Kuinka luoda Windows 11 USB-tikku

Haluammeko asentaa Windows 11:n uuteen tietokoneeseen? Katsotaanpa, kuinka konfiguroidaan uusi USB-tikku uusimman käyttöjärjestelmän asentamiseksi

Windows 11 voidaan asentaa mikä tahansa yhteensopiva tietokone käyttämällä yksinkertaista USB-tikkua ja palauttamalla virallinen asennusohjelma suoraan Microsoftin verkkosivustolta. Jos käyttämämme tietokone on melko uusi (4 Gt RAM-muistia ja neliytiminen prosessori), mutta se ei täytä Windows 11:n vähimmäisvaatimuksia, voimme ohittaa ongelman luomalla Windows 11 USB-tikkua yksinkertaisella ja välittömällä ohjelmalla. kuin Rufus.

Seuraavaan oppaaseen olemme koonneet kaksi yksinkertaisinta ja kaikkien saatavilla olevaa menetelmää luo nopeasti USB-tikku Windows 11:llä: seuraamalla kaikkia vaiheita askel askeleelta saamme Windows 11 -käyttöjärjestelmän valmiiksi käytettäväksi tietokoneissa, joihin haluamme asentaa uuden Microsoft-käyttöjärjestelmän.

Tätä toimenpidettä varten se on suositeltavaa käytä vähintään 8 Gt:n flash-asemaakoska Windows 11:n ISO on erittäin suuri verrattuna Windowsin vanhempien versioiden levykuviin.

Windows 11 USB-tikku Media Creation Toolsin kautta

Suositeltu tapa luoda nopeasti USB-tikku Windows 11:ssä on käyttää Median luontityökalutpieni ilmainen ohjelma, joka voidaan ladata suoraan Microsoftin verkkosivustolta.

Kun yllä mainittu sivusto on avattu, siirrytään osioon Windows 11 -asennusmedian luominen ja paina painiketta Lataa nyt aloittaaksesi kannettavan sovelluksen lataamisen Median luontityökalut.

Latauksen lopussa käynnistämme Media Creation Tools -ohjelman, hyväksymme lisenssin ehdot, vahvistamme italian kielen ja käytettävän Windows 11 -version, painamme Kun olet ja seuraavassa ikkunassa painamme eteenpäin USB muistitikku ja vahvista alareunasta painamalla Kun olet.

Valitse avautuvasta ikkunasta tietokoneeseen liitetty USB-tikku ja paina Kun olet ja odotamme operaatioiden loppua. Lopuksi meillä on Windows 11 asennettuna tikkuun, joka on valmis aloittamaan uusia asennuksia alustettuihin tietokoneisiin tai palauttamaan Windowsin virusten vahingoittamiin tietokoneisiin.

Windows 11 USB-tikku Rufuksen kautta

Jos tietokone, johon Windows 11 asennetaan Siinä ei ole tukea TPM 2.0:lle ja Secure Bootillevoimme ohittaa asennuksen aikana ilmestyvän virhenäytön lataamalla uusimman Windows 11 ISO:n ja käyttämällä ilmaista avaintenluontiohjelmaa, kuten Rufus.

Ennen kuin jatkamme tätä ohjelmaa, lataamme Windows 11 ISO:n, joka vie meidät siihen Microsoftin virallinen verkkosivustomennään osioon Windows 11 -levykuvan (ISO) latausvalitse versio avattavasta valikosta Windows 11 (monitoiminen ISO) ja paina Lataa-painiketta aloittaaksesi kuvan lataamisen.

Kun lataus on valmis, voimme käyttää Rufusta flash-aseman luomiseen. Jatka avaamalla luvun alussa mainittu sivu ja napsauttamalla alla olevaa linkkiä Rufus kannettava ja lataa ohjelman kannettava versio.

Heti kun lataus on valmis, avaa kannettava ohjelma, valitse ylhäältä tietokoneeseen kytketty USB-tikku, paina painiketta Valitse ja valitse Windows 11 ISO-kuva.

Kun olet valinnut oikean ISO:n, siirrytään osioon Kuvavaihtoehdot ja valitsemme kohteen avattavasta valikosta Laajennettu Windows 11 -asennus (ei TPM:ää / ei suojattua käynnistystä). Katsotaanpa nopeasti muita merkintöjä ja aloitetaan sitten USB-tikun luominen Windows 11:llä ilman ohjaimia painamalla alas alkaa.

Lataa ISO Windows 11 Rufuksen kanssa

Vaihtoehtoisesti voimme ladata Windows 11 ISO -kuvan suoraan Rufukseen ilman, että tarvitsee avata Microsoftin verkkosivustoa: jatkaaksesi suoraan Rufukseen avaamme ohjelman painamalla painikkeen vieressä olevaa nuolenpäätä. Valitsevalitsemme kohteen Lataukset ja paina uutta painiketta Latauksetjotta voit käynnistää komentosarjan, jonka avulla voit ladata Windows 11:n.

Valitse näkyviin tulevassa uudessa ikkunassa Windows 11 ja paina -painiketta Jatkuu aloittaaksesi ISO-kuvan lataamisen; loput vaiheet ovat samat kuin aiemmin.

Puhuimme Rufuksesta ja muista vastaavista ohjelmista parhaiden oppaassamme ohjelmia ISO:n polttamiseksi USB:lle.

Johtopäätökset

Nykyään voimme nopeasti luoda USB-muistin Windows 11:llä ja käyttää sitä uuden tietokoneen alustamiseen tai asennuksen palauttamiseen virusten tukkeutuneelle tai vahingoittuneelle tietokoneelle ilman, että tarvitsee ottaa yhteyttä teknikkoon.

Flash-aseman luomisen jälkeen meidän tarvitsee vain muuttaa alustettavan tietokoneen käynnistysjärjestystä, valita flash-asema ja jatkaa alustamista noudattamalla näytön ohjeita.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme osoitteessa kuinka asentaa Windows 11 tyhjästä puhtaalla asennuksella ja klo Windows 11 -asetukset muuttuvat välittömästi.

Indeksi
  1. Windows 11 USB-tikku Media Creation Toolsin kautta
  2. Windows 11 USB-tikku Rufuksen kautta
    1. Lataa ISO Windows 11 Rufuksen kanssa
    2. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up