Kuinka korjata "Tämä sivusto ei voi tarjota suojattua yhteyttä"

Onko virhe "ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR ”tai” Tämä sivusto ei voi tarjota suojattua yhteyttä ” joka olisi sama. Se on ongelma, joka ilmestyy ajoittain ja jota kukaan ei odota. Siksi monilla ei ole aavistustakaan kuinka korjata se.

Älä huoli, koska tässä artikkelissa aiomme puhua tästä aiheesta ja kaikista asioista kuinka korjata Tämä sivusto ei voi tarjota suojattua yhteyttä ”muutamassa helpossa vaiheessa.

Miksi virhe näkyy?

Ensimmäinen asia, joka meidän on ymmärrettävä, on tämän virheen syy. Totuus on, että tämä virhe voi näyttää joko todella turvalliselta verkolta tai jos verkko on epävarma. Ei tiedetä varmasti, miksi se näkyy. Mutta me tiedämme, miten se ratkaistaan, vaikka tähän on olemassa joitain menetelmiä, ja sinun on kokeiltava jokaista niistä, kunnes saavut sen, joka toimii tehokkaasti sinulle.

Päivämäärä ja aika

Vaikka tämä virhe näkyy Smart TV: ssä, paras tapa ratkaista se ja useimmissa tapauksissa toimii ilman muita menetelmiä on muuttaa päivämäärää ja aikaa.

On käynyt ilmi, että se on perustavaa laatua tarkista, että päivämäärä ja kellonaika ovat oikein. Että ne on hyvin konfiguroitu. Ihannetapauksessa se olisi asetettava automaattisesti ja GTM olisi sijoitettava oikein. Sinun on varmistettava, että asia on näin. Jos et tiedä, että GTM on maasi, voit etsiä luettelosta tai tehdä hakuja Internetistä. Esimerkiksi: Argentiinassa GTM on +3.

Tyhjennä selaimen välimuisti

Jos ensimmäinen menetelmä ei toiminut, se voi johtua siitä, että selaimen välimuisti ei salli sen tarkastelua. Myös selaimen välimuistin tyhjentäminen ajoittain voi korjata muita virheitä.

Samalla tavalla kuin se tapahtuu mobiililaitteiden sovellusten kanssa, milloin kerätä liikaa tiedostoja välimuistiin, se voi alkaa tuottaa yhtä tai toista virhettä. Joten tyhjennä Chromen, Firefoxin jne. Välimuisti. Se on toinen tapa ratkaista SSL -yhteysvirhe.

Selkeät SSL -tilat

Jos edellä mainitut menetelmät eivät toimi. Mitä voit tehdä, on selaimen SSL -tilan tyhjentäminen. Näemme sen yksityiskohtaisesti alla.

Ensinnäkin sinun on siirryttävä kolmeen kohtaan, jotka ovat Chromen näytön oikeassa yläkulmassa.

Ponnahdusvalikko avautuu muutamalla vaihtoehdolla. Meitä kiinnostava on melkein lopussa "Asetus”.

Uusi välilehti avautuu ja sisältää erilaisia ​​vaihtoehtoja. Sinun on napsautettava, missä lukee "Lisäasetukset”.

Etsi sitten vain osio "Avaa välityspalvelin"Ja mene siihen osioon.

Täältä näet, että välilehti nimeltä "Ominaisuudet: Internet"Napsauta vain siellä, missä se lukee"Sisällys"Ja paina sitten"Tyhjennä SSL -tila”.

Virustorjunta

Virustentorjunnan idea on suojata meitä kaikentyyppisiltä haittaohjelmilta tai uhilta, jotka yrittävät tartuttaa meidät. Ilmeisesti verkkosivusto vanhentunut protokolla on uhka tai ainakin virustorjunta pitää sitä sellaisena. Joten se estää sivuston ja viesti tulee näkyviin.

Mitä voit kokeilla, jos haluat todella päästä mainittuun verkkosivustoon ja pidät sitä luotettavana, on poistaa virustorjunta käytöstä. Ja sanon, että jos pidät sitä luotettavana ja todella sen arvoisena, koska näin teet ilmeisesti riskin. Virustentorjunta estää sen jostain.

Ihannetapauksessa sinun pitäisi poistaa virustorjunta hetkeksi käytöstä, tarkistaa, onko ongelma juuri tämä, ja aktivoida se uudelleen heti, kun olet käynyt sivustolla. Ei ole suositeltavaa tehdä niin, mutta ainakin poistat epäilyksen siitä, onko se virustentorjunta.

"Tämä sivusto ei voi tarjota suojattua yhteyttä"

Jos kaikki edellä mainitut eivät toimineet. Sitten ei ole enää mitään tehtävissä, koska vika on sivuston omistajassa. Jos tunnet sivuston omistajan, voit yrittää lähettää hänelle viestin SSL -virheen korjaamiseksi niin, että portaali näkyy uudelleen. Muuten sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin etsiä vaihtoehto monista Internetissä olevista.

Indeksi
  1. Miksi virhe näkyy?
  2. Päivämäärä ja aika
  3. Tyhjennä selaimen välimuisti
  4. Selkeät SSL -tilat
  5. Virustorjunta
  6. "Tämä sivusto ei voi tarjota suojattua yhteyttä"

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up