaa Facebook-sivusto, kirjaudu sisään tilillämme, paina vasemmassa yläkulmassa valikossa Ystävätnapsauta Kaikki ystävät ja etsi tietty ystävä vasemman yläkulman hakupalkin avulla.

Tarkista, ketkä eivät seuraa meitä Instagramissa

Instagramissa voimme seurata käyttäjiä, jotka lopettavat sivumme seuraamisen mobiilisovelluksella FollowMeter Instagramillesaatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone.
Asentamalla FollowMeterin Instagramiin voimme aktiivisesti ja jatkuvasti seurata Instagram-sivumme seuraajia, tarkistaa seuraajien lukumäärän ja yleisömme luonteen, saada ilmoituksen, kun saamme uusia seuraajia ja (erittäin hyödyllinen toiminto tarkoituksiin oppaasta) saada ilmoitus, kun tietty seuraaja lopettaa seuraamisen.

Sovellus liittyy aktiiviseen Instagram-profiiliin ja aloita valvonta siitä hetkestä lähtien, kun se on puhelimessa: emme voi siis valvoa kadonneita seuraajia ennen sovelluksen käyttöä, joten on suositeltavaa asentaa se mahdollisimman pian ja määrittää se käyttämään profiiliamme, jotta voimme aina pitää sen valvottavana.

Johtopäätökset

Yllä esitetyt menetelmät ovat tällä hetkellä ainoat todella tehokkaat näkevät, kuka on lopettanut seuraamisen tai ystävystyneen meihin Facebookissa ja Instagramissa. Instagramille on omistettu sovellus, jota päivitetään jatkuvasti ja joka on erittäin tehokas, kun taas Facebookissa (kun otetaan huomioon aiemmin luodut vakoilusovellukset ja haittaohjelmasivut) ei ole enää mahdollista käyttää mitään laillista sovellusta.

Myös jos Internetissä on muita menetelmiä ja laajennuksia, joilla voit seurata profiileja ja ystäviä, jotka poistavat sinut, emme suosittele niiden käyttöäkoska useimmissa tapauksissa nämä ovat vakoilusovelluksia tai virussovelluksia, jotka varastavat henkilöllisyydet julkisissa profiileissa ja julkaisevat tarinoita ja viestejä puolestamme rikkoen käytännössä kaikkia tietosuojasääntöjä.

Jotta saat parhaan hyödyn oppaassa näkyvistä kahdesta sosiaalisesta verkostosta, suosittelemme, että luet myös oppaat kuinka rajoittaa facebook-sovelluksen käyttöä Ja kuinka yhdistää Facebook- ja Instagram-profiilit.

Jos meillä kuitenkin on ongelmia ystävien kanssa, jotka ovat estäneet meidät Facebookissa tai WhatsAppissa, voimme hallita tilannetta lukemalla ohjeista nähdä kuka esti minut Messengerissä, vaikka he olisivat ystäviä Facebookissa ja miten selvitä kuka esti minut whatsappissa.

Indeksi
  1. Tarkista, kuka lopettaa seuraamisen Facebookissa
  2. Tarkista, ketkä eivät seuraa meitä Instagramissa
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up