Kuinka korjata musta näyttö iPhonessa

Surullisen ja tunnoton musta näyttö, joka tunnetaan myös nimellä Black Screen of Death, on yleinen ongelma iOS-laitteissa. Mikään ei ole pelottavampaa kuin äkillinen musta näyttö iPhonen käyttäjälle, koska se voi tarkoittaa, että heidän puhelimellaan on vakavia vaurioita. Jos törmäät kuoleman mustaan ​​ruutuun, älä paniikkia. Voit yrittää saada puhelimesi toimimaan uudelleen muutamalla ratkaisulla.

Liittyvät Onko sinulla hidas iPhone? Kuinka tarkistaa, seuraaiko Apple iPhoneasi

Indeksi

  1. Lataa akku

  Uskokaa tai älkää, puhelimen akku voi olla tyhjä. Jos iPhonen akku on täysin tyhjä, et näe osoitinta, joka kehottaa sinua lataamaan puhelinta. Kokeile liittää se lähimpään pistorasiaan ja anna sen latautua hetkeksi. Jos virtakatkos aiheutti mustan näytön ongelman, sinun pitäisi nähdä akun latauskuvake muutaman tunnin kuluttua.

  2. Käynnistä iPhone uudelleen

  Jos et usko, että akku aiheuttaa mustan näytön tai jos puhelin ei vastaa edes latauksen jälkeen, yritä käynnistää se uudelleen. Uudelleenkäynnistys tai "pehmeä nollaus" sulkee avoimet sovellukset ja käynnistää puhelimen uudelleen. Uudelleenkäynnistys voi auttaa herättämään vastaamattomat puhelimet pitämällä tiedot ennallaan.

  • Käynnistä iPhone 6S, iPhone 6 tai vanhempi iOS-laite painamalla "Sleep / Wake" -painiketta ja Koti-painiketta kymmenen sekuntia ja odota, kunnes Apple-logo ilmestyy näytölle.

  • Pidä iPhone 7- ja iPhone 7 Plus -laitteissa lepo- / herätys- ja äänenvoimakkuuden vähennyspainikkeita painettuna kymmenen sekunnin ajan ja odota, kunnes Apple-logo ilmestyy näytölle.

  • Paina iPhone 8, iPhone 8 Plus ja iPhone X -painiketta ja vapauta se nopeasti Lisää äänenvoimakkuutta . Paina sitten ja vapauta painike nopeasti. Pienempi äänenvoimakkuus . Pidä lopuksi painiketta painettuna Lepotila 10 sekunnin ajan ja odota, että Apple-logo ilmestyy näytölle.

  3. Palauta tehdasasetukset

  Jos iPhone ei vieläkään vastaa, sinun on ehkä palautettava alkuperäiset asetukset. IPhonen palauttaminen poistaa kaikki laitteen tiedot ja mukautetut asetukset, joten muista varmuuskopioida puhelimesi ennen prosessin aloittamista.

  1. Liitä iPhone tietokoneeseen ja avaa iTunes.

  2. Kun iTunes on tunnistanut puhelimesi, siirry Yhteenveto-kohtaan ja valitse Palauta iPhone. iTunes palauttaa puhelimen alkuperäiset asetukset ja päivittää sen uusimpaan iOS-versioon.

  4. Päivitä tai palauta palautustilassa

  Jos tehdasasetusten palautus ei toimi tai iTunes ei tunnista puhelintasi, voit yrittää pakottaa puhelimesi palautustilaan. Puhelimesi siirtyy palautustilaan luonnollisesti aina, kun päivität uusimpaan iOS-versioon. Puhelimen pakottaminen palautustilaan voi korjata käyttöjärjestelmän vioittumisen, mutta yritä vain, jos sinulla on äskettäinen varmuuskopio.

  1. Liitä iPhone tietokoneeseen ja avaa iTunes.

  2. Käynnistä puhelin uudelleen:

  • Paina iPhone 6S-, iPhone 6- ja aiempia iOS-laitteita lepo- / herätyspainiketta ja Koti-painiketta kymmenen sekunnin ajan. Pidä painikkeita painettuna, kunnes näyttö kehottaa sinua muodostamaan yhteyden iTunesiin.

  • Pidä iPhone 7- ja iPhone 7 Plus -laitteissa nukkumis- / herätys- ja äänenvoimakkuuden vähennyspainikkeita kymmenen sekunnin ajan. Pidä painikkeita painettuna, kunnes näyttö kehottaa sinua muodostamaan yhteyden iTunesiin.

  • Paina iPhone 8, iPhone 8 Plus ja iPhone X -näppäintä ja vapauta nopeasti äänenvoimakkuuden lisäyspainike. Paina sitten ja vapauta nopeasti äänenvoimakkuuden vähennyspainike. Pidä sitten Sleep / Wake-painiketta painettuna kymmenen sekuntia. Pidä painikkeita painettuna, kunnes näyttö kehottaa sinua muodostamaan yhteyden iTunesiin.

  3. Valitse "Päivitä" esiin tulevassa ponnahdusikkunassa, ja iTunes yrittää asentaa iOS: n poistamatta tietojasi. Jos valitset "Palauta", iTunes puhdistaa puhelimesi ja palauttaa sen tehdasasetuksiin.

  Jos et vieläkään pysty käyttämään puhelinta kokeillessasi kaikkia yllä olevia vaiheita, iPhonellasi on todennäköisesti merkittäviä ohjelmisto- tai laitteistovaurioita. Ota yhteyttä suoraan Appleen saadaksesi lisäohjeita iOS-laitteen korjaamiseen.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up