Kuinka käyttää automaattista korjausta Macin sivuissa? - Analysoi asiakirjojasi

Tällä hetkellä teknologia on mahdollistanut erilaisten edistysten saavuttamisen digitaalisessa mediassa, mikä on epäilemättä parantanut monien ihmisten älyllistä tasoa. Tämän ansiosta dokumenttia kirjoittaessamme voimme luottaa ohjelmiin, kuten Mac Pages, joka tarjoaa erilaisia oikeinkirjoituksen tarkistustyökalut.

Voit ehdottomasti tehdä tämän löytää nopeasti sen viralliselta sivustolta ja lataa se ilmaiseksi, tarjoamme sinulle myös artikkelin, jossa voit oppia eri vaiheet automaattisen Pages-korjaimen määrittämiseen ja käyttämiseen Macissa. kirjoittaa mitä tahansa asiakirjaa liike tai koulu helposti, siististi ja erittäin ammattimaisesti.

Indeksi

  Mikä on oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkistuskomento?

  Ei ole parempaa tyytyväisyyttä kuin mahdollisuus luoda asiakirjoja helppokäyttöisten työkalujen avulla ja saada loistavia tuloksia. Tämän vuoksi Pagés tuo sinulle joitain komentoja, joilla voit tarkistaa oikeinkirjoituksen ja kieliopin, joilla voit kirjoittaa samalla kun tarkistat tekstin oikeinkirjoituksen automaattisesti tai manuaalisesti ja jopa voit saada sen iOS-laitteellesi.

  Tämä toiminto tulee varmasti voit nähdä tekstissä tehdyt virheet, ohita sanoja, jotka järjestelmä merkitsee virheiksi tai lisää sanakirjaluetteloon sanoja, jotka voivat olla kirjoitettu väärin tai joita käyttöjärjestelmäsi kieli ei tunnista.

  Voit myös seurata helppoa pikakuvaketta, käyttämällä näppäimistön komentoja korjataksesi minkä tahansa haluamasi asiakirjan oikeinkirjoituksen ja kieliopin. Tämä on erittäin nopea tapa selata koko asiakirjaa kirjoittaessasi tekstiä, jotta voit korjata kirjoitus- tai kielioppivirheet käyttämällä helppoa pikanäppäinmenetelmää.

  Kuinka määrittää oikeinkirjoituksen tarkistus?

  Tämä toimenpide on erittäin helppo tehdä Pages-ohjelmalla, sinun tarvitsee vain avata se ja pitää komento painettuna ja valitse sitten kaksoispiste (;) ja jatka näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

  • Kun olet avannut ohjelman ja painanut näppäintä (;) Saat virheen numero yksi. Jos pidät Komento-näppäintä painettuna aina, kun valitset (:) -näppäimen, jatkat virheeseen numero 2.
  • Nyt, jos haluat korjata näkemäsi virheet, sinun on vain tehtävä se napsauta hiiren oikeaa painiketta tai muulla helpommalla tavalla pidä Ctrl-näppäintä painettuna ja napsauta sitten.

  kannettavan tietokoneen käyttöä kotona

  • Lopuksi sinun tulee vain valita korjaus, joka näkyy kontekstivalikossa, tai jos haluat jättää sen huomioimatta dokumentin kirjoittamisen aikana, valitse vaihtoehto "Ohita oikeinkirjoitus" että löydät sen tämän ohjelman toimintovalikosta tai jos haluat lisätä sanan sanakirjaluetteloon, valitse "Opi oikeinkirjoitus".

  Onko suositeltavaa aina hyväksyä korjaajan ehdotukset?

  Asiakirjojen korjaaminen on nykyään erittäin helppoa, koska meillä on useita ohjelmia, jotka helpottavat tätä tehtävää ja antavat meille monipuoliset työkalut, nopeat ja helppokäyttöiset, kuten automaattisen korjauksen aktivoiminen Wordissa ja kirjoitusvirheiden välttäminen.

  On kuitenkin tärkeää mainita, että meidän on aina pidettävä mielessä asiakirjojen kielioppia tarkistaessamme meidän ei pitäisi luottaa täysin tuloksiin järjestelmän jättämä. Koska tuloksia tuotetaan usein, tietyille sanajoukoille jää virheitä, mikä ei välttämättä ole virhe.

  Voi myös olla kielioppivirheitä, joita ei ole korostettu asiakirjassa, koska niitä saattaa olla virheellinen kielityyppi käyttöjärjestelmässäsi tuolloin. Siksi kaikki kielioppitarkistukset tulisi ottaa avuksi tai ehdotukseksi todellisen korjauksen sijaan.

  Kuinka voin lisätä tai poistaa sanan hyväksytystä sanakirjasta?

  Sanojen poistaminen tai lisääminen hyväksyttyyn sanakirjaan on helppoa. Noudata näitä yksinkertaisia ​​ohjeita Ilman kirjoitusvirheitä kirjoitetut asiakirjat:

  • jotta voit lisätä sanan sinun on painettava ohjausnäppäintä ja napsauta sitten asiakirjassa näkyvää sanaa ja valitse sitten kohta, jossa lukee "Opi sana", joka sijaitsee toimintovalikossa. Ja sitten sana ilmestyy tämän ohjelman ja muiden sovellusten käyttämään Mac-sanakirjaan.
  • Voit poistaa sanan pitämällä Ctrl-näppäintä painettuna ja napsauttamalla sitten asiakirjassa näkyvää sanaa ja valitse kohta, jossa lukee "Hylkää oikeinkirjoitus" sijaitsee pikavalikosta.

  mac os -tunnus

  Kuinka voit aktivoida oikeinkirjoitus- ja kielioppiikkunan?

  Nykyään on välttämätöntä, että meillä on ohjelmia, joiden avulla voimme korjata kaikki työt automaattisesti kirjoitusvirheiden välttämiseksi. Siksi, jos se mitä haluat aktivoi oikeinkirjoitus- ja kielioppiikkuna Mac Pages -ohjelmassasi ja noudata sitten näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

  • Siirry vaihtoehtoon Järjestelmäasetukset napsauta sitten näppäimistöä ja tekstivaihtoehtoa ja valitse sitten ruutu "Korjaa oikeinkirjoitus automaattisesti"
  • Kun olet aktivoinut tämän toiminnon, tietokoneesi käyttöjärjestelmä korjaa automaattisesti asiakirjassa väärin kirjoitetut sanat, voit myös lisätä kirjainyhdistelmiä, jotka haluat korvata joillain sanoilla tai kokonaisilla lauseilla.
  • On toinenkin yksinkertainen tapa aktivoida oikeinkirjoitus. Tätä varten voit painaa ⌘-näppäintä yhdessä välilyönnin kanssa, jolloin Spotlight-hakuosio avautuu. Kun näet palkin näytöllä, kirjoita järjestelmäasetukset-näppäimistö-teksti ja valitse ruutu "korjaa oikeinkirjoitus automaattisesti".
  • Tällä tavalla voit aktivoida automaattisen korjauksen Macissa tai jos haluat poistaa sen käytöstä Android-laitteellasi, sinun on avattava sovellus ja valittava painosvaihtoehto ja napsauta sitten oikeinkirjoitusta ja kielioppia.
  • Lopuksi, valita oikeinkirjoituksen automaattisesti ja sitten deaktivoi se. Tällä helpolla tavalla voit automaattisesti aktivoida asiakirjojen korjauksen, jotta voit saavuttaa täydelliset painokset ilman virheitä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up