Kuinka poistaa tai lopettaa Dropbox -kansion jakaminen muiden käyttäjien kanssa

Monet meistä ovat nähneet tai saaneet jonkun jakamaan Dropbox -kansion työskennellessään yhteisen projektin parissa. Kuusi kuukautta tai vuotta myöhemmin joku alkaa ladata jaettuun kansioon asiakirjoja, jotka tulevat selvästi valmiista työstä. Jos tämä on sinun tapauksesi Opetamme sinulle, miten voit poistaa tai lopettaa Dropbox -kansion jakamisen.

Tahaton vaihto on todellinen vaara lakimiehille, koska käytämme yhä enemmän palveluja, kuten Dropbox, Box ja SugarSync. Jos joka tapauksessa joku asiakirja, joka on vahingossa jaettu jonkun kanssa, liittyy asianajaja-asiakkaan etuoikeuteen tai työtuotteeseen.

Indeksi

    Kuinka lopettaa kansion jakaminen Dropboxissa?

    Se on helppo määrittää jos Dropbox -kansio jaetaan. Kirjaudu sisään Dropbox -verkkosivustollesi ja katso kansioluetteloa. Jos kansio on jaettu, sen vieressä lukee "jaettu kansio".

    Jos haluat nähdä, kenelle se on jaettu, napsauta kansiota hiiren kakkospainikkeella ja valitse "jaetun kansion asetukset". (Vaihtoehtoisesti avaa kansio ja valitse "jaetut kansioasetukset" näytön yläreunasta). Siellä näet vaihtoehdon näyttää kansion jäsenet.

    Älä unohda Dropboxia asenna joukko päällekkäisiä kansioita paikalliselle tietokoneellesi synkronoidaksesi työpöydän ja verkon. Dropbox -työpöytäversion kansion kuvakkeet näyttävät pienen henkilön kuvan, joka osoittaa, kun kansio jaetaan.

    poista jaetut kansiot dropboxista

    Jos olet kansion alun perin luonut ja jakanut henkilö, voit poistaa kansion jakamisen. Voit tehdä tämän avaamalla jaetun kansion asetukset (napsauttamalla kansiota hiiren kakkospainikkeella) ja valitsemalla 'jäsenet' näyttää ihmisille kansion, jonka kanssa se jaetaan. Sieltä voit "potkia" yksittäisiä jäseniä tai lopettaa koko kansion jakamisen.

    Kun lopetat kansion jakamisen tai potkaiset jäsentä, Dropbox kysyy, haluatko jäsenten säilyttävän kansionsa kopion ja tiedostot työpöydällään. Jos sanot ei tiedostot poistetaan välittömästi verkkosivustoiltasi Dropboxista ja työasemilta, kun he seuraavan kerran synkronoivat Dropbox -kansiot.

    Asialla on toinenkin puoli. Jos sinulla on tiedostoja jonkun muun luomassa kansiossa, voit menettää kyseiset tiedostot. Jos kansion alun perin jakanut henkilö ei jaa sitä, saatat menettää kaiken siihen tallentamasi, vaikka se olisi synkronoitu työpöytäsi kanssa, vaikka aina on jokin tapa palauttaa poistetut tiedostot.

    On kaksi tapaa poistaa jaettu kansio Dropbox -tililtäsi: Poista kansio väliaikaisesti (ja voit lisätä sen myöhemmin uudelleen). Poista kansio pysyvästi.

    Dropboxin käytön edut

    Yksi tämän käytön tärkeimmistä eduista Sovellus on sen saatavuus 24 tuntia vuorokaudessa. Yksi Dropboxin käyttäjistä kiehtovista ominaisuuksista on, että voit käyttää kaikkia tallennettuja tiedostoja milloin tahansa, missä ja milloin tahansa. Tiedostosi ovat siis turvallisempia kuin koskaan.

    lopeta tiedostojen jakaminen dropboxilla

    Nyt, saatavuuden lisäksi, voimme synkronoida kansioita ja kaikenlaisia ​​olemassa olevia asiakirjoja tietokoneellasi tai sovelluksessasi. Tämä jakamismenetelmä tehdään linkkien kautta ja tiedostot siirretään työpöytäsovelluksen ja Dropbox -verkon kautta. Liian voit käyttää synkronointia, jotta muilla on aina uusimmat asiakirjat. Se tarkoittaa, että ne päivitetään jokaisen tehdyn muutoksen yhteydessä.

    Jotkut maailman tärkeimmistä yrityksistä suosittelevat pilvipalvelujen käyttöä verkkopalvelimen kautta käsiteltävän tietoturvan vuoksi. Kuten a tukea, kun suojataan kyseisen yrityksen kaikkia tietoja. Tämä mahdollistaa työasiakirjojen paremman hallinnan.

    Tällä tavalla Dropbox murtautuu liiketoimintaympäristöön, koska se on erittäin hyödyllinen tuotannolle. Näitä toimintoja ja optimaalista suorituskykyä varten rSuosittelemme ostamaan Dropbox Businessin, koska sillä on ominaisuuksiltaan paljon enemmän sopivaa tallennustilaa yritykselle.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

    Go up