Windows Defenderin poistaminen käytöstä pysyvästi Windows 10: ssä

Kun käytät Windows 10: ta, huomaat, että siinä on oma virustorjunta nimeltä Windows Defender. Se on osa Windowsia ja toimii automaattisesti ilman liikaa toimenpiteitä. Joillekin Windows Defender on kuitenkin enemmän haittaa kuin apua. Siksi he haluavat poistaa Windows Defenderin käytöstä rauhassa.

Kuten löydät tästä artikkelista, Windows Defenderin poistaminen käytöstä Windows 10: ssä ei ole niin helppoa kuin sen pitäisi olla. Riippumatta siitä, että puolustaja putoaa ja pysyy maassa, ei ole ollenkaan vaikeaa.

Indeksi

  Miksi et käytä oletusasetusta?

  Saattaa tuntua hieman hämmentävältä, että Windows Defenderin pysyvä poistaminen käytöstä on monimutkaisempaa kuin sen pitäisi olla. Loppujen lopuksi Windows 10: ssä on mahdollisuus poistaa Defender käytöstä. Voit käyttää sitä Asetukset, päivitys ja suojaus -kohdassa ja sitten Windows Defenderissä.

  Jos kuitenkin luet kokoonpanon kuvauksen, huomaat ongelman. Windows Defender pysyy vain passiivisena lyhyeksi ajaksi . Kun se havaitsee, että se on kytketty pois päältä liian kauan, se käynnistyy automaattisesti uudelleen. Tämä tarkoittaa, että jos haluat Windows Defenderin pysyvän poissa käytöstä, sinun on poistettava tämä vaihtoehto käytöstä aina, kun Windows käynnistetään uudelleen. Mikä sotku!

  Poista Windows Defender käytöstä pysyvästi

  Onneksi on olemassa tapa tehdä tämä, jotta Windows Defender ei herää itsestään. Ei ole kovin ilmeistä, miten tämä tehdään, mutta kun olet oppinut perusasiat, voit helposti kytkeä sen päälle ja pois päältä. Varmista vain, että et surffaa verkossa ilman aktiivista virustorjuntaohjelmaa! Varmista, että olet asentanut jotain etukäteen, jotta Windows Defender ei ole käytössä.

  Windows Defender voidaan poistaa käytöstä kahdella tavalla. Ensimmäinen tapahtuu rekisterin ja toinen paikallisen ryhmäkäytännön ikkunan kautta. Tyypillisesti paikallinen ryhmäkäytäntömenetelmä on hieman helpompi suorittaa, mutta sitä voidaan käyttää vain Windows 10: n Pro-, Enterprise- ja Education-versioissa.

  Jos et käytä mitään edellisistä painoksista tai et ole varma, mitä käytät, älä huoli! Kaikki Windows 10 -versiot voivat poistaa Windows Defenderin käytöstä rekisterimenetelmän avulla. Seuraa alla olevia vaiheita, ja ongelmasi ratkaistaan ​​nopeasti.

  Rekisterin käyttäminen (saatavana kaikille käyttäjille)

  Avaa ensin Suorita-komento painamalla "Windows + R" -näppäintä. Kirjoita avautuvaan ruutuun regedit ja napsauta OK.

  Merkintä - Varmuuskopioi rekisteri ennen muutosten tekemistä.

  Rekisteri avautuu, siirry vasemmalla seuraavaan kansioon: "HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> Policies -> Microsoft -> Windows Defender". Saatat nähdä Windows Defenderin jälkeen kansion nimeltä "Policy Manager". Älä napsauta sitä kansiota; pidä sen sijaan Windows Defender korostettuna kuten seuraavassa kuvassa.

  Ikkunan oikealla puolella näkyy tiedosto nimeltä "DisableAntiSpyware". Jos teet niin, se on hienoa! Jos ei, meidän on tehtävä omamme. Voit tehdä tämän napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tyhjää tilaa ikkunan oikeassa reunassa, siirtymällä kohtaan Uusi ja sitten kohtaan "DWORD (32-bittinen) arvo".

  Windows luo nimettömän DWORD-tiedoston, josta on vähän hyötyä meille. Napsauta tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Nimeä uudelleen ja nimeä se sitten DisableAntiSpyware. Varmista, että kirjoitat nimen täydellisesti!

  Napsauta hiiren kakkospainikkeella "DisableAntiSpyware" -tiedostoa ja napsauta "Muokkaa ...".

  Ota Windows Defenderin käytöstä poistava käytäntö käyttöön asettamalla arvotiedoksi "1" ja napsauttamalla OK. Tämä kertoo tietokoneelle, että äskettäin luodun käytännön tulisi olla käytössä ja Windows poistaa Defenderin käytöstä. Jos haluat nollata Windows Defenderin, palaa takaisin tähän tiedostoon ja muuta arvoksi "0". Tämä poistaa käytännön käytöstä ja antaa Windows Defenderin toimia uudelleen.

  Kun yrität seuraavan kerran ladata Windows Defenderin, näet seuraavan virhesanoman, joka kertoo, että se on poistettu käytöstä.

  Paikallisen ryhmäkäytännön käyttäminen

  Aloita painamalla "Windows + R" -näppäintä ladataksesi Suorita-ruudun, kirjoita sitten ruutuun .msc ja paina OK.

  Jos yrität suorittaa sen toisessa versiossa, kuten Home, saat seuraavan virheen

  Tämä tarkoittaa, että et voi käyttää tätä tapaa poistaa Windows Defender käytöstä. Tässä tapauksessa haluat käyttää yllä olevaa rekisteröintimenetelmää, joka toimii kaikissa versioissa.

  Kun Paikallinen ryhmäkäytäntö -ikkuna latautuu, tarkista "Hallintamallit" -kansion "Tietokoneen kokoonpano" -osio. Avaa se ja avaa sitten "Windows-komponentit -> Windows Defender". Oikealla näet tiedoston nimeltä "Poista Windows Defender käytöstä".

  Kaksoisnapsauta sitä ja napsauta "Käytössä" vasemmalla, mikä aktivoi "Poista Windows Defender käytöstä" -käytännön, joka poistaa Windows Defenderin käytöstä. Jos muutat mieltäsi tulevaisuudessa, voit palata tänne ja valita "Pois".

  Pidä puolustaja alhaalla

  Joillekin Windows Defender saattaa olla enemmän este kuin apu. Mikä vielä pahempaa, Windows 10: n mukana tulevaa versiota ei voida poistaa pysyvästi käytöstä. Noudattamalla jompaakumpaa yllä olevista tavoista voit nauttia tietokoneestasi ilman, että sinun on jatkuvasti poistettava Windows Defender käytöstä.

  Käytätkö Windows Defenderia ensisijaisena virustentorjuntana? Vai valitsetko jotain muuta? Kerro meille alla kommenteissa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up