Kuinka lisätä Open Powershell täällä -vaihtoehto napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella Windowsin pikavalikkoa

Microsoft esitteli Powershellin Windows XP: ssä, ja yhteisö otti sen hyvin vastaan. Niille teistä, jotka eivät tiedä, Windows Powershell on tehokkain Windowsin automaatiotyökalu, jonka Microsoft tarjoaa, eikä se ole yhtä tylsää kuin tavallinen vanha Windowsin komentorivi.

Tästä huolimatta vain Microsoft tietää, miksi Windowsilla on niin paljon hyödyllisiä mutta piilotettuja ominaisuuksia. Tässä tapauksessa voit helposti lisätä "avoimen Powershellhere" -vaihtoehdon hiiren kakkospainikkeella olevaan pikavalikkoon ja hylätä tavallisen komentorivin, jotta sinulla on tehokas työkalu tarvittaessa. Windows ei tarjoa tapaa lisätä Powershell hiiren kakkospainikkeella pikavalikkoon; Voit tehdä tämän vain lisäämällä pari rekisterimerkintää. Joten katsotaan miten lisätään "avoin Powershell täällä" -vaihtoehto hiiren kakkospainikkeella valikkoon.

Indeksi

  Lisää vaihtoehto Avaa Powershell täällä napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella

  1. Jos haluat lisätä "avaa Powershell täällä" -vaihtoehdon hiiren kakkospainikkeella olevaan pikavalikkoon, meidän on lisättävä pari rekisterimerkintää Windowsin rekisterieditoriin. Voit tehdä tämän painamalla "Win + R" avataksesi Suorita-valintaikkunan, kirjoittamalla "regedit" ja painamalla Enter-painiketta avataksesi Windowsin rekisterieditorin.

  2. Edellinen toiminto avaa Windowsin rekisterieditorin. Siirry seuraavaan sijaintiin rekisterieditorin vasemmassa ruudussa.

  HKEY_CLASSES_ROOTDirectoryshell

  3. Kun olet määritetyssä paikassa, napsauta hiiren kakkospainikkeella "shell" -avainta ja luo uusi avain nimeltä "powershell" valitsemalla "Uusi" ja sitten "avain" vaihtoehdoista.

  4. Kun olet valmis, napsauta hiiren kakkospainikkeella oletusarvoa ja valitse "muokkaa" -vaihtoehto luettelosta.

  5. Edellinen toiminto avaa "muokkaa merkkijonoa" -ikkunan. Syötä arvotiedot tähän, kuten "Avaa PowerShell täällä" ja sulje ikkuna napsauttamalla OK-painiketta. Voit itse kirjoittaa minkä tahansa haluamasi tekstin tähän, koska tämä on arvo, joka näkyy, kun napsautat hiiren kakkospainikkeella avataksesi Powershell-ikkunan.

  6. Napsauta hiiren kakkospainikkeella "PowerShell" -avainta ja luo uusi aliavain nimeltä "command" valitsemalla "New" ja sitten "key".

  7. Napsauta nyt hiiren kakkospainikkeella oletusarvoa komennon aliavain alla ja valitse "muokkaa" -vaihtoehto luettelosta.

  8. "Muokkaa merkkijonoa" -ikkuna avautuu uudelleen. Syötä seuraava polku arvotietokenttään tässä ja sulje ikkuna napsauttamalla OK-painiketta.

  merkintä: Jos Windowsiasi ei ole asennettu asemalle C, muuta polkua vastaavasti. Jos käytät muuta Powershelliä kuin versiota 1.0, sinun on muutettava myös kyseisen version numero (v1.0). Siitä huolimatta voit vahvistaa Powershell-version avaamalla C: NWindowsSystem32WindowsPowerShell. Kaksinkertaiset kauttaviivat () ovat myös tärkeitä; älä pidä heitä kirjoitusvirheinä.

  Kun olet valmis, sulje Windowsin rekisterieditori ja siinä kaikki.

  Tästä lähtien, kun haluat avata Powershell-ikkunan suosikkikansiossasi tai työpöydälläsi, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse pikavalikosta vaihtoehto "avaa Powershell täällä".

  Yllä oleva toiminto avaa Powershell-ikkunan haluttuun paikkaan ja sieltä voit tehdä mitä haluat Powershellillä. Se näyttää tältä.

  Toivomme, että tämä auttaa ja kommentoi alla, jos sinulla on vaikeuksia lisätä "Open Powershell" -vaihtoehto hiiren kakkospainikkeella olevaan pikavalikkoon.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up