Kuinka korjata ongelma Play-painikkeella Windows 11:ssä?

Oletko turhautunut musiikin soittamisen suhteen? Jos olet täällä, se johtuu siitä, että sinulla on ollut monia ongelmia Windowsin toistopainike, älä huoli, täällä tarjoamme sinulle ratkaisun ongelmiisi nopeasti ja lopullisesti, jotta voit nauttia tietokoneesi käytöstä ilman takaiskuja, milloin tahansa ja nauttia sen toiminnoista täysillä. Liity meihin ja löydä kuinka ratkaista nämä ongelmat.

Indeksi

  Mitä vaihtoehtoja on korjata toisto- ja taukopainike Windowsissa?

  Windows tarjoaa monia etuja, kun kyse on tällaisista ongelmista. Siksi heillä on luotu automaattinen ratkaisumenetelmä älykkäiden avustajien kanssa, vaikka monissa tapauksissa näitä määrityksiä on käytettävä manuaalisesti mahdollisten tietokoneemme sovelluksiin vaikuttavien virheiden korjaamiseksi.

  Automaattiset päivitykset, vanhentuneet ohjainongelmat ja kolmannen osapuolen sovellukset vaikuttavat aina näihin ongelmiin suoritetaan väärin taustalla ja joka estää muita sovelluksia toimimasta, täältä löydät useita tapoja ratkaista Windowsin toistopainike lopullisesti.

  Korjaa näppäimistöongelmat

  Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on mennä tehtäväpalkkiin ja painaa "Käynnistä"-kuvaketta, kun sisällä siirrymme "asetuksiin", joten etsimme "Järjestelmä" -vaihtoehtoa, kosketamme "vianmääritys" -osiota tässä pudotuksessa. alas ikkuna etsimme 'näppäimistö'-vaihtoehtomme ja jatkamme vikojen analysointia, jotta Windows korjaa ne suorittamalla ratkaisijan.

  Määritä Käynnistä-valikko PowerShellin kautta

  Määrittääksesi sen PowerShellin kautta, meidän on painettava Windows + X -näppäimiä. avaa asetusluettelon jossa meidän on painettava komentokehotteita (järjestelmänvalvoja) tai Windows powershell (järjestelmänvalvoja)', suoritamme powershellin kirjoittamalla seuraavat komennot: 'sfc /scannow, dism.exe /online /cleanup-image /scanhealth', 'dism exe /online /cleanup-image /restorehealth", "dism.exe /online /cleanup-image /startcomponentcleanup".

  toistaa ääniä kannettavasta tietokoneesta

  Pakota sovellukset sulkemaan

  Päivitetyt kolmannen osapuolen sovellukset ja ohjelmat tai ohjaimet, voi vaikuttaa vakavasti päätoimintoihin sovelluksesta, jonka haluamme käynnistää, ja on suositeltavaa pakottaa pysäyttämään taustalla toimivat sovellukset sen selvittämiseksi, vaikuttavatko muut sovellukset soittimeemme tästä syystä.

  Meidän on siirryttävä tehtäväpalkkiin napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella ja etsimällä "tehtävänhallinta" -vaihtoehto, voimme myös tehdä sen painamalla Ctrl + Alt + Del -näppäimiä ja kosketamme järjestelmänvalvojassa vaihtoehtoa " lisätietoja" ja Prosessit-välilehdessä jatkamme hakemusten viimeistelyä jotka toimivat taustalla, eli sellaiset, joita emme tällä hetkellä käytä.

  Pakottamalla tarpeettomat sovellukset sulkeutumaan annat muiden sovellusten toimia kunnolla ilman tarvetta lataa tai asenna uudelleen sovellus, joka esittää virheitä, ja tämä mahdollistaa sen, että uudelleenkäynnistyksen yhteydessä se toimii normaalisti, kun sovellus asennettiin ensimmäisen kerran.

  Päivitä ajurit

  Päivittääksemme ohjaimen meidän on siirryttävä Windowsin "hakukoneeseen", kirjoittamalla sanat "laitehallinta", voimme myös painaa Windows + x -näppäimiä ja näkyviin tulee ikkuna lisävaihtoehdoilla ja painamme laitehallintaakun olemme järjestelmänvalvojan sisällä, siirrymme "ääni- ja videoohjaimet ja peliohjaimet" -osioon ja napsautamme "High Definition audio" -laitetta.

  On otettava huomioon, että ajuria manuaalisesti päivitettäessä on tarpeen tunnistaa ajurin malli ja selvittää, sopiiko se asennukseesimonet valmistajat ovat suunnitelleet ajurit jokaisen sirun mukaan ja tunnistamalla ohjaimen vältämme asennuksen aikana esiintyvät ongelmat. ohjelmia, kuten Drivers Booster jonka avulla voit tunnistaa ajurin tyypin ja päivittää sen tarvittaessa.

  video- ja äänisoitin tietokoneessa

  Yleisimmät äänisoittimissa näkyvät viat voivat johtua ajurin puutteesta, koska nämä ajurit ovat vanhentuneita tai vanhentuneita, Se johtuu myös näiden asennettujen tai päivitettyjen ohjaimien yhteensopimattomuudesta, minkä vuoksi on suositeltavaa peruuttaa prosessi, jos ohjaimen päivittäminen epäonnistuu.

  Meidän on käännettävä prosessi mene laitehallintaan ja siirry kohtaan Ääni- ja videoohjain ja pelilaitteet ja Teräväpiirto-äänilaite-kohdasta etsimme Ohjain-välilehden. Siksi napsautamme "Palauta edelliseen ohjaimeen", jos päivityksen jälkeen ilmenee ongelmia.

  Mitä tehdä, jos painikevirhe johtuu Windowsin ohjelmistopäivityksestä?

  Monissa tapauksissa voidaan määrittää, johtuuko se ohjelmisto-ongelmasta vai päivitetystä ohjaimesta, tämä voidaan määrittää vikasietotilan käynnistyksen kautta tietokoneellasi, tätä varten koneemme on hallittava ja kun se on käynnistysprosessissa, painamme jatkuvasti F8-näppäintä, kunnes tumma ruutu tulee näkyviin ja näyttää meille "safe mode" -vaihtoehdon, käynnistämme sen tilan ja jos laite toimii normaalisti , tämä johtuu päivityksen epäonnistumisesta.

  videomuototyypit

  Tässä tapauksessa on tarpeen käynnistää "ihmisrajapintapalvelimet" ja jatkaa siitä manuaalinen tapa korjata tämäntyyppinen ongelmatätä varten meidän on jätettävä näppäinyhdistelmät 'Windows + R', kun suoritettavan sisällä kirjoitamme sanat 'services.msc' ja painamme 'accept', löydämme sen myös tehtäväpalkista, Windows-kuvakkeesta 11, ja ikkunan sisällä napsautamme hakukonetta ja kirjoitamme "palvelut".

  Siksi, avattavan luettelon sisällä etsimme 'ihmisen käyttöliittymän laitepalvelua', 'Yleiset'-välilehdellä napautamme 'käynnistystyyppi' ja vaihdamme 'automaattiseen' -vaihtoehtoon, tällä kertaa napautamme 'Aloita' tehtyjen ehtojen soveltaminen ja hyväksyminen. Ja monissa tapauksissa tietokone on käynnistettävä uudelleen, kun tämä prosessi on suoritettu.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up