Kuinka lisätä tyhjiä välilyöntejä Macin telakkaan

Moniajo voi olla haitallista sinulle, mutta se ei tarkoita, ettemme kaikki tekisi sitä. Mutta jos et voi vaihtaa tehtäviä nopeasti, onnea kaiken tekemiseen. Jos Macissasi on säännöllisesti avoinna useampi kuin muutama sovellus tai jos sinulla on paljon kuvakkeita Dockissa, kuvakkeet häviävät helposti värikkäässä sumessa, mikä vaikeuttaa sujuvaa siirtymistä sovelluksesta toiseen. . Jos sinusta tuntuu, että tarvitset uudelleenjärjestelyä, voit jakaa sovellukset ryhmiin lisäämällä välilyöntejä. Voit myös lisätä muutaman tyhjän tilan pysyvien Dock-kuvakkeiden ja väliaikaisten telakkakuvakkeiden väliin, jotta asiat eivät paakkuuntu liikaa.

Voit lisätä kuvakkeen telakkaan kahdella eri tavalla. Voit joko tehdä sen Terminalissa tai käyttää sovellusta.

Lisää tyhjä tila terminaalilla

1. Avaa Terminal. Löydät sovelluksen apuohjelmakansiostasi, johon pääset Finderin kautta kohdasta "Sovellukset -> Apuohjelmat". Nopeuta käyttöä varten kirjoittamalla "Terminal" Spotlightiin (laukaisee näytön oikeassa yläkulmassa olevan suurennuslasin) ja käynnistä terminaali painamalla Enter.

2. Kopioi ja liitä seuraava teksti Terminaaliin ja paina Enter:

oletusarvot kirjoittaa com.apple.dock persistent-apps -array-add '{"tile-type"="spacer-tile";}';  killall Dock

Jos olet utelias, tämä komento toimii säätämällä Dockin oletusasetuksia ja lisäämällä "välipalalaatan", joka toimii kuin sovelluskuvake, mutta on tyhjä. (Komennon viimeinen osa, killall Dock, käynnistää Dockin uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan.)

3. Telakka katoaa hetkeksi, kun se käynnistyy uudelleen. Sekuntin kuluttua se palaa uudella tyhjällä välillä viimeisen pysyvän kuvakkeen jälkeen.

4. Vedä tyhjä tila sinne, missä haluat sen säilyttää. Kuinka klikkaa tyhjää asiaa? Aivan kuten tavallinen kuvake itse asiassa.

Lisää tyhjä tila MacPilotilla

1. Lataa ja asenna MacPilotin kokeiluversio osoitteesta kehittäjän verkkosivusto.

2. Avaa sovellus. Napsauta "Dock" vasemmanpuoleisessa valikkoruudussa.

3. Napsauta Lisää välilyönti vasemmalle -painiketta.

4. Napsauta avautuvassa valintaikkunassa "Lopeta Open Applications". Tämä sammuttaa Dockin väliaikaisesti.

5. Kun Dock tulee uudelleen näkyviin muutaman sekunnin kuluttua, Dockiin on lisätty uusi tyhjä tila.

6. Voit jatkaa tyhjien välien lisäämistä Dockiin toistamalla vaiheet neljä ja viisi. Jos haluat lisätä joukon, valitse "Lopeta nämä sovellukset automaattisesti tulevaisuudessa" poistaaksesi vaiheen viisi. Dock käynnistyy sitten automaattisesti uudelleen aina, kun lisäät uuden tilan.

7. Jos olet seikkailunhaluinen tai haluat mennä hieman pidemmälle mukauttamisessasi, napsauta "Lisää välikappale oikealle". Tämä lisää tyhjän tilan roskakorisi ja sinne kiinnittämiesi kansiopinojen lähelle, kuten alla näkyy.

Tyhjien välilyöntien poistaminen

Valitsemastasi menetelmästä riippumatta kaikki lisäämäsi tyhjät tilat pysyvät voimassa, kunnes poistat ne manuaalisesti Dockista. Voit tehdä tämän täsmälleen samalla tavalla kuin poistaisit tavallisen kuvakkeen: napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse "Poista Dockista" tai vedä kuvake pois Dockista.

Indeksi
  1. Lisää tyhjä tila terminaalilla
  2. Lisää tyhjä tila MacPilotilla
  3. Tyhjien välilyöntien poistaminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up