Kuinka ladata verkkoselain Windowsissa ilman toista selainta

Useimmat Windows-käyttäjät haluavat asentaa suosikkiverkkoselaimensa, kun he ostavat uuden koneen tai tekevät Windowsin puhtaan asennuksen. Jotkut eivät tiedä, että he voivat asentaa haluamansa selaimen ilman toista. Tässä opetusohjelmassa käsitellään verkkoselaimen lataamista ilman erillistä selainta. Nämä menetelmät ovat riittävän monipuolisia käytettäväksi myös muissa ohjelmistoissa.

Hyvä tietää: jos olet pelien ystävä, tutustu parhaisiin peliselaimiin.

1. Lataa Microsoft Storesta

Yksi Microsoft Storen parannuksista on, että voit nyt ladata muita sovelluksia. Ennen sitä käyttäjät rajoittivat lataamaan vain UWP-sovelluksia, jotka on kehitetty erityisesti Microsoft Storea varten. Tämän muutoksen avulla voit ladata useimmat selaimet ja muut ohjelmistot suoraan Microsoft Storesta. Google Chrome ei kuitenkaan vieläkään ole saatavilla Microsoft Storen kautta.

 1. Käynnistä Microsoft Store.
 2. Etsi haluamasi selain hakupalkin avulla tai kirjoita "Selain" nähdäksesi käytettävissä olevat vaihtoehdot.
 1. Kun olet valinnut ladattavan selaimen, napsauta "Asenna".
 1. Selain alkaa ladata ja asentaa.
 1. Sovellus näkyy Käynnistä-valikossa, mutta se ei välttämättä näy heti. Tässä tapauksessa paina vain Win + S ja etsi se.

2. Käytä Wingetiä

Winget on täydellinen paketinhallinta, jonka avulla voit ladata tai päivittää minkä tahansa sovelluksen kirjoittamalla helpon komennon, Linux-tyylinen. Noudata näitä ohjeita asentaaksesi selaimen Wingetin avulla.

 1. Avaa Windows-haku ja kirjoita "cmd". Älä unohda napsauttaa "Suorita järjestelmänvalvojana" saadaksesi täydet oikeudet.
 1. Kirjoita uuteen ikkunaan winget ja sen jälkeen install. Lisää ohjelmiston nimi alla kuvatulla tavalla (ensin kehittäjän nimi ja sitten ohjelmiston nimi).
winget asentaa Google.Chrome

winget asentaa Mozilla.Firefox

winget asentaa Opera.Opera

winget asennus Brave.Brave

winget asentaa VivaldiTechnologies.Vivaldi

Kärki: tutustu tärkeimpien PowerShell-komentojemme luetteloon.

3. Käytä Chocolateytä

Chocolatey on vaihtoehto Wingetille. Sen avulla voit ladata ja päivittää sovelluksiasi ja käyttää sen kirjastossa olevia erilaisia ​​ohjelmistopaketteja.

 1. Asenna Chocolatey PowerShellin avulla.
 1. Kirjoita choco install [software name]. Varmista, että vaihdat [software name] selaimella, jonka haluat asentaa. Paina lopuksi Enter.
 1. Alla on lueteltu joidenkin suosituimpien selainten komennot:
Choco asenna googlechrome

4. Microsoft HTML -ohjeen avulla

Jos haluat ladata selaimen Windowsille etkä halua käyttää Wingetiä tai käydä Microsoft Storen kautta, voit kokeilla Microsoft HTML -ohje, suoritettava ohjelma, joka toimii samalla tavalla kuin selain ja joka on sisäänrakennettu mihin tahansa Windows-versioon. Microsoft kehitti HTML-ohjeen ohjesivujen sisällön näyttämiseen. Kuitenkin, kun ohjesivut alkoivat avautua suoraan Edgessä, HTML-ohje vanhentui. Siitä huolimatta voit silti käyttää sitä muihin tarkoituksiin.

 1. Avaa CMD ja kirjoita hh webpage. Voit esimerkiksi kirjoittaa hh http://google.com.
 1. Pieni retro Google-verkkosivu aukeaa, jonka kautta voit ladata verkkoselaimen.
 1. Siirry lataussivulle saadaksesi selaimesi.

Tiedoksi: oletko huolissasi haitallisista osapuolista, jotka seuraavat toimintaasi tietokoneellasi? Opi tunnistamaan näppäinloggeri Windowsissa.

5. Käytä cURL-komentoa

cURL mahdollistaa tiedostojen lataamisen suoraan Internetistä PowerShellin avulla. Voit määrittää cURL:lle verkkosivun, ja se lataa kaikki sillä olevat tiedostot, mukaan lukien .EXE-tiedostot.

 1. Käynnistä PowerShell Windows-haun kautta ja suorita se järjestelmänvalvojana.
 1. Anna komento cd Desktop ohjeistaaksesi cURL-komentoa tallentamaan tiedostot työpöydälle.
 1. Anna seuraava komento ja korvaa "http://link.com" sen verkkosivun URL-osoitteella, joka sisältää selaimen .EXE-tiedoston.
curl -L "http://link.com" -o download.exe

Firefox: https://download.mozilla.org/?product=firefox-latest&os=win64

Kromi: https://dl.google.com/chrome/install/standalonesetup64.exe

Ooppera: https://net.geo.opera.com/opera/stable/windows

Hyvä tietää: Löydät verkosta monia ilmaisia ​​laadukkaita Windows-ohjelmistoja. Tutustu luetteloomme.

Usein Kysytyt Kysymykset

Miten lataan selaimen vanhemman version?

Voit ladata vanhemman version mistä tahansa selaimesta tai muusta ohjelmistosta FileHorse. Siirry ensin verkkosivustolle ja etsi ohjelmisto. Napsauta sitten "Vanhemmat versiot" -osiota löytääksesi vanhemmat versiot. FileHippo ja Vanha versio ovat vaihtoehtoja FileHorselle. On syytä huomata, että jotkut kehittäjät tarjoavat vanhempia versioita ohjelmistostaan ​​virallisilla verkkosivustoillaan.

Kuinka voin helposti vaihtaa selainta ja ottaa kirjanmerkit, salasanat ja historian mukaani?

Jokaisessa selaimessa on synkronointivaihtoehto. Esimerkiksi Google Chrome voi synkronoida tietosi eri laitteiden välillä. Mitä sinun täytyy tehdä millä tahansa selaimella, on luoda tili tai kirjautua sisään asetuksista ja ottaa synkronointi käyttöön. Kun asennat selaimen mille tahansa laitteelle (mukaan lukien Android ja iOS) ja kirjaudut sisään samalle tilille, kaikki tietosi synkronoidaan.

Voinko surffata verkossa ilman verkkoselainta?

Voit tehdä monia asioita ilman verkkoselainta, esimerkiksi ladata tiedostoja ja ohjelmistoja cURL-komennolla ja Wingetillä. Tarvitset kuitenkin selaimen nähdäksesi verkkosivustoja ja lukeaksesi niiden sisältöä. Siitä huolimatta, jos olet yksityisyyteen keskittyvä henkilö tai et voi hyväksyä riskejä, voit käyttää yksityisiä verkkoselaimia, kuten Tor- ja Mullvad-selaimia.

Indeksi
 1. 1. Lataa Microsoft Storesta
 2. 2. Käytä Wingetiä
 3. 3. Käytä Chocolateytä
 4. 4. Microsoft HTML -ohjeen avulla
 5. 5. Käytä cURL-komentoa
 6. Usein Kysytyt Kysymykset
  1. Miten lataan selaimen vanhemman version?
  2. Kuinka voin helposti vaihtaa selainta ja ottaa kirjanmerkit, salasanat ja historian mukaani?
  3. Voinko surffata verkossa ilman verkkoselainta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up