Kopioi lapsilukko tililtä toiselle Macillasi

Macin lapsilukkotoiminnon avulla voit asettaa rajoituksia Macin tileillesi. Ominaisuuden avulla voit päättää, mitä tietty käyttäjätili voi tehdä ja mitä ei voi tehdä koneellasi. Pohjimmiltaan se on tapa suojata Mac-tietokoneesi epämiellyttäviltä toiminnoilta.

Jos sinulla on useita tilejä Macissasi, olet saattanut jo ottaa lapsilukkoominaisuuden käyttöön näille tileille. Ja nyt, jos olet juuri luonut uuden tilin Mac-tietokoneellesi ja haluat käyttää samoja lapsilukkoasetuksia, voit käyttää Macin Kopioi lapsilukko ominaisuus kopioidaksesi asetukset tililtä toiselle.

Kopioi lapsilukko tililtä toiselle Macissa

Aiot käyttää Järjestelmäasetukset-paneelia työn suorittamiseen.

1. Napsauta Apple-logoa näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse vaihtoehto, jossa lukee "Järjestelmäasetukset...".

2. Kun järjestelmäasetuspaneeli käynnistyy, napsauta vaihtoehtoa "Lapsilukko". Siellä voit hallita Macin eri tilien lapsilukkoa.

3. Napsauta riippulukon kuvaketta paneelin alaosassa, kirjoita järjestelmänvalvojan käyttäjänimesi ja salasanasi ja napsauta "Avaa lukitus", jotta voit muokata lapsilukkoasetuksia.

4. Napsauta käyttäjätiliä, jonka olet jo ottanut käyttöön Lapsilukko-kohdassa.

Kun olet valinnut tilin, napsauta alareunassa olevaa asetuskuvaketta ja valitse "Kopioi asetukset [username]" (jossa käyttäjätunnus on valitsemasi tilin käyttäjätunnus).

5. Valitse äskettäin luotu tili, johon haluat kopioida lapsilukkoasetukset. Napsauta tiliä yhdellä napsautuksella, ja se valitaan. Napsauta sitten painiketta, jossa lukee "Ota lapsilukko käyttöön".

6. Kun lapsilukko on otettu käyttöön uudelle tilille, valitse se napsauttamalla tilin nimeä luettelossa ja napsauta sitten alareunassa olevaa asetuskuvaketta ja valitse Liitä asetukset [username]."

7. Kun asetukset on liitetty, napsauta alareunassa olevaa lukkokuvaketta estääksesi muut muutokset.

Johtopäätös

Jos haluat käyttää samoja lapsilukkoasetuksia, jotka sinulla jo on yhdelle tilille, toiselle Mac-tilillesi, yllä olevan oppaan pitäisi auttaa sinua tekemään niin.

Indeksi
  1. Kopioi lapsilukko tililtä toiselle Macissa
  2. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up