Kuinka lisätä taulukoita tai luetteloita TextEditiin Macissa? - Tunne työkalusi

Nykyään on erittäin hyödyllistä luoda ja muokata TXT-tiedostoja iOS-laitteella tai lisätä taulukoita tai luetteloita suoraan Macin sisäänrakennetussa tekstidokumenttieditorissa. Tämän hyödyllisen työkalun ansiosta voit luoda omia taulukoita tai luettelot, joita voit lähettää sähköpostitse jaa asiaankuuluvat tiedot yhteystietojesi kanssa ammattilaisia. Tässä artikkelissa kerromme yksityiskohtaisesti kaikki vaiheet, jotta voit suorittaa tämän tehokkaasti ja hyvin yksinkertaisella tavalla.

Indeksi

  Kuinka voit lisätä taulukon ja hallita sen sisältöä TextEditissä?

  Taulukon lisääminen ja sisällön hallinta TextEditillä on itse asiassa hyvin yksinkertainen toimenpide. Joten ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata sovellus ja napsauttaa asiakirjan paikka, johon haluat sijoittaa pöydän. Sitten sinun on napsautettava uudelleen Muotoile, jotta muokkausruutu tulee näkyviin. Myöhemmin sinun on suljettava ikkuna palataksesi alkuperäiseen asiakirjaan.

  Kun olet tehnyt tämän, näet, että voit syötä taulukko ja tee kaikki tarvitsemasi säädöt, joko kopioimalla ja liittämällä tekstejä Maciin tai muuttamalla rivien ja sarakkeiden määrää tarpeidesi mukaan. Kaikki tämä on mahdollista, kun käytät ohjaimia, jotka tulevat näkyviin, kun valitset taulukon ja napsautat Muotoile.

  Jos haluat liittää taulukkosi soluja

  Nyt taulukon solujen yhdistämiseksi on tärkeää avaa TextEdit-sovellus ja etsi valikosta vaihtoehto, jossa lukee Muoto. Seuraavaksi näet useita vaihtoehtoja ja sinun on löydettävä se, jossa lukee Liitä solut. Joten kun olet valinnut kolme tai useampia soluja taulukosta, voit ottaa muutokset käyttöön laatikko, jossa lukee Sovita soluja ja valmis. Voit myös jakaa niihin liittyvät solut Muoto-kohdasta.

  Taulukon lisääminen toisen taulukon sisään

  Jos aiot lisätä taulukon toisen taulukon sisään painottaa sisältöäsi enemmän Kun käytät ylimääräisiä soluja ja sarakkeita, sinun on avattava TextEdit-sovellus uudelleen Macissa ja napsauta sitten solua, johon haluat tehdä muutoksia taulukkoon.

  Nyt sinun on löydettävä Muoto ja taulukko -vaihtoehto, jotta voit valita Lisää taulukko -painikkeen. Tämän ansiosta se erilaisia ​​vaihtoehtoja näytetään joka auttaa sinua käsittelemään sarakkeita ja rivejä niin, että ne sijoitetaan toisen taulukon päälle. Samoin voit käyttää ohjaimia sovittaaksesi tekstin tasauksen, josta tulee asiakirjasi päähenkilö.

  luo taulukoita ja mukauta tekstejä ja värejä Macista

  Kuinka muokata pöytäsi värejä ja fontteja?

  Jos haluat antaa pöydällesi miellyttävämmän ilmeen, siirry sen asettamisen jälkeen kohtaan Muoto – Taulukko. Täältä voit määritä asetukset ja pelaa väreillä, taustat, fontit ja jopa taulukon reunukset, mikä tekee niistä houkuttelevampia. Voit suorittaa tämän toimenpiteen niin monta kertaa kuin haluat, kunnes olet tyytyväinen tuloksiin.

  Tämän lisäksi voit käytä rich text -muotoa taulukoissasi joka antaa asiakirjoillesi näyttävämmän ulkonäön. Tietenkin TextEditissä tämä asetus on oletuksena, mutta voit muuttaa sitä. Kaikki tämä napsauttamalla Muotoile ja sitten Luo rich text.

  Mitä vaiheita sinun tulee noudattaa luettelon tekemiseksi TextEdit-tiedostoihisi?

  Tiedämme, että alaindeksien kirjoittaminen Wordissa on erittäin hyödyllistä, ja tämä näkökohta ei ole kaukana luetteloista, jotka voidaan tehdä TextEditissä ja jotka täyttävät samat toiminnot. Luodaksesi oman tiedostoluettelon, sinun on ensin tehtävä päästä valikkopalkkiin kunnes löydät painikkeen, jossa lukee Format – List. Sieltä voit nyt avata muotoruudun mukauttaaksesi eri vaihtoehtoja, jotka ilmoitamme alla.

  oikea tapa tehdä luetteloita tekstieditorissa Macissa

  Kuinka laittaa luoti tai alkunumero?

  Kun olet lisännyt luettelon, kun sinulla on jo teksti, tai aiemmin TextEditin muotoruudun kautta, voit nyt jatkaa lisäämällä luettelomerkkejä tai numeroita, jotka auttavat sinua ylläpitää parempaa järjestystä asiakirjassa. Tätä varten sinun on valittava merkin tyyli luettelosta, ja sieltä näet joukon käytettävissä olevia vaihtoehtoja, jotka mukautuvat välittömiin tarpeisiisi.

  Miten liiteluettelo asetetaan?

  Ensinnäkin sinun tulee tietää, että sulkevaa listamerkkiä käytetään ennen aliluettelomerkkiä ja voit aseta se, kun olet kirjoittanut Format. Lisäksi on mahdollista muokata kiertoluetteloita milloin haluat, jos avaat Muoto ja siirryt sitten valikkorivillä kohtaan List. Muista, että kun teksti on valittu, siitä tulee luettelo ja lisätäksesi sen, sinun tarvitsee vain painaa Enter.

  Kuinka voit tallentaa TextEdit-tiedoston Mac-tietokoneellesi?

  Oletko jo luonut ja mukauttanut luettelot ja taulukot TextEditissä onnistuneesti? On erittäin tärkeää, että tallenna nämä tiedostot oikein jotta voit käyttää niitä tulevaisuudessa. Et halua, että kaikki työsi hedelmät menetetään, koska et tiedä, miten tämä toimenpide suoritetaan. Joten sitä varten sinun on valittava ikkuna, jossa lukee Tiedosto ja napsauta sitten Tallenna. Muista, että sinun on lisättävä nimi, joka tunnistaa asiakirjasi, ja lisättävä tarrat.

  On myös tärkeää, että valitset tiedostosi sijainti ja muoto Tallenna se sitten kansioon, jossa lukee TextEdit – iCloud. Lopuksi sinun on vain vahvistettava valintasi napsauttamalla Tallenna.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up